- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.841
CANIM BENDE DENEMEDİM. BEN DE TEKRAR OVULASYON TESTİNE BAŞLAYACAKTIM, TESTLERİMİ DE ALDIM EVDE AMA HALEN BAŞLAYAMADIM. HALEN AZ DA OLSA REGL KANAMAM DEVAM EDİYOR:sinifsinif:
allah herşeyin hayırlısını versin evlat vereceksede hayırlı evlatlar nasip etsin
evet haklısın takmayınca hiçbir belirtide hissedilmiyor katılıyorum canım bende bu ay hiç belirti yok mesela ama geçen ay bütün belirtiler vardı
benimde aynısı oldu ve ben hiçbi hamilelik belirtisini bilmem hani şu şu olur diye biliyorumda ondan hissettim diyemem burdanda okumamıştım hatta sonradan burda okudumda ben resmen hamileyim dedim ama değilmişim vücut kendi kendine belirti gösteriyo demekki illa bu ay olsun diyede beklemiyodum yeni olduğumuz için ama bekliyorum bişeyler olmasını yinede düşünmemeye çalışıyorum eşimede geçen ay tembihledim belli olmadan heveslenmeyelim diye bu ay kafam daha rahat.
gerçekten insan kendi kendini etkiliyo geçen gün burdamı anlattım hatırlamıyorum benim yakın bi akrabamın 1 sene çocuğu olmamış dr.a gitmişler bişe çıkmamış o 1 senede ne negatif testlere ağladım ben regl 1 gün geçer test yaparım negatif ertesi gün bakarım gelmiş diye anlatmıştı halasınında 4 sene olmamış heralde ben ona çektim deyip kabullenmiş durumu vazgeçmiş beklemekten ve 1-2 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş.
ayy bende "bizimkiler" dizisindeki cemil'e benzedim "bizim bi tanıdık var..." diye diye :roflol:
Baktım ama hiç birşey anlamadım... hanımlar ölçümlerini gün gün yazmışlar düşük değere de sen bugün yumurtlamışsın diyorlar yüksek değere de. anlamadım yumurtlama gününde ateş düşüyo mu? çıkıyor mu? mirmirmirmir
herkese günaydın bayanlarrr:)
benimde aynısı oldu ve ben hiçbi hamilelik belirtisini bilmem hani şu şu olur diye biliyorumda ondan hissettim diyemem burdanda okumamıştım hatta sonradan burda okudumda ben resmen hamileyim dedim ama değilmişim vücut kendi kendine belirti gösteriyo demekki illa bu ay olsun diyede beklemiyodum yeni olduğumuz için ama bekliyorum bişeyler olmasını yinede düşünmemeye çalışıyorum eşimede geçen ay tembihledim belli olmadan heveslenmeyelim diye bu ay kafam daha rahat.
gerçekten insan kendi kendini etkiliyo geçen gün burdamı anlattım hatırlamıyorum benim yakın bi akrabamın 1 sene çocuğu olmamış dr.a gitmişler bişe çıkmamış o 1 senede ne negatif testlere ağladım ben regl 1 gün geçer test yaparım negatif ertesi gün bakarım gelmiş diye anlatmıştı halasınında 4 sene olmamış heralde ben ona çektim deyip kabullenmiş durumu vazgeçmiş beklemekten ve 1-2 ay sonra hamile olduğunu öğrenmiş.
ayy bende "bizimkiler" dizisindeki cemil'e benzedim "bizim bi tanıdık var..." diye diye :roflol:
işler yoğun ama haftaya daha yoğun bir hafta beni bekliyor allahtan çalışmalar bitiyor bekleme dönemi başlıyor akşam yorgunluktan uyuya kalmışım çalışma yapamadık:roflol:
kendime dikkat etmeye çalışıyorum hasta olmayayım diye kızım anneannesi dedesi ile birlikte teyzesini ziyarete gitti allahtan bu ara ilgilenemezdim yoksa onunla sosyal hayatımız sıfıra indi anlayacağın aysellim
Allah yardımcın olsun canım benim.:Saruboceq:
günaydın sirius06:ecrin_bebek:
Yaaa aslında güzel iddialı bir isim olur mucize :) ben bir ara Minel Aşk koymak istiyordum kız ismi olarak. Yani aşktan anlamında. Aşk ile yaptık seni kızım diicektim kaydirigubbakcemile3
Vallahi bu gibi şeyler etrafımızda o kadar fazla ki. benim eşim 6 kardeş. Kayınvalidemin ilk çocuktan sonra 6 yıl çocuğu olmamış. 6 yıldan sonra 5 tane arka arkaya 1 er yaş arayla olmuş :)
yaa kızlar magazin programı iziyordum da özge özberk (yol arkadaşım,çemberimde gül oya dizilerinde oynuyordu) hamileymiş. hangi ara evlendi de hamile kaldı yaaa... karnı da burnuna gelmiş nerdeyse.Erkekmiş bebek.birazdan seçtiği ismi söyleyecek.
babamlarda 6 kardeş hepsinin arası 2 yaş babaneme geçen gün takıldım zamanlamanız iyimiş 1 sene dolu 1 sene boş diye :roflol:
geçende babanem dedi bişe varmı diye yok dedim benim ilk 1 sene çocuğum olmadı belki sende bana çekmişsindir demez mi hadi dedim zaten bi ayağı çukurda eceli elimden olmasın Çok üzgünüm çoook
gözlerim uyumaya meyilli kapatsam uyuyacam yani:sinifsinif: ama şansım yok dünden kalan işler var onları tamamlamayı planlayıp akşam 6da burdan kaçmayı planlıyorum:1ninca: sonra da kuaföre gidecemsırnaşık şey
yaa kızlar magazin programı iziyordum da özge özberk (yol arkadaşım,çemberimde gül oya dizilerinde oynuyordu) hamileymiş. hangi ara evlendi de hamile kaldı yaaa... karnı da burnuna gelmiş nerdeyse.Erkekmiş bebek.birazdan seçtiği ismi söyleyecek.
yarın eşim çalışıyor malesef bende yarın gidicem kuaföre biraz güzelleşelim di mi ama :roflol:delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?