- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.001
benim sürekli bilgisayar başında oturmaktan sırtım ağrıyor.Ona da iyi gelir mi acep?:1rolleyes:
Benim büyük görümcemin 1 yaşında bir oğlu var.Geçen gece rüyamda onu sevdiğimi gördüm.türlü türlü oyunlar falan yapıyordum ona.bide bir çocuğu daha varmış gibi gördüm.görümcem o çocuğunu seviyormuş bende ötekini.sonra çocuk ağlıyor meme istiyor ben duraksıyorum annesine vermek zorunda kalıyorum sonra da diyorum ki keşke benimde bebeğim olsaydı o zaman sütüm olurdu ben emzirirdim diyorum. görümcem emziriyor ve bana tekrar veriyor ben oynuyorum yine bi bakıyorum altına yapmış ve üstündekiler kadar çıkmış.Ayyy diyorum bak altına yapmış.annesine veriyorum tekrar.
Bu rüyayı gördükten sonra daha da arttı çocuk isteğim.Çünkü gerçek gibiydi.
eneeee sebin gız senin gününmü geçmiş???
güzel olmuş da tatlım kırmızı görenleri de belirtsek iyi olmaz mı?
kırmızı görenleri aralık bölümüne geçiriyorum... ben başka topic te de gebelik listesi yapıyorum. 20-25 kişiyiz. ve kırmızı görenleri direkt öteki aya geçiriyorum...
oohooooo yeni mi fark ettin kıs.geçti tabi.ama çarşamba günü test yapmıştım negatifti.
hımmm o da olur. o zaman kırmızı görenler hemen aralıkta bekledikleri tarihi yazsınlar.
haftaya cuma yapayım dedim eğer gelmezse.Ama bir şey olsaydı kanımda çıkardı.kan değerim 1.1 çıktı
geyik bölümünde hadi kızlar bu da bizim sohbet yerimiz olsun die topic var. oradaki hamiş listem de bu kuşum
--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
********EKİM*********
---------------------------------------------------------------------------------------------
fstone: 17 Ekim
********KASIM*********
DBS :7 Kasım
isolde: 8 Kasım
NİNİK : Kasım
gülgüzeli1769 :10 Kasım
canikom38: 12 Kasım
TUBİLOSHH: 12 Kasım
NeVYas: 18 Kasım
KİTTYCAT :21 Kasım
SARICİVCİV :23 Kasım
sblkmbsr :24 Kasım
Ceylan :25 Kasım
Livaza :25 Kasım
Ceylanmelek:27 Kasım
Elover :30 Kasım
********ARALIK*********
Sincap_ :1 Aralık
NAGİHAN:4 Aralık
Dark:6 Aralık
as.semasu.as.:6 Aralık
KAMYAS
ÇİÇEKÇİK
FOREVER_14
çok şeker bir liste.aysellim çok yoğun oluyor özellikle de bugünlerde.aslında bu görevi tek bir kişiye yüklemeyip böyle becerileri olan arkadaşlar da ele alabilirler.tabi aysellim için bir sakıncası yoksa.yani illa 1 kişinin üstüne binmesin vazife diye düşündüm.bilmiyorum yanlış bir düşünce mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?