Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım şimdi benim korkum acaba kist falan oldu da ondan mı gecikti.Allah korusun.

Canım hiç istemediğimiz bir seçenek bu ama bende eğer öyle bir durum varsa hemen ilaç alıp regl ol diye doktora git dedim. Belki bu ay yumurtan çatlamadı ve kist haline dönüştü. Gecikmeden doktor kontrolü ol ki öbür aya bebiş çalışmalarına devam et.

bence ben bilinçaltımda bu ay olmıcam hamile olıcam diye şartlandım.hamile olamadım ama regl de olamadım.küstürdüm galiba kaydirigubbakcemile3

geçen ay bende kendimi hamile sanmıştım sanki bütün belirtilerim vardı sebinim adetim de çok düzenliydi 2 gün gecikti sonra alçak kırmızılar geldi galiba kafaya istemeden takıyoruz canım
ama inşallah seninki bebiştendir :Saruboceq::CüvCüv:

Ayselcim sen bal-çörekotu-tarçın kürüne başladın mı adetinin 2. gününde?

yook başlamadım canım. canım istemedi bu ayda geçsin olmazsa gelecek ay başlarım. daha doktora gidip f.asit alamadım. sebinin dediği gibi işte iş yani kendimize birşey yapamıyoruz. tek 0633 canım ben bu hafta da çok yoruldum pek keyifsizim bu aralar

Amin inş. canım. dr. biraz bekle mevsim değişikliğinden olabilir dedi.haftaya bi giderim olmazsa.

neden keyifsizsin canım benim bir derdin mi var varsa hemen çözüm bulalım hep beraber güzelim
dün o kadar yorulmuşum ki kızlar akşam bebiş çalışması yapacak halim kalmamış yemekten sonra sızıp kalmışım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kızlar galiba eşim biraz kırıldı bana.Dün akşam hala olmadım.olsaydım da ona göre çalışma planımızı yapsaydık.şimdi boşuna çalışmanın anlamı yok dedim. o da sen bebek için mi birlikte oluyorsun benimle sadece?eğer sürekli bebek düşünürsen olmaz tabi.çıkar aklından dedi.gerçi sonra normal sohbetimizi ettik ama kırıldı mı acaba diye düşündüm.:uhm:

Canım eşinin seni anladığını düşünüyorum ve bunu o kadar kafasına takmaz diye düşünüyorum... Senin şu an farklı duygular ve psikoloji içinde olduğunun o da farkındadır. Sen bu akşam gönlünü alırsın onun yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

öncelikle herkese günaydın bende geldimmm kaydirigubbakcemile3
canım erkeklerde duygu denen bişi yokki kırılsınlar aynı konuşmalar bizdede oluyor boşver bide buna canını sıkma zaten yeteri kadar strestesin

canıım yaa hemen niye ümit kesiyorsun 4 gün gecikmişsin olmazsan h.başı yeniden bir test yaparsın olmz mıCADIARZU

haftaya cumaya kadar süre tanıdım aslında.ne bileyim hani beeeellllkiii geç döllenme falandır da bir şeyler çıkar diye.Allah büyük vardır bir hayır:Saruboceq:

haftaya cumaya kadar süre tanıdım aslında.ne bileyim hani beeeellllkiii geç döllenme falandır da bir şeyler çıkar diye.Allah büyük vardır bir hayır:Saruboceq:

inşallah canım bize güzel haberler verirsin önümüzdeki hafta. Hepimiz bunu istiyoruz.

iyidir kızlar ne olsun forumda dolaşıyorum bi yandanda gün sayıyorum :1rolleyes: perşembe idrar testi yaptım negatifti ama daha 4-5 günüm var 1 hafta önceden olsada çıkmıcağnı bile bile yaptım geçen ay almıştım regl olunca kalmıştı her banyo dolabını açtığımda karşıma çıkıyo yapayımda negatif olduğunu göreyim umutlanmayı keseyim dedim kimi kandırcaksam sırnaşık şey dr.a gitcektim ama kaldı işlerim bitmiyoki bide çalışan biri olsam kendimi kaybetcem heralde :bbo: pazartesi dr.a giderim dedim ama şimdide ist.a gitme işi çıktı salı döncez çarşambaya kaldı tabi o zamana kadar regl olmazsam akannehir

tek0633 sen o muhabbette varmıydın eğer bir mucize olur ve ben bu ay hamile çıkarsam bebeğin topikteki adı mucize olcak

son iki haftadır çok yoğun geçiyor yorgunluktan halim kalmıyor. Dün akşam da pek isteksiz misafiirliğe gittik gece 12de eve gelince akşam başım döndü evde yorgunluktan adım atacak halim kalmamış yani. sabahta çok zor kalktım ama eşim sağolsun kahvaltı hazırlamış beraber kahvaltı yaptık:1hug: ve yine işe geldimmafoldumben

İnş. canım keşke öyle bir şeydir ama geçtiğimiz çarşamba yapılan kan testinde değerim çok düşük çıktı.Gerçi Allah'ın bileceği bir iş ama pek umudum yok

sebincim bazı kişilerde hormon geç salgılana biliyor benim adetimden 20 gün geçtikten sonra idrar testinde çıkyo gebelik belki öyle bişeyde olabilir4 gün geçmesi normalde olabilir bazen stresten erken yada geç olabiliyoruz aklına kötü şeyler getirme bence dediğin gibi çarşambaya kadar bekle canım opuyorumnanaktan

biz annelik iç güdüsüyle hareket ediyoruz stres yapıyoruz onlar bizi anlamaya çalışsada anlayamazlar aslında tabiki bebek için sadece birlikte olunmuyor ama erkeklerde çocuk gibidir ilgi ve sevgi ister bebek olunca daha iyi anlayacaksınız ben bazen eşime diyorum ki evde 2 tane çocuğum var 3. sünü istiyorum mu bilmiyorum diyorum merak etme sebincim eşin unutmuştur söylediğini sen kafana çok takıyorsun üzülüyorsun diye söylemiştir

saol canım.ben kendimi hamile değilmişim giib düşünüyorum olur da geç meç bir süpriz olursa hep beraber kutlarız kaydirigubbakcemile5

tek0633 sen o muhabbette varmıydın eğer bir mucize olur ve ben bu ay hamile çıkarsam bebeğin topikteki adı mucize olcak

yoktum güzelim kaçırdım güzel muhabbetinizi inşallah bebişin göbüşündedir adıyla yaşar mucize bebek
mucize bebek gel artık bak annen baban teyzelerin seni bekliyor:Saruboceqpuyorumnanaktan

işte ben böyle her şeyi kafaya takan aman şunu dedim kırdım mı aman bunu yaptım kırdım mı diye karşımdakini düşüne düşüne kendimi yıpratıyorum.Eşim için demiyorum da çevremdeki bazı insanlardan da aynı hassasiyeti göremeyince kendime kızıyorum.sen onu nasıl düşünüyorsun bak o kendi çıkarı için sana ne yaptı diyorum.Bu yopiği o yüzden çok seviyorum.Burdaki arkadaşlıkta çıkar ilişkisi yaratacak bir durum yok.birbirimizin sevincine de üzüntüsüne de ortak oluyoruz :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…