- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.901
Adetin 2-3 gün geciksin o zaman yap testi.Yada direkt kanda baktır adetten önce.
ay ay ağzından bal damlıyor canım benim inşallah bebiş vardır topak topak et olsun bebişime
birdahaki ay olursa benim için çok zor olucak çünkü kızım 1. Sınıfa başlayak en azından bu ay olsaydı bir ay alışırdı kızımda bebişimize aman neyse sağlıkla gelsinde üstesinden geliriz inşallah
ayy canım inş.bu ay bebişin seninledir tatlım sonra ayşima sebin tubiloshh un ve daha sonra bizim bebişlerimiz gelsinzemuszemus
ben de gayeye katılıyorum.ya gecikmesini bekle ya da kanda baktır
ayy canım inş.bu ay bebişin seninledir tatlım sonra ayşima sebin tubiloshh un ve daha sonra bizim bebişlerimiz gelsinzemuszemus
sebincim eşimin arkadaşı laboratuvar görevlisi.
eger idrarda çıkarsa dedim onu çağır o gelsin alsın kanı.
geçen hamileliğimde de öle yapmıştık. idrarda çıkınca beni çağırın, gelip kan alayım sonucu size 1 saatte bildiririm demişti.
yani dedim silik de olsa çıkarsa, tamam diym gelsin kapiş?
o zaman bikaç gün daha bekliym ben. Şeniz
Sanırım en son benim bebiş haberimi alacağız.Ben bu kistten kurtulucam daaaa tekrar yumurtliicam daaaa denk gelip hamile kalıcam daaa ohooooo
anlamadım nasıl bir dahaki ay mı başlayacak okula?okulllar açılalı çok oldu.Tabi bu aradan tabii ki en büyük deileğimiz bir dahaki aya kalmaması
yani günümü mü bekliym sizce yinede??
bekeleyebiliyorsan bekle tatlım.ama diyorsanki çatlamak üzereyim o zaman bir test yap ama daha da var gününe yok yok sen bekle en iyisi:uhm:
Canım istersen forumdaki doktor tavsiyeleri bölümüne bir konu aç.Faydası oluyor.Ben doktorumu o şekilde buldum diyebilirim.
O işler hiç belli olmaz şekerim.Kısmet içi burdaki herkesten önce bile kalabilirsin Allah'a kalmış opuyorumnanaktan
bencede bekle canım
ben anlatamadım canım benim şimdi bu ay olursa büyük ihtimalle doğumum temmuz sonu ağustos başı olur ama eğer bir dahaki ay kalırsam ağustos sonu eylül başı olur o zaman da tam okullar açılıyorya tatlım
Canım eğer çok sabırsızlanıyorsan direkt kanda baktır.Yok ben önce idrarda bakıp sonra kanda baktıracağım dersen adetinin 2-3 gün gecikmesini beklemeni tavsiye ederim. Ayrıca sen yinede sanki hamileymişsin gibi kendine özen göster.çok ağır işlerden kaçın ve daha çok dinlen.
Kızlar ben işlerime devam edeyim. Daha baya iş bekliyor beni. Sayfaları çoğaltmayın sakın sonra okuması zor oluyooooo :) :) 292. sayfada bırakıyorum sizleri... öpüyoruuummm.görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?