- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.861
canım öyle yorumlamamak lazım yoksa bizim ailede ikiz çocuk olayı var bi kuşak ikiz oluyor ikinci kuşakta olmuyor üçüncü kuşakta oluyır falannn. bazen yoksa benimde mi ikizim olacak mı diye düşünmeden yapamıyorum:kedi:
ben bu akşamdan gideyim aradan çıkıversin yarın kahvaltıya eşimin arkadaşını davet ettim gelirlerse misafirm var sabahtan:) bu akşam kuaför çıkışı da nefes filmine gitmeyi düşünüyoruzz eşimle. Eşim bugün ve yarın izinli olduğu için o çok rahat ben bazen zorlanıyorum ekstra planlar yapmada ama hep ev iş de olmaz ki di mi şekerimkaydirigubbakcemile3
sebinim bugün izin al biraz erken çık tatlım evde dinlen biraz olmaz mı gülümCADIARZU
canım öyle yorumlamamak lazım yoksa bizim ailede ikiz çocuk olayı var bi kuşak ikiz oluyor ikinci kuşakta olmuyor üçüncü kuşakta oluyır falannn. bazen yoksa benimde mi ikizim olacak mı diye düşünmeden yapamıyorum:kedi:
Aaa evde kendisi öğrenmiş hamile olduğunu.ilk 3 ay günde 2-3 saat uyanık kaldım diyor.acayip uykusu varmış. kendi aslan kocası aslan bebekte aslan olsun istemişler ama olmayınca adını Leo koyacaklarmış :) Leo iddialı isim değil mi?
bizde gitmek istiyoruz gidince bekliyorum yorumlarını şekerim
eğer istiyorsan olur inşallah.
canım önceleri istiyordum evlenmeden önce ama şu an hayır. ev iş ve bir bebek yeter yoksa ikiz olursamafoldumben
Yaa bu ikiz mevzusu bende de var. Eltim 1 düşük yapmış kayınvalidem de olsun kızım bir dahakine ikiz olur demiş ve eltim hamile kalmış tekrar veeee ikiz. Ama birisi ölmüş karnında.Şimdi kaynanam benim için diyor ki gelinim bana ikiz doğuracak :) şimdi eğer bende de tutarsa dileği ikiz gelir bizede. ama o böyle diyince ben içimden "daha biz bir tanesini beceremedik nerdeeee ikiz" diyorum.
ben hem çalışmıyorum hemde annem ve kayınvalidem yardımcı olurlar bana ama yinede ikiz bebeği gözüm yemez doğrusu :1no2: eşimin ailesindede varmış geçende "inşallah bizimde ikiz olur 1 tanesine sen bakarsın 1 tanesine ben" dedi "iyi o zaman ağlayıncada verirsin memeni ağzına" dedim bende kaydirigubbakcemile3
sen kızıyomusun bilmiyorum ama ben bana şunu doğurcak bunu doğurcak diyenlere şakada söylese gıcık oluyorum senin içinmi doğurcam ben alla alla benim kayınpeder hiç utanmıyo tosun gelsin deyip duruyo evlendiğimden beri adamı görmek dahi istemiyorum yaa
Ben kötü niyetle söylenmediğini bildiğim için pek umursamıyorum.Çünkü kayınvalidemin 6 tane torunu var zaten :) yani benimkine kalmış değil. Ama tabii ki o da evladının çocuğunu görmek istiyor.
orası öyle tabiki zaten ikiz istemek başka illa erkek olsun demek başka bide söyleyen babası olunca çoookk başkaklava:
Kendimi o kadar korumama rağmen hasta oldum dedim.Ben bile çalışarak atlattım dedi.Sence bu cevap karşısında izin alabilme şansım %kaç?Ben söliyim 0 senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?