Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar bu gün kasıklarımda çook sancı var c.tesi yumurtam çatladı sizce yerleşiyor olabilirmi sancı olurmu yerleşme aşamasında kafamçokkarıştı

kızlar bu gün kasıklarımda çook sancı var c.tesi yumurtam çatladı sizce yerleşiyor olabilirmi sancı olurmu yerleşme aşamasında kafamçokkarıştı

Canım inşallah öyledir. Valla ben artık neye inanacağımı şaşırdım.Çünkü kişiden kişiye değişiyor bu belirtiler. Hayırlısı olsun canım.:Saruboceq:

vallahi çok iyi olurdu bugünde evde dinlensek bir gün yetmiyor yada c.tesi çalışmasak di mi ama
aysellim c.tesi akşam bizde kocacımla nefes filmine gittik

biz gidemedik sinema da deniz şehitlerini anma etkinliği varmış c.tesi akşamı. Artık h.içi bir akşam gitmek istiyorum. Nasıl beğendin mi? Tam tersi olsu ben sana yorum yapacak film hakkındai sen gitmişken sen bana yorumlayıver şekerim

benim eşimde doğuda kısa dönem askerlik yapmış oraların zorluklarını hep anlatır. şartlar çok zormuş.

ayselcim valla ben şahsen çok ağladım.Çok gerçekçi olmuş film. Baştan sona ağladım. Eşim de ağladı. sinema salonuna düzgün girdim yamulmuş şekilde çıktım.

hu hu doktora gittimde geldim aşkolsun hiç sormuyosunuz noldu diye küstüm :umursamaz:

sagda 3 solda 2 yumurtişim varmış rahim duvarıda çok saglıklıymış anne olmama engel bişi yokmuş kistte yokmuş kaydirigubbakcemile2
her ihtimale karşı kan tahlilide verdik hormon testi o da ögleden sonra belli olacak

kızlar ben geldim günaydın herkese (= nasılsınız özledim valla sizi. Hafta sonu bitarafım eksik kaldı resmen Herkese iyi haftalar ve güzel haberler :teytey:

Ohhhh ne kadar güzel canım yaaa... Şimdi o yumoşları bebiş yapma zamanı :CüvCüv: gün aşırı çalışmalar başlasıııııınnnnnnnn :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…