- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.961
kızlar yakı aldım bugün belime yapıştırttırıcam.
çok faydasını gören olmuş.
hatta bakın foruma bir arkadaş yazmış bile...
deneyeniniz varmı??
etrafımda kim yaptıysa yararını gördü...
ama ben adetime 5-6 gün kala yapıcam.
bıgun kayınvalıdem bana dedıkı sana CIBAR yapalım dedı CIBAR ne ya dedım ???eczanelerde buluo bu seyden adet olduktan sonra bıttıgı gun ılık bı suyla dus alın sonra belinize o eczaneden aldıgınız CIBARI yapıstırın ve 4 gun hıc cıkarmayın 4 gunden sonra o ay kalmıorsanız bıle dıger ay hamıle kalınıo ben bu sekılde hamıle kalmıstım bı zararı yok denemenızı tavsıye ederım..
ayselim slm canım benide eklermisin canım aralık listesine 7 aralık opuyorumnanaktan
kızlar yakı aldım bugün belime yapıştırttırıcam.
çok faydasını gören olmuş.
hatta bakın foruma bir arkadaş yazmış bile...
deneyeniniz varmı??
etrafımda kim yaptıysa yararını gördü...
ama ben adetime 5-6 gün kala yapıcam.
bıgun kayınvalıdem bana dedıkı sana CIBAR yapalım dedı CIBAR ne ya dedım ???eczanelerde buluo bu seyden adet olduktan sonra bıttıgı gun ılık bı suyla dus alın sonra belinize o eczaneden aldıgınız CIBARI yapıstırın ve 4 gun hıc cıkarmayın 4 gunden sonra o ay kalmıorsanız bıle dıger ay hamıle kalınıo ben bu sekılde hamıle kalmıstım bı zararı yok denemenızı tavsıye ederım..
hoşgeldin canım ekledim seni ilk sayfada görebilirsin:lepi:
cok ilginç canım ilk defa duydum artık gelecek ay deneriz ama inşallah denemeye kalmaz bebişimiz gelir:CüvCüv:
nasıl bir şey onlar?ikisi de aynı mı yakı ile cıbarın?
Kızlar gülmekten öldürdünüz beni yahuu... muahbbetler çok süper önceki sayfalarda. kaydirigubbakcemile3 "Herşey bebek için" sloganı ile her yerde çalışma yapmak mübah kaydirigubbakcemile3
Bende işleri yarım yarım yapıp gelip azıcık sohbete katılıyorum.
Yaa kızlar ben artık TV de bebek bezi bebek maması reklamlarını bile görmek istemiyorum.çok etkileniyorum. Benim de bebeğim olsuuuunnnn
Kızlar gülmekten öldürdünüz beni yahuu... muahbbetler çok süper önceki sayfalarda. kaydirigubbakcemile3 "Herşey bebek için" sloganı ile her yerde çalışma yapmak mübah kaydirigubbakcemile3
Yaa kızlar ben artık TV de bebek bezi bebek maması reklamlarını bile görmek istemiyorum.çok etkileniyorum. Benim de bebeğim olsuuuunnnn
çok sağol canım ya sanada zahmet oldu ama opuyorumnanaktan
evet canım ya valla eşimle birlikte alışverişe gidince bebek eşyaları bölümünü grünce bi acayip oluyoruz dua ediyoruzinşallah bebişimiz olur diye ölece bakakalıyoruz mafoldumben
bebek yapmaya karar verince herşey bebekle ilgili oluyor inanın bana kıyafet bile pek almıyorum alsam da biraz bol alıyorumkaydirigubbakcemile3
İnş. canım inş. bir de adet günleri yaklaştıkça insan duygusal oluyor ya.Her akşam tv.de görüp de ağlayacak bir şey mutlaka biliyorum.Dün akşam da hanımın çiftliğini izliyoduk.İzleyeniniz var mı bilmiyorum.Oğlan kıza "azıcık da mı sevmiyon beni" dedi kız da "kendine bir bak Ramazan sen olsan sever miydin seni?" dedi.ayy nasıl üzüldüm başladım ağlamaya.Eşim de "yani yine buldun ağlayacak bir şey"dedi bu sefer gülmeye başladım
İnş. canım inş. bir de adet günleri yaklaştıkça insan duygusal oluyor ya.Her akşam tv.de görüp de ağlayacak bir şey mutlaka biliyorum.Dün akşam da hanımın çiftliğini izliyoduk.İzleyeniniz var mı bilmiyorum.Oğlan kıza "azıcık da mı sevmiyon beni" dedi kız da "kendine bir bak Ramazan sen olsan sever miydin seni?" dedi.ayy nasıl üzüldüm başladım ağlamaya.Eşim de "yani yine buldun ağlayacak bir şey"dedi bu sefer gülmeye başladım
kız ama o ramazan nasıl baktı öle :sinifsinif:
oyyy oy! eşime dedim ki, sevmiosa bile bu bakışla bakınca insanın sevecegi geliyor
çok acıklı baktı ya. galpsiz güllü. sen olsan severmiydin seni didi. adamcaaz harab oldu leyn mafoldumben
nette bu yakı için ağrı sızı giderir diyor?Bebekle ne alaka tubilosshum?
di mi gelde ağlama şimdi.kınalı kuzu gibiydi garibim.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?