- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.801
canım şimdi benim korkum acaba kist falan oldu da ondan mı gecikti.Allah korusun.
bence ben bilinçaltımda bu ay olmıcam hamile olıcam diye şartlandım.hamile olamadım ama regl de olamadım.küstürdüm galiba kaydirigubbakcemile3
Ayselcim sen bal-çörekotu-tarçın kürüne başladın mı adetinin 2. gününde?
geçen ay bende kendimi hamile sanmıştım sanki bütün belirtilerim vardı sebinim adetim de çok düzenliydi 2 gün gecikti sonra alçak kırmızılar geldi galiba kafaya istemeden takıyoruz canım
ama inşallah seninki bebiştendir :Saruboceq::CüvCüv:
yook başlamadım canım. canım istemedi bu ayda geçsin olmazsa gelecek ay başlarım. daha doktora gidip f.asit alamadım. sebinin dediği gibi işte iş yani kendimize birşey yapamıyoruz. tek 0633 canım ben bu hafta da çok yoruldum pek keyifsizim bu aralar
kırmızılar gelmediğine göre hala ümit vardır güzelim allah gönlüne göre versin şekercimopuyorumnanaktan
Canım eşinin seni anladığını düşünüyorum ve bunu o kadar kafasına takmaz diye düşünüyorum... Senin şu an farklı duygular ve psikoloji içinde olduğunun o da farkındadır. Sen bu akşam gönlünü alırsın onun yerimsenibenkaydirigubbakcemile3Kızlar galiba eşim biraz kırıldı bana.Dün akşam hala olmadım.olsaydım da ona göre çalışma planımızı yapsaydık.şimdi boşuna çalışmanın anlamı yok dedim. o da sen bebek için mi birlikte oluyorsun benimle sadece?eğer sürekli bebek düşünürsen olmaz tabi.çıkar aklından dedi.gerçi sonra normal sohbetimizi ettik ama kırıldı mı acaba diye düşündüm.:uhm:
Kızlar galiba eşim biraz kırıldı bana.Dün akşam hala olmadım.olsaydım da ona göre çalışma planımızı yapsaydık.şimdi boşuna çalışmanın anlamı yok dedim. o da sen bebek için mi birlikte oluyorsun benimle sadece?eğer sürekli bebek düşünürsen olmaz tabi.çıkar aklından dedi.gerçi sonra normal sohbetimizi ettik ama kırıldı mı acaba diye düşündüm.:uhm:
canıım yaa hemen niye ümit kesiyorsun 4 gün gecikmişsin olmazsan h.başı yeniden bir test yaparsın olmz mıCADIARZU
haftaya cumaya kadar süre tanıdım aslında.ne bileyim hani beeeellllkiii geç döllenme falandır da bir şeyler çıkar diye.Allah büyük vardır bir hayır:Saruboceq:
neden keyifsizsin canım benim bir derdin mi var varsa hemen çözüm bulalım hep beraber güzelim
dün o kadar yorulmuşum ki kızlar akşam bebiş çalışması yapacak halim kalmamış yemekten sonra sızıp kalmışım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
İnş. canım keşke öyle bir şeydir ama geçtiğimiz çarşamba yapılan kan testinde değerim çok düşük çıktı.Gerçi Allah'ın bileceği bir iş ama pek umudum yok
Kızlar galiba eşim biraz kırıldı bana.Dün akşam hala olmadım.olsaydım da ona göre çalışma planımızı yapsaydık.şimdi boşuna çalışmanın anlamı yok dedim. o da sen bebek için mi birlikte oluyorsun benimle sadece?eğer sürekli bebek düşünürsen olmaz tabi.çıkar aklından dedi.gerçi sonra normal sohbetimizi ettik ama kırıldı mı acaba diye düşündüm.:uhm:
inşallah canım bize güzel haberler verirsin önümüzdeki hafta. Hepimiz bunu istiyoruz.
sebincim bazı kişilerde hormon geç salgılana biliyor benim adetimden 20 gün geçtikten sonra idrar testinde çıkyo gebelik belki öyle bişeyde olabilir4 gün geçmesi normalde olabilir bazen stresten erken yada geç olabiliyoruz aklına kötü şeyler getirme bence dediğin gibi çarşambaya kadar bekle canım opuyorumnanaktan
tek0633 sen o muhabbette varmıydın eğer bir mucize olur ve ben bu ay hamile çıkarsam bebeğin topikteki adı mucize olcak
biz annelik iç güdüsüyle hareket ediyoruz stres yapıyoruz onlar bizi anlamaya çalışsada anlayamazlar aslında tabiki bebek için sadece birlikte olunmuyor ama erkeklerde çocuk gibidir ilgi ve sevgi ister bebek olunca daha iyi anlayacaksınız ben bazen eşime diyorum ki evde 2 tane çocuğum var 3. sünü istiyorum mu bilmiyorum diyorum merak etme sebincim eşin unutmuştur söylediğini sen kafana çok takıyorsun üzülüyorsun diye söylemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?