- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.821
Kızlar galiba eşim biraz kırıldı bana.Dün akşam hala olmadım.olsaydım da ona göre çalışma planımızı yapsaydık.şimdi boşuna çalışmanın anlamı yok dedim. o da sen bebek için mi birlikte oluyorsun benimle sadece?eğer sürekli bebek düşünürsen olmaz tabi.çıkar aklından dedi.gerçi sonra normal sohbetimizi ettik ama kırıldı mı acaba diye düşündüm.:uhm:
iyidir kızlar ne olsun forumda dolaşıyorum bi yandanda gün sayıyorum :1rolleyes: perşembe idrar testi yaptım negatifti ama daha 4-5 günüm var 1 hafta önceden olsada çıkmıcağnı bile bile yaptım geçen ay almıştım regl olunca kalmıştı her banyo dolabını açtığımda karşıma çıkıyo yapayımda negatif olduğunu göreyim umutlanmayı keseyim dedim kimi kandırcaksam sırnaşık şey dr.a gitcektim ama kaldı işlerim bitmiyoki bide çalışan biri olsam kendimi kaybetcem heralde :bbo: pazartesi dr.a giderim dedim ama şimdide ist.a gitme işi çıktı salı döncez çarşambaya kaldı tabi o zamana kadar regl olmazsam akannehir
iyidir kızlar ne olsun forumda dolaşıyorum bi yandanda gün sayıyorum :1rolleyes: perşembe idrar testi yaptım negatifti ama daha 4-5 günüm var 1 hafta önceden olsada çıkmıcağnı bile bile yaptım geçen ay almıştım regl olunca kalmıştı her banyo dolabını açtığımda karşıma çıkıyo yapayımda negatif olduğunu göreyim umutlanmayı keseyim dedim kimi kandırcaksam sırnaşık şey dr.a gitcektim ama kaldı işlerim bitmiyoki bide çalışan biri olsam kendimi kaybetcem heralde :bbo: pazartesi dr.a giderim dedim ama şimdide ist.a gitme işi çıktı salı döncez çarşambaya kaldı tabi o zamana kadar regl olmazsam akannehir
yoktum güzelim kaçırdım güzel muhabbetinizi inşallah bebişin göbüşündedir adıyla yaşar mucize bebek
mucize bebek gel artık bak annen baban teyzelerin seni bekliyor:Saruboceqpuyorumnanaktan
valla ben evde slogan atıyorum "herşey bebek için herşey bebek için" diye sırnaşık şey işin ucunda bebek olmasa her akşam uğraşmazdım valla kaydirigubbakcemile3 ama benim eşim kırılmıyo bereket bende dedim geçen akşam "artık yapsakta olmaz" diye "ne biliyosun canım ya tutarsa" dedi şimdi nasıl yapmayayım ben Şeniz
son iki haftadır çok yoğun geçiyor yorgunluktan halim kalmıyor. Dün akşam da pek isteksiz misafiirliğe gittik gece 12de eve gelince akşam başım döndü evde yorgunluktan adım atacak halim kalmamış yani. sabahta çok zor kalktım ama eşim sağolsun kahvaltı hazırlamış beraber kahvaltı yaptık:1hug: ve yine işe geldimmafoldumben
şimdi ben dedim ki olurda bir mucize olursa adına mucize koyarım.sonra aysellimde bak ağzından çıktı bir kere olursa koyacaksın dedi.sonra ben yalvar yakar bari göbek adı olsun ağzımdan kaçtı falan dedim.hatta birisi nette araştırmış kız ismi varmış mucize diye.en son topikte ona mucize olarak oturum açmaya karar verdik.ana kız sizle laflıcaz kaydirigubbakcemile3
şimdi ben dedim ki olurda bir mucize olursa adına mucize koyarım.sonra aysellimde bak ağzından çıktı bir kere olursa koyacaksın dedi.sonra ben yalvar yakar bari göbek adı olsun ağzımdan kaçtı falan dedim.hatta birisi nette araştırmış kız ismi varmış mucize diye.en son topikte ona mucize olarak oturum açmaya karar verdik.ana kız sizle laflıcaz kaydirigubbakcemile3
inşallah olmazsında güzel haberlerle dönersin canım:Saruboceq:
amin canım :Saruboceq: ama fazla takmamaya çalışıyorum düşünmeyince karnım belim falanda ağrımıyo psikolojik herşey. bide allahın işinede fazla karışmamak lazım bizim karşı komşumuzu hep anlatırlar 2 kızı var hep "oğlum olsunda isterse çok fena olsun isterse beni dövsün ama oğlum olsun" diyomuş 3.sü oğlan olmuş benimle yaşıttı ama öyle bi fenaydıki anlatamam bütün pislikler ondaydı bi kız kaçırdı lisede evlendi çocuğu oldu çocuğu daha kundaktayken vurdular öldü böyle olsa dahamı iyi çocuğum olsun diye diye isyan boyutuna taşımaktan ve sonunda allahın beni kötü bişeyle cezalandırmasından korkuyorum hepimiz için hayılısı arkadaşlar.
insafsız patronlar hep iş hep iş aman dikkat bari güzelim kendine
eşininde eline sağlık afferin ona aysellimin eşine topiğimizden kocaman biralkisalkisalkis
allah ağzınızın tadını bozmasın:Saruboceq:
Vallahi bende ev hanımı olmama rağmen iş bitmiyor. Mutlaka hergün bir şey çıkıyor. Hoş foruma takılınca herşey birikiyor dahada. Ben daha önce çalışıyordum ve çalışma hayatından eve geçince o hareketliliği evde de yaşamak istiyor insan ve haliyle kendine durduk yerde iş çıkartıyor. Mesela bugün öğlen temizliğe girişicem.
Kızlar yaa şu ateş ölçme yöntemini deneyeniniz var mı?
SAĞOL CANIM AMİN ŞEKERİM.
sen nasılsın neler yaptın?
ben hiç denemedim canım kk da bunun için bir sayfa olacak istersen bi oraya bak güzelim
ben hiç denemedim canım kk da bunun için bir sayfa olacak istersen bi oraya bak güzelim
Baktım ama hiç birşey anlamadım... hanımlar ölçümlerini gün gün yazmışlar düşük değere de sen bugün yumurtlamışsın diyorlar yüksek değere de. anlamadım yumurtlama gününde ateş düşüyo mu? çıkıyor mu? mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?