Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

valla ben evde slogan atıyorum "herşey bebek için herşey bebek için" diye sırnaşık şey işin ucunda bebek olmasa her akşam uğraşmazdım valla kaydirigubbakcemile3 ama benim eşim kırılmıyo bereket bende dedim geçen akşam "artık yapsakta olmaz" diye "ne biliyosun canım ya tutarsa" dedi şimdi nasıl yapmayayım ben Şeniz

inşallah olmazsında güzel haberlerle dönersin canım:Saruboceq:

Vallahi bende ev hanımı olmama rağmen iş bitmiyor. Mutlaka hergün bir şey çıkıyor. Hoş foruma takılınca herşey birikiyor dahada. Ben daha önce çalışıyordum ve çalışma hayatından eve geçince o hareketliliği evde de yaşamak istiyor insan ve haliyle kendine durduk yerde iş çıkartıyor. Mesela bugün öğlen temizliğe girişicem.

yoktum güzelim kaçırdım güzel muhabbetinizi inşallah bebişin göbüşündedir adıyla yaşar mucize bebek
mucize bebek gel artık bak annen baban teyzelerin seni bekliyor:Saruboceqpuyorumnanaktan

şimdi ben dedim ki olurda bir mucize olursa adına mucize koyarım.sonra aysellimde bak ağzından çıktı bir kere olursa koyacaksın dedi.sonra ben yalvar yakar bari göbek adı olsun ağzımdan kaçtı falan dedim.hatta birisi nette araştırmış kız ismi varmış mucize diye.en son topikte ona mucize olarak oturum açmaya karar verdik.ana kız sizle laflıcaz kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

insafsız patronlar hep iş hep iş aman dikkat bari güzelim kendine
eşininde eline sağlık afferin ona aysellimin eşine topiğimizden kocaman biralkisalkisalkis
allah ağzınızın tadını bozmasın:Saruboceq:

Yaaa aslında güzel iddialı bir isim olur mucize :) ben bir ara Minel Aşk koymak istiyordum kız ismi olarak. Yani aşktan anlamında. Aşk ile yaptık seni kızım diicektim kaydirigubbakcemile3

EVET GÖBEK ADI MUCİZE OLACAK İNŞALLAH BU AY ALIR BEBİŞ HABERİNİ:Saruboceq::lepi:delikafadulden:CüvCüv:

inşallah olmazsında güzel haberlerle dönersin canım:Saruboceq:

amin canım :Saruboceq: ama fazla takmamaya çalışıyorum düşünmeyince karnım belim falanda ağrımıyo psikolojik herşey. bide allahın işinede fazla karışmamak lazım bizim karşı komşumuzu hep anlatırlar 2 kızı var hep "oğlum olsunda isterse çok fena olsun isterse beni dövsün ama oğlum olsun" diyomuş 3.sü oğlan olmuş benimle yaşıttı ama öyle bi fenaydıki anlatamam bütün pislikler ondaydı bi kız kaçırdı lisede evlendi çocuğu oldu çocuğu daha kundaktayken vurdular öldü böyle olsa dahamı iyi çocuğum olsun diye diye isyan boyutuna taşımaktan ve sonunda allahın beni kötü bişeyle cezalandırmasından korkuyorum hepimiz için hayılısı arkadaşlar.

inşallah inşallah ne güzel olur çok iyi düşünmüşsünüz
bencede genede göbek adı olsun

allah herşeyin hayırlısını versin evlat vereceksede hayırlı evlatlar nasip etsin
evet haklısın takmayınca hiçbir belirtide hissedilmiyor katılıyorum canım bende bu ay hiç belirti yok mesela ama geçen ay bütün belirtiler vardı

insafsız patronlar hep iş hep iş aman dikkat bari güzelim kendine
eşininde eline sağlık afferin ona aysellimin eşine topiğimizden kocaman biralkisalkisalkis
allah ağzınızın tadını bozmasın:Saruboceq:

SAĞOL CANIM AMİN ŞEKERİM.
sen nasılsın neler yaptın?

evt canım aynen öyle. bide biz yeni evliyiz ya düğünden sonra ramazan girdi araya gelen giden olmadı şimdi misafirlerim geliyo yada ben gidiyorum boş zamanım oluncada hemen buraya giriyorum zaten.
bide kan vermek istemiyorum kan değerim düşüktü bi değişiklik varmı diye bakcaklar hep diyorum regle bikaç gün kala gideyimde gebelik testide aradan çıksın hem kendimi bebek varmı öğrencem diye gaza getiririm o bahaneyle kan veririm diyorum ama bişeyler çıkıyo ben gidene kadar regl geliyo hadi bakalım bidahaki ay giderim diyorum kaydirigubbakcemile3

SAĞOL CANIM AMİN ŞEKERİM.
sen nasılsın neler yaptın?

işler yoğun ama haftaya daha yoğun bir hafta beni bekliyor allahtan çalışmalar bitiyor bekleme dönemi başlıyor akşam yorgunluktan uyuya kalmışım çalışma yapamadık:roflol:
kendime dikkat etmeye çalışıyorum hasta olmayayım diye kızım anneannesi dedesi ile birlikte teyzesini ziyarete gitti allahtan bu ara ilgilenemezdim yoksa onunla sosyal hayatımız sıfıra indi anlayacağın aysellim

ben hiç denemedim canım kk da bunun için bir sayfa olacak istersen bi oraya bak güzelim

Baktım ama hiç birşey anlamadım... hanımlar ölçümlerini gün gün yazmışlar düşük değere de sen bugün yumurtlamışsın diyorlar yüksek değere de. anlamadım yumurtlama gününde ateş düşüyo mu? çıkıyor mu? mirmirmirmir

ben hiç denemedim canım kk da bunun için bir sayfa olacak istersen bi oraya bak güzelim

CANIM BENDE DENEMEDİM. BEN DE TEKRAR OVULASYON TESTİNE BAŞLAYACAKTIM, TESTLERİMİ DE ALDIM EVDE AMA HALEN BAŞLAYAMADIM. HALEN AZ DA OLSA REGL KANAMAM DEVAM EDİYOR:sinifsinif:

benim bildiğim çıkıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…