- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.021
tatlım belki geç döllenme olmuştur?
bekle bakalım nolucak...
inşallah güzel haberlerini alırız... Şeniz
çok haklısın canım... ben bütün gün evde boş oldugum için ayda 1 listeme değişik çiçekler kalplar felan ekliyorum :)
ugraşıyorum öle. ama aysellim yoğun oldugu için haliyle zorlanabilir.
kendisine sormak lazım... onun topiği onun listesi opuyorumnanaktan
bana ugur getirirmi acep :dance:
yarın yapsam bir şey çıkar mı acaba?ya da p.tesi erken kalkıp da dr.a gidebilirsem kanda baktırsam tekrar.daha önce de yazmıştım ama sana da anlatayım aslında benim yumurtlama dönemimde bariz yumurtlama belirtilerim oldu.fakat geçen p.tesi de uzayan şeffaf bir akıntım oldu.halbuki adet tarihime 1 gün vardı.olay biraz karışık.Bakalım yumurtaya can veren Allah geç meç benimkine de can verdi mi haftaya belli olur.
wc ye gidip geliyorum kaybolmayın bir yere şakkıdı
waşşşş belimdeki fena yaktı akannehir
ayyy inş. işe yarar.çekilen şu sıkıntılara bakar mısın?senin neredeyse 1 hafta var daha di mi?
testi yap kurtul bence.insan hiç ümitlenmeyecek.tam ümitleniyoruz.kırmızılar her yanı sarmış oluyor.yeterrrrrrrrrrrrrrrr artık
benim 2 günüm var ben perşembeye kadar beklicem çıkmazsa hayal kırıklığına uğramiyim diye
bekle tatlım ya...
erken yapmak iyi değildir.
bende duramıyorum işte
testi erken almak iyi olmuyor.
gerçi bugün 5 günüm var
yarın 4 günüm kalmış oluyor. bakalım kendimi durdurmaya çalışıcam
bekleyelim cnm :1rolleyes: banada şeytan dürttüğü zaman elişi bölümüne falan bakıyom ama kararlıyım yanii ikimizde perşembe bakalım olarmı
tamam o halde öle anlaşalım vereliniortak
perşembe yapioz testi :1hug:
tmm perşembeye aynı anda yaparız vereliniortak
tamam aynı anda. ben derim aysimaaaaaaa ben 1. damlayı damlattım sen de damlattınmı :roflol: :roflol:
:roflol::roflol: eveeet işte böleee:roflol: ayy hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versinnn:roflol:
hee bu arada ben perşembeye kadar hasta olmazsam:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?