Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ama daha sperm sayımı yaptırmadık ki inşallah onda da sorun yoktur burda sperm sayım olmuyomuş alet yokmuş hayret bişi ya
doktor adet gününü 1 say 10. 12. 14. 16. gün beraber olun yeter dedi öyle ateş ölçmeymil ovulasyon testiymiş ugraşma yoksa bi daha muayene etmem dedi

selaaaaammmm ben geldim kızlaarrrrr
pelly cim tabloma neden yorum yapmadın* küstüm sana :sinifsinif:
şaka bi yana adet gününü de kattım. bir bakarmısın :)

hehehehe anacım geçmişe baktım da yorum yapmışın. özür dileriiimmm :kedi:
bidenemsin Şeniz

iyilik valla hadolsun tatlım, ne var ne yok haftsonu cabucacık gecti (=

Evet canım çabuk geçti haftasonu.Dün biz sinemaya gittik Nefes filmine.ağladım ağladım ağladım şişirdim gözlerimi. Bugün de uyandım hemen geçtim kk'nın önüne.

Sebinden henüz ses yok. kvrck 'tan güzel doktor haberleri geldi. cici cici yumoşları varmış. Fakat henüz hamişimiz yok. ben tubilosh'tan çok ümitliyim.

Kızlaarrr bu arada benim Duphaston bugün son gün. Doktor 5 gün iç demişti bugün 5.gün. Dua edin kızlar yarın regl olayım ve kistim yok olup gitsin regl ile.

iyi yapmışsınız canım bizde gideriz o filmi cok anlattı herkes. Sebin yok =( inşallah tuba bizi sevindirir. :Saruboceq:

Kız tubiiişşş uyandın mı kız güzellik uykundan zemuszemus Var mı bi gelişme sende?

tatlım uyandım evet kaydirigubbakcemile3
dün ateşim düşmüştü 36.4 e...
bu sabah 36.6 olmuş...
arkadaşlar erleşme olabilir diyorlar.
geç yumurtlamışım ama beklios bakalım.
kasıklarım agrıyor. bide bulatı aynen devam. sabahları feci oluyor.
bekleycez görcez opuyorumnanaktan

sen nasılsın tatlım?

Kızlaarrr bu arada benim Duphaston bugün son gün. Doktor 5 gün iç demişti bugün 5.gün. Dua edin kızlar yarın regl olayım ve kistim yok olup gitsin regl ile.

innnnşallah heçbişi kalmazzzzzzzzz
artık sevindirirsin sende bizi gayecimmmmmm Şeniz

iyi yapmışsınız canım bizde gideriz o filmi cok anlattı herkes. Sebin yok =( inşallah tuba bizi sevindirir. :Saruboceq:

inşallah canım :Saruboceq:
bakalım ateşim nasıl gidicek. son günler...

oh canım benim içim kıpır kıpır oldu valla. inşallah yegenimiz yola çıkmıştır saglıkla. Ya insan mide bulanmasına bu kadar sevinirmiydi hiç degil mi?? :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…