Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ikiz çocuk büyütmek zor olsa gerek ama bir seferde iki tane ne güzel bir daha strese girmezsin oldu olmadı diye

Aaa evde kendisi öğrenmiş hamile olduğunu.ilk 3 ay günde 2-3 saat uyanık kaldım diyor.acayip uykusu varmış. kendi aslan kocası aslan bebekte aslan olsun istemişler ama olmayınca adını Leo koyacaklarmış :) Leo iddialı isim değil mi?

Nefese ben de gitmek istiyorum.Hatta bu pazar gidelim dedik.eşim yarın çalışacakmış.sen arkadaşlarınla git istersen dedi.benim de nefes alacak halim yok ki gideyim.yarın dinlenmem lazım.bir sinemada millete yaymayayım nezlemi

bizde gitmek istiyoruz gidince bekliyorum yorumlarını şekerim

aysellim kullanıcısından alıntı
sebinim bugün izin al biraz erken çık tatlım evde dinlen biraz olmaz mı gülüm

Kendimi o kadar korumama rağmen hasta oldum dedim.Ben bile çalışarak atlattım dedi.Sence bu cevap karşısında izin alabilme şansım %kaç?Ben söliyim 0

canım patronlar maalesef öyle bizim ki yine iyidir hastalık konusunda izin versev hastaneye kadar getirir ilk gün ama sonra hastayken işe de gelme demez yani garip bir durum yan,

bizde gitmek istiyoruz gidince bekliyorum yorumlarını şekerim

canım tabi ki yorumlarımı mı bildirim size ben çok güzel etkileyici olduğunu duydumvereliniortak

eğer istiyorsan olur inşallah.

canım önceleri istiyordum evlenmeden önce ama şu an hayır. ev iş ve bir bebek yeter yoksa ikiz olursamafoldumben

Yaa bu ikiz mevzusu bende de var. Eltim 1 düşük yapmış kayınvalidem de olsun kızım bir dahakine ikiz olur demiş ve eltim hamile kalmış tekrar veeee ikiz. Ama birisi ölmüş karnında.Şimdi kaynanam benim için diyor ki gelinim bana ikiz doğuracak :) şimdi eğer bende de tutarsa dileği ikiz gelir bizede. ama o böyle diyince ben içimden "daha biz bir tanesini beceremedik nerdeeee ikiz" diyorum.

canım önceleri istiyordum evlenmeden önce ama şu an hayır. ev iş ve bir bebek yeter yoksa ikiz olursamafoldumben

ben hem çalışmıyorum hemde annem ve kayınvalidem yardımcı olurlar bana ama yinede ikiz bebeği gözüm yemez doğrusu :1no2: eşimin ailesindede varmış geçende "inşallah bizimde ikiz olur 1 tanesine sen bakarsın 1 tanesine ben" dedi "iyi o zaman ağlayıncada verirsin memeni ağzına" dedim bende kaydirigubbakcemile3

sen kızıyomusun bilmiyorum ama ben bana şunu doğurcak bunu doğurcak diyenlere şakada söylese gıcık oluyorum senin içinmi doğurcam ben alla alla benim kayınpeder hiç utanmıyo tosun gelsin deyip duruyo evlendiğimden beri adamı görmek dahi istemiyorum yaa

Günde 2-3 saat mi uyanık kalmış.Walla çalışma koşulları biizm gibi olsaydı biraz zor uyurdu o kadar saat.

benim küçük kayınbiraderlerim ikiz.görümcemin de yaklaşık 1 aylık ikizleri var.Allah sağlıklı sıhhatli 1 tane versin önce.bakabilirsek 2.yi de yaparız inş.:Saruboceq:

Ben kötü niyetle söylenmediğini bildiğim için pek umursamıyorum.Çünkü kayınvalidemin 6 tane torunu var zaten :) yani benimkine kalmış değil. Ama tabii ki o da evladının çocuğunu görmek istiyor.

Ben kötü niyetle söylenmediğini bildiğim için pek umursamıyorum.Çünkü kayınvalidemin 6 tane torunu var zaten :) yani benimkine kalmış değil. Ama tabii ki o da evladının çocuğunu görmek istiyor.

orası öyle tabiki zaten ikiz istemek başka illa erkek olsun demek başka bide söyleyen babası olunca çoookk başkaklava:

orası öyle tabiki zaten ikiz istemek başka illa erkek olsun demek başka bide söyleyen babası olunca çoookk başkaklava:

Haaa yok bizimkilerde öyle erkek olsun diye bir konuşma yok.Ama ben eşimin erkek istediğini hissediyorum.açıkçası bende erkek istiyorum.Çocukluğumdan beri hep benim erkek çocuğum olsun derim.Kız çocuklarını son 2 yıla kadar hiç sevmiyordum.Ama son 2 yıldır kız çocuklarını da sever oldum.

Kendimi o kadar korumama rağmen hasta oldum dedim.Ben bile çalışarak atlattım dedi.Sence bu cevap karşısında izin alabilme şansım %kaç?Ben söliyim 0 senağlama

ah bu patronlar sorma canım benim bizimkilerde öyle hasta hasta gel çalış diyor halbuki dinlensek performansımız artacak ama nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…