- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.981
Yaaa kızlar şimdi ben 29 ekimde regl olmadım ya.duphaston 2 gün sonra bitecek ve regl gelecek. Acaba o regl den sonra yumurtlama olur mu ki? yada yumurtlamam yine 29 una göre mi olur?
kuşum bazı kişilerde bel açıklıgı olabiliyormuş.
inan çok faydalıymış...
düşün açık ameliyatlar için emla die bir anestesi (uyuşturma) kremi var.
ama biz kadınlar bunu agrısız epilasyon için kullanıyoruz kaydirigubbakcemile3
konuyla alakası ne dicen,
bazı ürünler esas sebeplerinden değil de başka sebepler için de kullanıldıgında çok yarar görülüyor.
benim kuzenim, hamile kalamadı kalamadı sürekli beli agrırdı felan. çektirdi yine düzelmedi. sonunda bu yakıdan yapıştırdılar. hamile kaldı. bu belindeki açıklıgı kapatıp bele ısı veriyormuş. inan çok faydalıymış.
ben bunu bugün yapıştırıcam. eger 1 haftaya hamişim dersem gelir zorla yapıştırırım beline :roflol:
hele bir üşütmüşüm deeee.O zaman bütün kapı pencere ne varsa açtırıcam sana evde.Şaka bir yana tüm kalbimle hamile olmanı diliyorum:Saruboceq:
ne kadar süredir evlisin canım ne zamandır düşünüyorsunuz?
kızlar ben kaçıyorum ekrana bakamıyorum gözlerim ağrıyor artık galiba hasta olacağım kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman kocaman iyi tatiller opuyorumnanaktan
kızlar meraba nasılsınız
eveeettt
mis gibi koktum zemuszemus
kociş gelsin çocuklar gibi 'saçıma baaaaaakk ne güsel kokuyoooo' dicem kaydirigubbakcemile3
belime bu arada yapıştırttım kayınvalideme.
inşallah kızım günün geçerse geçtiği gün de 1 tane alıym yapıştıralım dedi. hayırlısı bakalım. inşallah faydası olur...
eveeettt
mis gibi koktum zemuszemus
kociş gelsin çocuklar gibi 'saçıma baaaaaakk ne güsel kokuyoooo' dicem kaydirigubbakcemile3
belime bu arada yapıştırttım kayınvalideme.
inşallah kızım günün geçerse geçtiği gün de 1 tane alıym yapıştıralım dedi. hayırlısı bakalım. inşallah faydası olur...
Hadi bakalım inş.bazı şeyler inançla alakalı.tam beline mi yapıştırıyorsun?
Benim bel ağrım falan yokkiiiii.. işe yarar mı ki bu yakı. :uhm: yaw artık herşeyi deneyesim geliyo. Bu kadar çok şey deneyince 3üz oluyomuş bide. puhahahah çok gülerim o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?