Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

anlamadım nasıl bir dahaki ay mı başlayacak okula?okulllar açılalı çok oldu.Tabi bu aradan tabii ki en büyük deileğimiz bir dahaki aya kalmaması

ben de gayeye katılıyorum.ya gecikmesini bekle ya da kanda baktır

sebincim eşimin arkadaşı laboratuvar görevlisi.
eger idrarda çıkarsa dedim onu çağır o gelsin alsın kanı.
geçen hamileliğimde de öle yapmıştık. idrarda çıkınca beni çağırın, gelip kan alayım sonucu size 1 saatte bildiririm demişti.
yani dedim silik de olsa çıkarsa, tamam diym gelsin kapiş?

o zaman bikaç gün daha bekliym ben. Şeniz

ayy canım inş.bu ay bebişin seninledir tatlım sonra ayşima sebin tubiloshh un ve daha sonra bizim bebişlerimiz gelsinzemuszemus

Sanırım en son benim bebiş haberimi alacağız.Ben bu kistten kurtulucam daaaa tekrar yumurtliicam daaaa denk gelip hamile kalıcam daaa ohooooo

bekeleyebiliyorsan bekle tatlım.ama diyorsanki çatlamak üzereyim o zaman bir test yap ama daha da var gününe yok yok sen bekle en iyisi:uhm:

Sanırım en son benim bebiş haberimi alacağız.Ben bu kistten kurtulucam daaaa tekrar yumurtliicam daaaa denk gelip hamile kalıcam daaa ohooooo

O işler hiç belli olmaz şekerim.Kısmet içi burdaki herkesten önce bile kalabilirsin Allah'a kalmış opuyorumnanaktan

anlamadım nasıl bir dahaki ay mı başlayacak okula?okulllar açılalı çok oldu.Tabi bu aradan tabii ki en büyük deileğimiz bir dahaki aya kalmaması

ben anlatamadım canım benim şimdi bu ay olursa büyük ihtimalle doğumum temmuz sonu ağustos başı olur ama eğer bir dahaki ay kalırsam ağustos sonu eylül başı olur o zaman da tam okullar açılıyorya tatlım

bekeleyebiliyorsan bekle tatlım.ama diyorsanki çatlamak üzereyim o zaman bir test yap ama daha da var gününe yok yok sen bekle en iyisi:uhm:

he çatlamak üzereyim ama en azından bi pazartesi olsun.
yani şimcik yapıp üzülmek de var...
şöle bi 1-2 gün kalsın en azından...
ahanda tutuyom kendimi Çok üzgünüm çoook
:roflol:

Canım istersen forumdaki doktor tavsiyeleri bölümüne bir konu aç.Faydası oluyor.Ben doktorumu o şekilde buldum diyebilirim.

tşkrler cnmm sanırım buldum 2 doktoru çok methetmişler perşembeye kadar beklicem hani pazartesi adet olursam 3.günü giderim diye olmazsamda biraz daha zaman geçsin diye nedersiniz

bencede bekle canım

Canım eğer çok sabırsızlanıyorsan direkt kanda baktır.Yok ben önce idrarda bakıp sonra kanda baktıracağım dersen adetinin 2-3 gün gecikmesini beklemeni tavsiye ederim. Ayrıca sen yinede sanki hamileymişsin gibi kendine özen göster.çok ağır işlerden kaçın ve daha çok dinlen.

hımmm sen doğum zamanından bahsediyorsun ben de hamileliliğinin başını diyorsun sandım.

Kızlar ben işlerime devam edeyim. Daha baya iş bekliyor beni. Sayfaları çoğaltmayın sakın sonra okuması zor oluyooooo :) :) 292. sayfada bırakıyorum sizleri... öpüyoruuummm.görüşmek üzere.

kuşum zaten çok özen gösteriyorum...
dışarı bile çıkmıyorum. merdiven bile çok zararlıymış bana.
düşün su içmeye bile kalkmamam lazım. ondan erken biliym istiyorum.
bugün yakı aldırttım. belime vurdurucam.
çok faydalıymş...
olmadı sabreicem napim
belirti umursamıyorum, akışına bıraktım dedim ama günüm yaklaşınca heycan basıyor delikafadulden

Kızlar ben işlerime devam edeyim. Daha baya iş bekliyor beni. Sayfaları çoğaltmayın sakın sonra okuması zor oluyooooo :) :) 292. sayfada bırakıyorum sizleri... öpüyoruuummm.görüşmek üzere.

tamam tatlım biz seni burda beklioz :roflol:
sayfa 292. de...
ateşten anlarmısınız kızlar?
bakın size de tablomu koyyim de yorumlayın bağa...

19 Ekim --- 1.gün --- ***
20 Ekim --- 2.gün ---
21 Ekim --- 3.gün --- ***
19 Ekim --- 1.gün --- ***
20 Ekim --- 2.gün ---
21 Ekim --- 3.gün --- ***
22 Ekim --- 4.gün ---
23 Ekim --- 5.gün --- ***
24 Ekim --- 6.gün ---
25 Ekim --- 7.gün --- ***
26 Ekim --- 8.gün ---
27 Ekim --- 9.gün --- ***
28 Ekim --- 10.gün --- 36.1 --- ***
29 Ekim --- 11.gün --- 36.1 ---
30 Ekim --- 12.gün --- 36.2 --- ***
31 Ekim --- 13.gün --- 36.1 ---
01 Kasım -- 14.gün --- 36.4 --- şeffaf uzayan akıntı
02 Kasım -- 15.gün --- 36.2 --- *** ***
03 Kasım -- 16.gün --- 36.3 --- *** akıntı arttı
04 Kasım -- 17.gün --- 36.5 --- *** akıntı arttı
05 Kasım -- 18.gün --- 36.5 ---
06 Kasım -- 19.gün --- 36.5 --- ***
07 Kasım -- 20.gün --- 36.6 --- akıntı fazla

sayfalar almış başını gitmiş valla maşallah nazar degmesin ee yeni haberler varmı ben kayınvalidemler bizde oldugu için sık giremiyorum neler yapıyosunuz bakalım hamiş varmııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…