Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın sebincim. Bugün nasılsın? daha iyi olmanı umut ediyorum.

malesef :çok üzgünüm: şööyle güzelce yatıp dinlenmeyince geçmiyor bu melet.artık bu akşamdan yarın akşama kadar evdeki bütün işi gücü bırakıp dinlenmeyi planlıyorum becerebilirsem.Kıpkırmızı bir burunla dolaşıyorum ortalarda.

yok canım yapmadım.haftaya cumaya kadar beklicem.regl olmazsam tekrar yapıcam.kasıklarım zaman zaman ağrıyor.göğüslerimde de kaşıntı var.en olmadık zamanda kaşınmaları yok mu beni deli ediyor

yok canım yapmadım.haftaya cumaya kadar beklicem.regl olmazsam tekrar yapıcam.kasıklarım zaman zaman ağrıyor.göğüslerimde de kaşıntı var.en olmadık zamanda kaşınmaları yok mu beni deli ediyor

anladım canım inşallah gelmez kırmızılar güzelimopuyorumnanaktan

Daha 4 gün var. Eğer Çarşambaya kadar olmazsan bir kan testi yaptırıp doktora başvur canım. Umarım bebiş çıkar :Saruboceq:

İnş. canım keşke öyle bir şeydir ama geçtiğimiz çarşamba yapılan kan testinde değerim çok düşük çıktı.Gerçi Allah'ın bileceği bir iş ama pek umudum yok

bence ben bilinçaltımda bu ay olmıcam hamile olıcam diye şartlandım.hamile olamadım ama regl de olamadım.küstürdüm galiba kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…