Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

cok ilginç canım ilk defa duydum artık gelecek ay deneriz ama inşallah denemeye kalmaz bebişimiz gelir:CüvCüv:

nasıl bir şey onlar?ikisi de aynı mı yakı ile cıbarın?

Kızlar gülmekten öldürdünüz beni yahuu... muahbbetler çok süper önceki sayfalarda. kaydirigubbakcemile3 "Herşey bebek için" sloganı ile her yerde çalışma yapmak mübah kaydirigubbakcemile3
Bende işleri yarım yarım yapıp gelip azıcık sohbete katılıyorum.
Yaa kızlar ben artık TV de bebek bezi bebek maması reklamlarını bile görmek istemiyorum.çok etkileniyorum. Benim de bebeğim olsuuuunnnn

cok ilginç canım ilk defa duydum artık gelecek ay deneriz ama inşallah denemeye kalmaz bebişimiz gelir:CüvCüv:

evet anım inşallah kullanmaya gerek kalmadan gelir bebişler hihoyyyt

nasıl bir şey onlar?ikisi de aynı mı yakı ile cıbarın?

tatlım yakı ile cıbar aynı şeyler evet. ama marka sanırım cıbar. bendeki bundan

bebek yapmaya karar verince herşey bebekle ilgili oluyor inanın bana kıyafet bile pek almıyorum alsam da biraz bol alıyorumkaydirigubbakcemile3

evet canım ya valla eşimle birlikte alışverişe gidince bebek eşyaları bölümünü grünce bi acayip oluyoruz dua ediyoruzinşallah bebişimiz olur diye ölece bakakalıyoruz mafoldumben

İnş. canım inş. bir de adet günleri yaklaştıkça insan duygusal oluyor ya.Her akşam tv.de görüp de ağlayacak bir şey mutlaka biliyorum.Dün akşam da hanımın çiftliğini izliyoduk.İzleyeniniz var mı bilmiyorum.Oğlan kıza "azıcık da mı sevmiyon beni" dedi kız da "kendine bir bak Ramazan sen olsan sever miydin seni?" dedi.ayy nasıl üzüldüm başladım ağlamaya.Eşim de "yani yine buldun ağlayacak bir şey"dedi bu sefer gülmeye başladım

çoook haklısın kuşum a.s
bende aynı durumdaydım.
ilk evlendiğim sıralar birinin bebişi olsa iyi ne güzel derdim. kucagıma bile alma geregi duymazdım. şimdi bebiş görsem ayyyyyy diyorum içimin yağları cozurduyor :roflol:

bebek yapmaya karar verince herşey bebekle ilgili oluyor inanın bana kıyafet bile pek almıyorum alsam da biraz bol alıyorumkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:
hahahahahaaaa benim şimdiden 2-3 tane hamiş kıyafetim var bile
rabbim herkeze o kıyafetleri giymeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

kızlaar bende az önce örgü çok güzel bi bebek yeleğiyle patiği gördüm offff örgü modellerine bakıyorum özeniyorum :çok üzgünüm:

:roflol: :roflol:
hahahahahaaaa benim şimdiden 2-3 tane hamiş kıyafetim var bile
rabbim herkeze o kıyafetleri giymeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:[/QUOTE]

ayy sen benden de hızlısın canımcığımmmmmkaydirigubbakcemile5 ama insan kendini tutamıyor ki şekerim

kız ama o ramazan nasıl baktı öle :sinifsinif:
oyyy oy! eşime dedim ki, sevmiosa bile bu bakışla bakınca insanın sevecegi geliyor
çok acıklı baktı ya. galpsiz güllü. sen olsan severmiydin seni didi. adamcaaz harab oldu leyn mafoldumben

Yaaa kızlar şimdi ben 29 ekimde regl olmadım ya.duphaston 2 gün sonra bitecek ve regl gelecek. Acaba o regl den sonra yumurtlama olur mu ki? yada yumurtlamam yine 29 una göre mi olur?

di mi gelde ağlama şimdi.kınalı kuzu gibiydi garibim.:teselli:

nette bu yakı için ağrı sızı giderir diyor?Bebekle ne alaka tubilosshum?

kuşum bazı kişilerde bel açıklıgı olabiliyormuş.
inan çok faydalıymış...
düşün açık ameliyatlar için emla die bir anestesi (uyuşturma) kremi var.
ama biz kadınlar bunu agrısız epilasyon için kullanıyoruz kaydirigubbakcemile3
konuyla alakası ne dicen,
bazı ürünler esas sebeplerinden değil de başka sebepler için de kullanıldıgında çok yarar görülüyor.
benim kuzenim, hamile kalamadı kalamadı sürekli beli agrırdı felan. çektirdi yine düzelmedi. sonunda bu yakıdan yapıştırdılar. hamile kaldı. bu belindeki açıklıgı kapatıp bele ısı veriyormuş. inan çok faydalıymış.
ben bunu bugün yapıştırıcam. eger 1 haftaya hamişim dersem gelir zorla yapıştırırım beline :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…