Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Yaaa kızlar şimdi ben 29 ekimde regl olmadım ya.duphaston 2 gün sonra bitecek ve regl gelecek. Acaba o regl den sonra yumurtlama olur mu ki? yada yumurtlamam yine 29 una göre mi olur?

Her regl döngüsünde yumurta gelişmeye başlıyor.Yani reglin 1. günü bir dahaki sefere atacak olduğun yumurta gelişmeye başlıyor.O nedenle olur diye düşünüyorum ben ama tabi uzman değilim :sm_confused:

kızlar ben bi duş aliym... olmucak böle....
hasta olucam sanırım mafoldumben
göğüslerim çokkk kötü ağrıyor
miğdem bulanıyor,
akıntım çok,
uykum var,
ağzım çok tatsız

eger bu ay hamile değilsem kesin miğdesel problemim var demektir kızlar...

inş.senin işine yarar bidanem.o zaman bende müjdeli haberini alır almaz yalınayak eczaneye koşarım walla kaydirigubbakcemile3

QUOTE=tubiloshh;9975198]kızlar ben bi duş aliym... olmucak böle....
hasta olucam sanırım mafoldumben
göğüslerim çokkk kötü ağrıyor
miğdem bulanıyor,
akıntım çok,
uykum var,
ağzım çok tatsız

eger bu ay hamile değilsem kesin miğdesel problemim var demektir kızlar...[/QUOTE]

hele bir üşütmüşüm deeee.O zaman bütün kapı pencere ne varsa açtırıcam sana evde.Şaka bir yana tüm kalbimle hamile olmanı diliyorum:Saruboceq:

hele bir üşütmüşüm deeee.O zaman bütün kapı pencere ne varsa açtırıcam sana evde.Şaka bir yana tüm kalbimle hamile olmanı diliyorum:Saruboceq:

güzel duaların için teşekkürler kuşum benim...
inşallah bu ay hepppimiz güzel haberler vericez :Saruboceq:
hadi ben kaçtım kızlar. bi duş alıp kendime geliym. mucxxx opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçıyorum ekrana bakamıyorum gözlerim ağrıyor artık galiba hasta olacağım kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman kocaman iyi tatiller opuyorumnanaktan

Kızlaaarrrr işlerin bi kısmını daha hallettim ama aklım hep burda :) ayy valla alışkanlık oluyor burası. ıyiki sizler gibi hoşsohbet dostlar edindim burada.yoksa gün geçmezdi ayol.

eveeettt
mis gibi koktum zemuszemus
kociş gelsin çocuklar gibi 'saçıma baaaaaakk ne güsel kokuyoooo' dicem kaydirigubbakcemile3
belime bu arada yapıştırttım kayınvalideme.
inşallah kızım günün geçerse geçtiği gün de 1 tane alıym yapıştıralım dedi. hayırlısı bakalım. inşallah faydası olur...

Hadi bakalım inş.bazı şeyler inançla alakalı.tam beline mi yapıştırıyorsun?

Benim bel ağrım falan yokkiiiii.. işe yarar mı ki bu yakı. :uhm: yaw artık herşeyi deneyesim geliyo. Bu kadar çok şey deneyince 3üz oluyomuş bide. puhahahah çok gülerim o zaman.

Hadi bakalım inş.bazı şeyler inançla alakalı.tam beline mi yapıştırıyorsun?

tam belimin ortasına tatlım.
sıcak sıcak gelio şimdi kaydirigubbakcemile3
eh yeni nesil şeyleri denedik biraz da eskilerin sözünü dinleyelim. bakalım nolcek zemuszemus

Benim bel ağrım falan yokkiiiii.. işe yarar mı ki bu yakı. :uhm: yaw artık herşeyi deneyesim geliyo. Bu kadar çok şey deneyince 3üz oluyomuş bide. puhahahah çok gülerim o zaman.

:roflol: :roflol:
ayhh bende istiyom çoğul gebelik...
tatlım bel agrının olması şart değilki.
denemekte fayda var bence...
2 tl zaten.
yapıştırıyosun, 2-3 gün kalıyo. ama o ara yıkanmıyosun.
ister adetin bittikten sonra ister yımırtlamada. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…