Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

CANIM BENDE DENEMEDİM. BEN DE TEKRAR OVULASYON TESTİNE BAŞLAYACAKTIM, TESTLERİMİ DE ALDIM EVDE AMA HALEN BAŞLAYAMADIM. HALEN AZ DA OLSA REGL KANAMAM DEVAM EDİYOR:sinifsinif:

aysellim benden sana tavsiye kırmızılar biter bitmez başla sen çalışmalara 2 günde bir
testlere çok güvenme derim ben

benimde aynısı oldu ve ben hiçbi hamilelik belirtisini bilmem hani şu şu olur diye biliyorumda ondan hissettim diyemem burdanda okumamıştım hatta sonradan burda okudumda ben resmen hamileyim dedim ama değilmişim vücut kendi kendine belirti gösteriyo demekki illa bu ay olsun diyede beklemiyodum yeni olduğumuz için ama bekliyorum bişeyler olmasını yinede düşünmemeye çalışıyorum eşimede geçen ay tembihledim belli olmadan heveslenmeyelim diye bu ay kafam daha rahat.
gerçekten insan kendi kendini etkiliyo geçen gün burdamı anlattım hatırlamıyorum benim yakın bi akrabamın 1 sene çocuğu olmamış dr.a gitmişler bişe çıkmamış o 1 senede ne negatif testlere ağladım ben regl 1 gün geçer test yaparım negatif ertesi gün bakarım gelmiş diye anlatmıştı halasınında 4 sene olmamış heralde ben ona çektim deyip kabullenmiş durumu vazgeçmiş beklemekten ve 1-2 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş.

ayy bende "bizimkiler" dizisindeki cemil'e benzedim "bizim bi tanıdık var..." diye diye :roflol:

doğrusun canım takmamak lazım o zaman oluyor herşey Allahın takdiri
çok hoşsun canım yaaa:roflol::roflol:

canım ben bu ay deniyorum ama benim ısımda benim gibi bi acayip fisfisfis söylediklerine göre ovulasyon olcağı gün ısın biraz düşüyor ertesi günde yükseliyor. ama benim bu durum 2 kez oldu hangisinde ovulasyon oldu bende bilmiyorum biz ikisinide değerlendirdik kaydirigubbakcemile3

Vallahi bu gibi şeyler etrafımızda o kadar fazla ki. benim eşim 6 kardeş. Kayınvalidemin ilk çocuktan sonra 6 yıl çocuğu olmamış. 6 yıldan sonra 5 tane arka arkaya 1 er yaş arayla olmuş :)

Allah yardımcın olsun canım benim.:Saruboceq:
günaydın sirius06:ecrin_bebek:

gözlerim uyumaya meyilli kapatsam uyuyacam yani:sinifsinif: ama şansım yok dünden kalan işler var onları tamamlamayı planlayıp akşam 6da burdan kaçmayı planlıyorum:1ninca: sonra da kuaföre gidecemsırnaşık şey

Vallahi bu gibi şeyler etrafımızda o kadar fazla ki. benim eşim 6 kardeş. Kayınvalidemin ilk çocuktan sonra 6 yıl çocuğu olmamış. 6 yıldan sonra 5 tane arka arkaya 1 er yaş arayla olmuş :)

babamlarda 6 kardeş hepsinin arası 2 yaş babaneme geçen gün takıldım zamanlamanız iyimiş 1 sene dolu 1 sene boş diye :roflol:
geçende babanem dedi bişe varmı diye yok dedim benim ilk 1 sene çocuğum olmadı belki sende bana çekmişsindir demez mi hadi dedim zaten bi ayağı çukurda eceli elimden olmasın Çok üzgünüm çoook

yaa kızlar magazin programı iziyordum da özge özberk (yol arkadaşım,çemberimde gül oya dizilerinde oynuyordu) hamileymiş. hangi ara evlendi de hamile kaldı yaaa... karnı da burnuna gelmiş nerdeyse.Erkekmiş bebek.birazdan seçtiği ismi söyleyecek.

anaaa hemde 2007 de evlenmiş bu hatun alla alla bende onu bekar sanıyodum valla fisfisfis

canım öyle yorumlamamak lazım yoksa bizim ailede ikiz çocuk olayı var bi kuşak ikiz oluyor ikinci kuşakta olmuyor üçüncü kuşakta oluyır falannn. bazen yoksa benimde mi ikizim olacak mı diye düşünmeden yapamıyorum:kedi:

yarın eşim çalışıyor malesef bende yarın gidicem kuaföre biraz güzelleşelim di mi ama :roflol:delikafadulden

çok sevdiğim oyunculardan biridir genelde dizilerini kaçırmam özellikle çemberimde gül oyadan sonra vazgeçilmez oyuncumdur.opuyorumnanaktan

yarın eşim çalışıyor malesef bende yarın gidicem kuaföre biraz güzelleşelim di mi ama :roflol:delikafadulden

ben bu akşamdan gideyim aradan çıkıversin yarın kahvaltıya eşimin arkadaşını davet ettim gelirlerse misafirm var sabahtan:) bu akşam kuaför çıkışı da nefes filmine gitmeyi düşünüyoruzz eşimle. Eşim bugün ve yarın izinli olduğu için o çok rahat ben bazen zorlanıyorum ekstra planlar yapmada ama hep ev iş de olmaz ki di mi şekerimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…