- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.041
yok yooookkk olmazsııınnn Şeniz
olmaycam die kendini şartla. gelmez adı batasıcalar.
ben bu ay onlarla anlaşma imzaladım. gelmeyeceklermiş bana :roflol:
inşallaaah gelmesinler gelmeden gidesiceler de yüzümüz gülsün :1hug:
haydi bakalım perşembeciler.İnş. güzel haber alırız sizden.ayy bende mi perşembe tekrarlasam.buarada ben takvimime baktım da.önceden kaza kuşunu olur diye aklım çıkardı hep yazardım günlerimi.sonbaharda hep gecikmişim meğer.geçen son bahardan beridir düzenli olunca unuttumuşum o günleri.baktım da geçen sene ekim kasım arasında tam 37. gün olmuşum.acaba gerçekten geç yumurtlamış olabilermiyim.hayır öyle ise biz 28 güne göre hesap yapıp çalıştık.Eee sonuç hoca çalışmadığımız yerlerden sordu :çok üzgünüm: sınıfta kalmasak bari
İlahi kızlar yaaaa kaydirigubbakcemile3 şu yaptıklarımıza bakın... bu yazıları saklayabilsek keşke bebeler büyüyünce onlara gösteririz.bak ben senin için neler yaptım diye :)
kız devam edin sene çalışmalara?
geç yumurtlamış olabilirsin bencede.
yok yok kırmızılar gelmiceeeekkk
ahanda listemiz :roflol:
::::::::ERŞEMBECİLER::::::::
AYSİMA04
TUBİLOSHH
SEBİN
kız devam edin sene çalışmalara?
geç yumurtlamış olabilirsin bencede.
yok yok kırmızılar gelmiceeeekkk
ahanda listemiz :roflol:
::::::::ERŞEMBECİLER::::::::
AYSİMA04
TUBİLOSHH
SEBİN
Ahhh ahhh en azından bir tarihiniz var sizin... Bende o da yok. Ben şimdi ilaç bitse de kırmızılar gelse,kistimde kırmızılarla gitse diye bekliyorum.. Artık ondan sonrasına Allah kerim.:Saruboceq:
kızlar nasılsınız sabahtan beri? bişe sorucam ben bugün yine dayanamadım gittim test aldım eve gelir gelmezde yaptım yani sabah ilk idrar diil ama baya sıkışmıştım. reglede 4 gün var daha. 5-20 dk bekleyin diyo önce bişe çıkmadı ama 20 dk sonra pozitif olan çizgide çok az bi belirginlik oldu çok çok açık bi pembe yani varla yok arası ama bellide oluyo önceden yaptıklarım gibi bembeyaz diil. benim önceden aldığım test hcg seviyesi en az 5 ise algılıyodu bunun algılaması için en az 20 olması gerekiyomuş. kuzene anlattım belkide bişe yoktur akşam ilişkiye girdiyseniz ondan çıkmıştır dedi ve evet girmiştik yani spermler hala canlı olduğu için pozitif gibi çıkmış olabilirmi?
kızlar bende perşembeciyim kaydirigubbakcemile3
kızlar nasılsınız sabahtan beri? bişe sorucam ben bugün yine dayanamadım gittim test aldım eve gelir gelmezde yaptım yani sabah ilk idrar diil ama baya sıkışmıştım. reglede 4 gün var daha. 5-20 dk bekleyin diyo önce bişe çıkmadı ama 20 dk sonra pozitif olan çizgide çok az bi belirginlik oldu çok çok açık bi pembe yani varla yok arası ama bellide oluyo önceden yaptıklarım gibi bembeyaz diil. benim önceden aldığım test hcg seviyesi en az 5 ise algılıyodu bunun algılaması için en az 20 olması gerekiyomuş. kuzene anlattım belkide bişe yoktur akşam ilişkiye girdiyseniz ondan çıkmıştır dedi ve evet girmiştik yani spermler hala canlı olduğu için pozitif gibi çıkmış olabilirmi?
geçmiş olsun bana.arda çalışmadığımız 5 günlük zamanlar oldu tüüüüü görüyon mu sen?hayır işin kötüsü şimdi de nezleyim adamı da hasta ederim çalışırsak
EZELCİM...
innnnşallah meleğin seninledir kuşum amma şunu bilmekte fayda var,
testin pozitifliği için yaklaşık 40 saniyede ikinci çizginin belirmesi lazım.
5 ila 20 dakika arası ise çıkan sonuçlar dikkate alınmaz.
ayrıca gece ilişkiye girip spermler halen canlı oldugu için test pozitif çıkar diye bir durum söz konusu olamaz.
sen bence 1-2 gün sonra sabah idrarıyla testini yinele inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?