- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.921
sayfalar almış başını gitmiş valla maşallah nazar degmesin ee yeni haberler varmı ben kayınvalidemler bizde oldugu için sık giremiyorum neler yapıyosunuz bakalım hamiş varmııııı
sayfalar almış başını gitmiş valla maşallah nazar degmesin ee yeni haberler varmı ben kayınvalidemler bizde oldugu için sık giremiyorum neler yapıyosunuz bakalım hamiş varmııııı
hadi bakalım inşallah ben adetimin 3. günündeyim yalnız benim adet tarihim 30 uymuş kızlar ya listede düzeltirmisiniz 29 zannediyodum ben bal tarcın cörekotuna başladım gene bakalım bu ay ne olacak gerci kaynanalar bizde çalışmada olmaz fazla ama bakalım kısmet artık Allah ne derse o olurmuş
niye kız eşin annesiyle yatmıyor ya.bu sizin için önemli bir şey.ben olsam takma walla.onlar utansınlar.kaydirigubbakcemile3 sizde kısık sesinizle çalışın canım :roflol:
kimse kalmadı yaaahuuu :sinifsinif:
tamam tatlım biz seni burda beklioz :roflol:
sayfa 292. de...
ateşten anlarmısınız kızlar?
bakın size de tablomu koyyim de yorumlayın bağa...
19 Ekim --- 1.gün --- ***
20 Ekim --- 2.gün ---
21 Ekim --- 3.gün --- ***
19 Ekim --- 1.gün --- ***
20 Ekim --- 2.gün ---
21 Ekim --- 3.gün --- ***
22 Ekim --- 4.gün ---
23 Ekim --- 5.gün --- ***
24 Ekim --- 6.gün ---
25 Ekim --- 7.gün --- ***
26 Ekim --- 8.gün ---
27 Ekim --- 9.gün --- ***
28 Ekim --- 10.gün --- 36.1 --- ***
29 Ekim --- 11.gün --- 36.1 ---
30 Ekim --- 12.gün --- 36.2 --- ***
31 Ekim --- 13.gün --- 36.1 ---
01 Kasım -- 14.gün --- 36.4 --- şeffaf uzayan akıntı
02 Kasım -- 15.gün --- 36.2 --- *** ***
03 Kasım -- 16.gün --- 36.3 --- *** akıntı arttı
04 Kasım -- 17.gün --- 36.5 --- *** akıntı arttı
05 Kasım -- 18.gün --- 36.5 ---
06 Kasım -- 19.gün --- 36.5 --- ***
07 Kasım -- 20.gün --- 36.6 --- akıntı fazla
*** AKINTININ NİTELİĞİNİ İZLEMEYE DAYALI YÖNTEM :
1-Adet kanaması tam olarak bitince birkaç gün vajinadan akıntı gelmez. Bu günler “KURU” günler sayılır.
2-Kuru günlerden sonra yapışkan, koyu kıvamlı ve pürtüklü az miktarda bir akıntı hissedilir. Rengi sarı ya da beyazdır. Bu akıntı bazen fark edilemeyebilir.
3-Yumurtlama günleri yaklaşırken akıntı artar, kıvamı incelir ve görünümü berraklaşır. İki parmak arasında uzayabilir. Vajinadan “ISLAKLIK” olarak hissedilen bu ortamda spermler rahatlıkla 3-5 gün yaşayabilir, rahim içine geçer ve yumurtayı dölleyebilirler.
4-Islak günler doğurgan günlerdir. Gebelik isteniyorsa düzenli cinsel ilişkide bulunulur, istenmiyorsa ilişkiye girilmez.
5-Yumurtlamadan sonra akıntı yine değişir. Azalır, pürtüklü ve yapışkan olur. Vajinada yine KURU hissedilir. Bu ortamda spermlerin hareketleri güçleşir, rahim ağzından geçemezler ve yaşayamazlar.
Adet sonrası hiç akıntı olmayan KURU GÜNLERDE GÜNAŞIRI İLİŞKİ OLABİLİR.
.Vajinada ISLAKLIK hissedilince cinsel ilişkiye başlanır. İNCE KIVAMLI, UZAYAN, BERRAK GÖRÜNTÜLÜ AKINTIDAN SONRAKİ DÖRT GÜN EN ÖNEMLİ GÜNLERDİR.
inşallah yardımcı olabilmişimdir
niye kız eşin annesiyle yatmıyor ya.bu sizin için önemli bir şey.ben olsam takma walla.onlar utansınlar.kaydirigubbakcemile3 sizde kısık sesinizle çalışın canım :roflol:
kızlar çok tiksinç bir durumdayım bugün...
insan hem aç olup hem tok olurmu :roflol:
yemek görmediğimde açım diorum, yemek gördüğüm an içim kalkıyo... :uhm:
bu buz gibi havada halen pencere açık yatıyorum.
vurun kafama hakettim :çok üzgünüm:
teşekkür ederim bitanem güzel mesajın için...
benim şimdi su gibi ama yoğun. bu nedimek acep...
neyse bekleycez ve görcez. inan mesajın çok yararlı oldu tatlım opuyorumnanaktan
allah iyiliğini versin canım nasıl güldürdün beni:roflol::roflol:delikafadulden
yavrum ya bence sen hamilesin :dance: miden falan da bulandığına göre ama pencereleri kapat lütefn yoksaklava:
ama doğru değil mi? walla ayıptır söylemesi tatillerde kayınvalidemlere gidince bile :kedi: neyse :roflol: aaaaa hayatımı başkalarına göre programlayamam kusura bakmasınlar.gayet naturel bir şey :roflol:
leeeeeeeeennnn vurmaaaa senağlama
yazık deilmi banaa??
inşallah kuşum yaa inşallahhhh :Saruboceq:
midem yumurtlama günümden beri böyle. kusturucak derecede degil ama rahatsızlık verecek şekilde bulanıyor. inşallah hayırlara alamettir opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?