Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benim sürekli bilgisayar başında oturmaktan sırtım ağrıyor.Ona da iyi gelir mi acep?:1rolleyes:

tabiiki... inan süper rahatlarsın...
ısıtıyor o yeri.
ben yapıştıralı yaklaşık 1 saat oldu, sıcacık sıcacık sanki mentollü gibi kaydirigubbakcemile3
bide bunnan yatıp uyucan ohhhh
aklım fikrim uykuda :roflol:
kociş dio yata yata şişicen :1closedeyes:
aman ben şişiim de 24 saat yatsam da olur kaydirigubbakcemile3

Benim büyük görümcemin 1 yaşında bir oğlu var.Geçen gece rüyamda onu sevdiğimi gördüm.türlü türlü oyunlar falan yapıyordum ona.bide bir çocuğu daha varmış gibi gördüm.görümcem o çocuğunu seviyormuş bende ötekini.sonra çocuk ağlıyor meme istiyor ben duraksıyorum annesine vermek zorunda kalıyorum sonra da diyorum ki keşke benimde bebeğim olsaydı o zaman sütüm olurdu ben emzirirdim diyorum. görümcem emziriyor ve bana tekrar veriyor ben oynuyorum yine bi bakıyorum altına yapmış ve üstündekiler kadar çıkmış.Ayyy diyorum bak altına yapmış.annesine veriyorum tekrar.

Bu rüyayı gördükten sonra daha da arttı çocuk isteğim.Çünkü gerçek gibiydi.

Allah en kısa zamanda kendi bebğini emzirip altını değiştirmeyi nasip etsin inş.:Saruboceq:

Bu arada prayforU yok bugün?galiba ona tatil o da geziyor.Onun bugünlerde belli olması lazım.Ohhhh benim yerime de gezsin bugün işi olmayanlar

tarihi geçen arkadaşlardan ses yok burdan sonucun negatif olduğunu mu çıkarmalıyız.pozitif olsa koşa koşa gelir haber verirlerdi herhalde

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

***zeyno0609***

********KASIM*********

badegül -----------------30 eylül ?????

sebin -----------------------3 kasım
integral --------------------3 kasım
oba-cigdem-------------- 4 kasım
prayforU--------------------5 kasım
berru89 --------------------6 kasım
kvrck------------------------8 kasım
ayşima04------------------9 kasım
elifim65 --------------------9 kasım
bmen ---------------------10 kasım
cankirili18----------------10 kasım
nevetna -------------------11 kasım
ayşen_34----------------12 kasım
ezel22-------------------- 12 kasım
tubiloshh-----------------12 kasım
asogkl------------------- 12 kasım
gokcek-------------------13 kasım
alexandrayasemin --13 kasım
eso11-------------------- 15 kasım
tek0633----------------- 15 kasım
per-i---------------------- 15 kasım
sansli---------------------18 kasım
AyTanem ---------------19 kasım
sellvi-----------------------19 kasım
pınar1636----------------19 kasım
supreme---------------- 20 kasım
korunur ------------------20 kasım
naaz ----------------------20 kasım
sürmeli------------------ 20 kasım
sudet --------------------22 kasım
hacer44----------------- 22 kasım
pelly1-------------------- 24 kasım
yeşim25---------------- 25 kasım
portakal_suyu---------26 kasım
aysellim---------------- 29 kasım
şekerkız67------------ 29 kasım
mercan76------------- 29 kasım
gcamurdas ----------

********ARALIK*********

sincap_------------------ 1 aralık
bafo -----------------------1 aralık
bebişkom88-------------2 aralık
aleyna34-----------------3 aralık
naagehan----------------5 aralık
sirrius06------------------6 aralık
kerem34gül-------------7 aralık
Lila ------------------------8 aralık
yvonna ------------------12 aralık
ealtun--------------------13 aralık

kırmızı görenleri aralık bölümüne geçiriyorum... ben başka topic te de gebelik listesi yapıyorum. 20-25 kişiyiz. ve kırmızı görenleri direkt öteki aya geçiriyorum...

hımmm o da olur. o zaman kırmızı görenler hemen aralıkta bekledikleri tarihi yazsınlar.

hımmm o da olur. o zaman kırmızı görenler hemen aralıkta bekledikleri tarihi yazsınlar.

evet o şekil iyi olur. ben ekim de tarihi kaçsa aralıga da onu yazdım. ama arkadaşlar şu tarihi yaz derlerse düzeltilebilir... yada kırmızı kart yediklerinde aralık ayına şu tarihe yazın diebilirler...

geyik bölümünde hadi kızlar bu da bizim sohbet yerimiz olsun die topic var. oradaki hamiş listem de bu kuşum

********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********

---------------------------------------------------------------------------------------------
********EKıM*********
---------------------------------------------------------------------------------------------

fstone: 17 Ekim

********KASIM*********

DBS :7 Kasım

isolde: 8 Kasım

NıNıK : Kasım

gülgüzeli1769 :10 Kasım

canikom38: 12 Kasım

TUBıLOSHH: 12 Kasım

NeVYas: 18 Kasım

KıTTYCAT :21 Kasım

SARICıVCıV :23 Kasım

sblkmbsr :24 Kasım

Ceylan :25 Kasım

Livaza :25 Kasım

Ceylanmelek:27 Kasım

Elover :30 Kasım

********ARALIK*********

Sincap_ :1 Aralık

NAGıHAN:4 Aralık

Dark:6 Aralık

as.semasu.as.:6 Aralık

KAMYAS

ÇıÇEKÇıK

FOREVER_14

haftaya cuma yapayım dedim eğer gelmezse.Ama bir şey olsaydı kanımda çıkardı.kan değerim 1.1 çıktı

çok şeker bir liste.aysellim çok yoğun oluyor özellikle de bugünlerde.aslında bu görevi tek bir kişiye yüklemeyip böyle becerileri olan arkadaşlar da ele alabilirler.tabi aysellim için bir sakıncası yoksa.yani illa 1 kişinin üstüne binmesin vazife diye düşündüm.bilmiyorum yanlış bir düşünce mi?

çok haklısın canım... ben bütün gün evde boş oldugum için ayda 1 listeme değişik çiçekler kalplar felan ekliyorum :)
ugraşıyorum öle. ama aysellim yoğun oldugu için haliyle zorlanabilir.
kendisine sormak lazım... onun topiği onun listesi opuyorumnanaktan
bana ugur getirirmi acep :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…