- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.781
günaydın sebincim. Bugün nasılsın? daha iyi olmanı umut ediyorum.
Günaydın herkese
günaydın sebincim nasılsın
test yaptın mı tekrar arkadaşım sizleri çok merak ettim kızlarrrrrrrrropuyorumnanaktan
günaydın kızlar
Canım bizde seni sorup duruduk dün. Bugün dünü telafi ederiz herhalde yerimseniben
yok canım yapmadım.haftaya cumaya kadar beklicem.regl olmazsam tekrar yapıcam.kasıklarım zaman zaman ağrıyor.göğüslerimde de kaşıntı var.en olmadık zamanda kaşınmaları yok mu beni deli ediyor
günaydın kızlar
anladım canım inşallah gelmez kırmızılar güzelimopuyorumnanaktan
walla benim artık bu ay hamilelikten yana ümidim kalmadığı için bari regl olayım da bir dahaki aya hazırlanıyım diyorum.
kızlar ben relg oldum
8 kasımda bekliyordum 4 kasımda geldi...
sanki çok acelesi varmış hof....
Ayselcim sen bal-çörekotu-tarçın kürüne başladın mı adetinin 2. gününde?canım günaydın benimde 3 gün önce canım üzme kendini olur mu bu ay daha da umutlu olacağızkaydirigubbakcemile5
Sebincim 3 gün mü oldu reglin gecikeli?
walla benim artık bu ay hamilelikten yana ümidim kalmadığı için bari regl olayım da bir dahaki aya hazırlanıyım diyorum.
bugün 4. gün
Daha 4 gün var. Eğer Çarşambaya kadar olmazsan bir kan testi yaptırıp doktora başvur canım. Umarım bebiş çıkar :Saruboceq:
kırmızılar gelmediğine göre hala ümit vardır güzelim allah gönlüne göre versin şekercimopuyorumnanaktan
canım şimdi benim korkum acaba kist falan oldu da ondan mı gecikti.Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?