- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.361
bende iyiyim canım h.sonu mahmurluğu var üzerimde hani bugünde tatil olsa da evde dinlenseydik çok iyi olurdu
vallahi çok iyi olurdu bugünde evde dinlensek bir gün yetmiyor yada c.tesi çalışmasak di mi ama
aysellim c.tesi akşam bizde kocacımla nefes filmine gittik
bende iyiyim canım h.sonu mahmurluğu var üzerimde hani bugünde tatil olsa da evde dinlenseydik çok iyi olurdu[/QUOTE
canım günaydın ben hafta sonlarıda çalışıyorum malesef(((
Sende benim gibi hüngür hüngür ağladın mı canım?
bende iyiyim canım h.sonu mahmurluğu var üzerimde hani bugünde tatil olsa da evde dinlenseydik çok iyi olurdu[/QUOTE
canım günaydın ben hafta sonlarıda çalışıyorum malesef(((
günaydın canım 7 gün mü çalışıyorsun?
günaydın canım 7 gün mü çalışıyorsun?
hafta içi izin kullanıyoruz
eşimde hafta içi izinli promlem olmuyor ama kızım okula başlayınca kötü oldu onunla vakit geçiremiyorum malesef mafoldumben
kızlar bu gün kasıklarımda çook sancı var c.tesi yumurtam çatladı sizce yerleşiyor olabilirmi sancı olurmu yerleşme aşamasında kafamçokkarıştı
vallahi çok iyi olurdu bugünde evde dinlensek bir gün yetmiyor yada c.tesi çalışmasak di mi ama
aysellim c.tesi akşam bizde kocacımla nefes filmine gittik
yok canım ağlamadım ama eşim çok kötü oldu 6 ay önce askerden geldi doğuda yaptı bu filimde yaşananlar gerçeğe çok yakın dedi gözleri hep dolu dolu oldu o ağlar diye korkuma ağlamayamadım şekerim
biz gidemedik sinema da deniz şehitlerini anma etkinliği varmış c.tesi akşamı. Artık h.içi bir akşam gitmek istiyorum. Nasıl beğendin mi? Tam tersi olsu ben sana yorum yapacak film hakkındai sen gitmişken sen bana yorumlayıver şekerim
Canım inşallah öyledir. Valla ben artık neye inanacağımı şaşırdım.Çünkü kişiden kişiye değişiyor bu belirtiler. Hayırlısı olsun canım.:Saruboceq:
ayselcim valla ben şahsen çok ağladım.çok gerçekçi olmuş film. Baştan sona ağladım. Eşim de ağladı. Sinema salonuna düzgün girdim yamulmuş şekilde çıktım.
hu hu doktora gittimde geldim aşkolsun hiç sormuyosunuz noldu diye küstüm :umursamaz:
sagda 3 solda 2 yumurtişim varmış rahim duvarıda çok saglıklıymış anne olmama engel bişi yokmuş kistte yokmuş kaydirigubbakcemile2
her ihtimale karşı kan tahlilide verdik hormon testi o da ögleden sonra belli olacak
sagda 3 solda 2 yumurtişim varmış rahim duvarıda çok saglıklıymış anne olmama engel bişi yokmuş kistte yokmuş kaydirigubbakcemile2
her ihtimale karşı kan tahlilide verdik hormon testi o da ögleden sonra belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?