Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bence senin 2 kasımda yumurtan çatlamış canım inşallah bebişin göbüşündedir
yararlı olduğuna sevindim mesajımın aşkım burda birbirimize destek için varız şekerimopuyorumnanaktan

çok teşekkürler bitaneciğim... inşallah benimledir yawrucugum opuyorumnanaktan
inşallah benimledir ve sonuna kadar benimle kalır :Saruboceq:
evet hepimiz birbirimize destegiz ve bu da hepimize ayrı bir moral ve güç veriyor. iyi ki varsınız canlarım...

ama doğru değil mi? walla ayıptır söylemesi tatillerde kayınvalidemlere gidince bile :kedi: neyse :roflol: aaaaa hayatımı başkalarına göre programlayamam kusura bakmasınlar.gayet naturel bir şey :roflol:

:roflol: :roflol: he ya hayat bizim. kimseye göre ayarlamamak lazım :asigim:
bir hedef doğrultusunda ilerliosan önemli bişi. sonuçta onlar da annen, baban...
insanlık hali. onlar yapmıyomu sankim. hıhhh :dilcikar:

kapı pencere açık yatarsan anlayamayız ama neden bulanıyor.üşütebilirsin de.ama inş. inş. hamileliktendir :Saruboceq:

inşallah tatlım...
ben üşüttüm diyorum.
belirtilere takılmıcam bu defa dedim ya kaydirigubbakcemile3
hiçbişide hamişim demiyorum.
gerçi üşümüyorum geceleri ama bulantıları üşütmeye yoruyorum.
bu defa üstüne düşmücem. öğrendiğimde full istirahat ve progestan ogadder opuyorumnanaktan
sabahları uyandıgımda eşim kapatmış oluyor pencereyi. soğuk almış da olabilirim tabi...

Biz en son kayınvalidemlere gittiğimizde görümcem de geldi.o da o zaman 5 aylık hamile.Biz de daha yapsak mı yapmasak mı diye bocalıyoruz.kayın validem illa sizin de olsun sizin de olsun diyor.Ben de her gittiğimizde seneye deyip duruyoruz.tam balkonda oturduk konuşuyoruz.validesultan dedi yine sen de hamile kal.ben de seneye dedim.kadın birden ciddileşti ve hayır bu gece diye bir yumruk vurdu masaya amanıııın altıma yapıyodum korkumdan.sonra başladı gülmeye.hayır zaten aynı dili konuşamadığımızdan yarım yamalak anlıyorum.sonra baktım şaka ben de güldüm ama kabim uzun bir süre güm güm attı.Allah için iyi kadındır.severim.küçük çocuk gibi alır kucağına sever beni.eşimden çok beni okşar sever.

slm kızlar ben bu y ümitliydim ama olmadı sabah kırmızılar geldi aralık ayı listenize benide yazarmısınız kızlar 7 aralık beklenen adet tarihim opuyorumnanaktan

bugece yapcanız leeeeeennn :roflol:
ayh çok güldüm. iyi şaka yapmış vesselam....
ne güzel kayınvalidenle iyi anlaşman.
bende çok severim kayınvalidemi. sağolsun bana çok destektir...
inşallah rabbim kimseye hiç aratmadan verir kuzucuklarını :Saruboceq:

slm kızlar ben bu y ümitliydim ama olmadı sabah kırmızılar geldi aralık ayı listenize benide yazarmısınız kızlar 7 aralık beklenen adet tarihim opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis yaşasın yeni bir arkada.Hoşgeldin canım.Yanlış anlama kırmızılarının geldiğine değil bu sevincim.Gönül isterdi ki "kızlar hamileyim" diyerek katılsaydın aramıza.Ama üzülmek süzülmek yok.Aralık kuyruğuna girdin sende.Yüce Rabbim bir arkdaşımız daha var.Ona da bir bebiş istiyorum çok görmezsen bunu bize :Saruboceq:

evet inşallah o gün yumurtalam günüm. ateşim biraz oynak son 2 gündür ama clearplan monitör kullanıyorum, sabahları test yapıyorum. Monitöre göre daha 1. seviyedeyim yani daha yumurtlama olmadı. yarın 2. seviyeyi görmeyi bekliyorum. akıntım arttı çünkü. 2. seviyede genelde 2 gün sürüyor. sonrasında 3. seviye yani LH pik yapıyor ve yumurta 36 saat sonra çatlıyor. Bu da Salı gününe denk gelecek..

niye kız eşin annesiyle yatmıyor ya.bu sizin için önemli bir şey.ben olsam takma walla.onlar utansınlar.kaydirigubbakcemile3 sizde kısık sesinizle çalışın canım :roflol:

he walla sebin öyle yapıyor kısık sesle çalışma yapıyorkaydirigubbakcemile3

evet canım bende aralık kuyruğuna gidim canım artık ben zaten üzülmeyü süzülmeyi bitirdim 10 ay yeterince üzüldüm ama artık stres üzüntü yokkkkkkkkk bende sizlerle akadaşlık edeceğim için sevinçlyim canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar yakı aldım bugün belime yapıştırttırıcam.
çok faydasını gören olmuş.
hatta bakın foruma bir arkadaş yazmış bile...
deneyeniniz varmı??
etrafımda kim yaptıysa yararını gördü...
ama ben adetime 5-6 gün kala yapıcam.

bıgun kayınvalıdem bana dedıkı sana CIBAR yapalım dedı CIBAR ne ya dedım ???eczanelerde buluo bu seyden adet olduktan sonra bıttıgı gun ılık bı suyla dus alın sonra belinize o eczaneden aldıgınız CIBARI yapıstırın ve 4 gun hıc cıkarmayın 4 gunden sonra o ay kalmıorsanız bıle dıger ay hamıle kalınıo ben bu sekılde hamıle kalmıstım bı zararı yok denemenızı tavsıye ederım..

tşkrler cnmm sanırım buldum 2 doktoru çok methetmişler perşembeye kadar beklicem hani pazartesi adet olursam 3.günü giderim diye olmazsamda biraz daha zaman geçsin diye nedersiniz

Canım eğer doktoru bulduysan bence önce telefonla bir konuş.Bakalım doktor ne zaman gelmeni tavsiye edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…