Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar bende biraz müsade istiyorum sizlerden.Temizliğimi hemencik yapayım geleyim yanınıza tekrar. -tatlicadiarzu-hihoyyyt

kızlaaar adet olacagım sanki bugün
tam adet olucam gibi hissediyorum...
bide okadar akıntım var ki sürekli wc ye gidiyorum adetmi die.
bakalım nolcak bu ay CADIARZU

Canım muhabbet ettik ettik sonra herkes işine gücüne döndü ama şimdi yine gelirler. bende evi temizliyorum.süpürdüm ama devamını azıcık muhabbet ettikten sonra yapıcam

kolay gelsin kuşum :)
aman yaaa bütün gün senin gel az sohbet edelim opuyorumnanaktan
nasılsın bakalım?

kızlaaar adet olacagım sanki bugün
tam adet olucam gibi hissediyorum...
bide okadar akıntım var ki sürekli wc ye gidiyorum adetmi die.
bakalım nolcak bu ay CADIARZU

canım adrt olunacağı zaman akıntı olmaz diye biliyorum.umarım olmazsın.zaten hamile bile olsan adet belirtileri oluyormuş.hadi bakalım inş.

Bi yandan duphaston bi yandan soğan kürü kistimle mücadele halindeyim canım :) :) İnşallah senin akıntılarının sebebi de regl değil bebiştir.

yap kuşum kür iyidir :)
inşallah canım ya inşallah adet olmam...

canım adrt olunacağı zaman akıntı olmaz diye biliyorum.umarım olmazsın.zaten hamile bile olsan adet belirtileri oluyormuş.hadi bakalım inş.

agzından bal damlıyo biliyünnü kaydirigubbakcemile3
adet olucagımda evet sankim kuru oluyordum. ama çok arttı. kısmet bakalım. zaman göstercek. 5 günüm kaldı. testim var. nezaman yapim sizce?

Adetin 2-3 gün geciksin o zaman yap testi.Yada direkt kanda baktır adetten önce.

afiyet bal şeker olsun.göbüşünde bebiş vardır inş. Da ona da yarasın

ay ay ağzından bal damlıyor canım benim inşallah bebiş vardır topak topak et olsun bebişime
birdahaki ay olursa benim için çok zor olucak çünkü kızım 1. Sınıfa başlayak en azından bu ay olsaydı bir ay alışırdı kızımda bebişimize aman neyse sağlıkla gelsinde üstesinden geliriz inşallah

yani diyorum ki,
eger idrarda çıkarsa hemen gidip kan testi yaptırıcam.
benim sürekli düşük oldugu için erkenden biliym de hemen yatim dicem...
:uhm:

canım inşallah gebelik belirtisidir sebinin dediği gibi bende adet öncesi akıntı olduğunu sanmıyorum canım inşallah bebişimiz geliyordur:ecrin_bebek:

ayy canım inş.bu ay bebişin seninledir tatlım sonra ayşima sebin tubiloshh un ve daha sonra bizim bebişlerimiz gelsinzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…