- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.941
bence senin 2 kasımda yumurtan çatlamış canım inşallah bebişin göbüşündedir
yararlı olduğuna sevindim mesajımın aşkım burda birbirimize destek için varız şekerimopuyorumnanaktan
ama doğru değil mi? walla ayıptır söylemesi tatillerde kayınvalidemlere gidince bile :kedi: neyse :roflol: aaaaa hayatımı başkalarına göre programlayamam kusura bakmasınlar.gayet naturel bir şey :roflol:
kapı pencere açık yatarsan anlayamayız ama neden bulanıyor.üşütebilirsin de.ama inş. inş. hamileliktendir :Saruboceq:
Biz en son kayınvalidemlere gittiğimizde görümcem de geldi.o da o zaman 5 aylık hamile.Biz de daha yapsak mı yapmasak mı diye bocalıyoruz.kayın validem illa sizin de olsun sizin de olsun diyor.Ben de her gittiğimizde seneye deyip duruyoruz.tam balkonda oturduk konuşuyoruz.validesultan dedi yine sen de hamile kal.ben de seneye dedim.kadın birden ciddileşti ve hayır bu gece diye bir yumruk vurdu masaya amanıııın altıma yapıyodum korkumdan.sonra başladı gülmeye.hayır zaten aynı dili konuşamadığımızdan yarım yamalak anlıyorum.sonra baktım şaka ben de güldüm ama kabim uzun bir süre güm güm attı.Allah için iyi kadındır.severim.küçük çocuk gibi alır kucağına sever beni.eşimden çok beni okşar sever.
slm kızlar ben bu y ümitliydim ama olmadı sabah kırmızılar geldi aralık ayı listenize benide yazarmısınız kızlar 7 aralık beklenen adet tarihim opuyorumnanaktan
Ben de buradayım kızlar...
slm kızlar ben bu y ümitliydim ama olmadı sabah kırmızılar geldi aralık ayı listenize benide yazarmısınız kızlar 7 aralık beklenen adet tarihim opuyorumnanaktan
Ben de buradayım kızlar...
yeni ay yeni umut tatlım.
aralık ta senden güzel haberi bekliyoruz kuşum. Şeniz
evet tatlım ya bende bu güne öle başladım yeni ay yeni umut inşallah canım aralıkta güzel haberlerle gelirim size tabi siznde güzel haberler bekliyorum opuyorumnanaktan
niye kız eşin annesiyle yatmıyor ya.bu sizin için önemli bir şey.ben olsam takma walla.onlar utansınlar.kaydirigubbakcemile3 sizde kısık sesinizle çalışın canım :roflol:
alkisalkisalkis yaşasın yeni bir arkada.Hoşgeldin canım.Yanlış anlama kırmızılarının geldiğine değil bu sevincim.Gönül isterdi ki "kızlar hamileyim" diyerek katılsaydın aramıza.Ama üzülmek süzülmek yok.Aralık kuyruğuna girdin sende.Yüce Rabbim bir arkdaşımız daha var.Ona da bir bebiş istiyorum çok görmezsen bunu bize :Saruboceq:
tşkrler cnmm sanırım buldum 2 doktoru çok methetmişler perşembeye kadar beklicem hani pazartesi adet olursam 3.günü giderim diye olmazsamda biraz daha zaman geçsin diye nedersiniz
he walla sebin öyle yapıyor kısık sesle çalışma yapıyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?