- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.401
inşallah rabbimin dua kapısı açıktır ta herşey yoluna girer bi tanem :Saruboceq:Kızlaarrr bu arada benim Duphaston bugün son gün. Doktor 5 gün iç demişti bugün 5.gün. Dua edin kızlar yarın regl olayım ve kistim yok olup gitsin regl ile.
oh canım benim içim kıpır kıpır oldu valla. inşallah yegenimiz yola çıkmıştır saglıkla. Ya insan mide bulanmasına bu kadar sevinirmiydi hiç degil mi?? :teytey:
inşallah rabbimin dua kapısı açıktır ta herşey yoluna girer bi tanem :Saruboceq:
hani ilk gittigimde doktor bana bakmamıştı ya onun nedenini sordum fazla stresliydin zaten hamile olacagın varsada olmazdın o yüzden bakmadım akıllan diye dedi bu işte sakinlik çok önemliymiş
ama ben doktorumu dinlemiycem bal tarçın çörekotu kürüme devam ediyorum tabi strese de sositososito
Kızlaarrr bu arada benim Duphaston bugün son gün. Doktor 5 gün iç demişti bugün 5.gün. Dua edin kızlar yarın regl olayım ve kistim yok olup gitsin regl ile.
tubişim senin damat geliyo bi daha ki aya ona göre yap kızın çeyizleri ben küçücükten alıcam gelinimi ona göre kaydirigubbakcemile
hoşbulduk şekerim naber =)
heheheheee kaydirigubbakcemile3
gelsin kuşum gelsin...
benim kız nazlı olucak heralde. bi türlü anlayamıyorum benimlemi deilmi CADIARZU
perşembe görcez inşallahh :Saruboceq:
benimleemisin guzuuuuuumm :ecrin_bebek:
ya benim kader arkadasım duphaston bitti demek benim daha var 5gün bitmesi için, bende ara kanamada oldu bide üstüne ama doktor olabilir o dedi. Bakalım inşallah önce senden güzel haberler alırız sorada benden =) adet tarihin bellimi bi hareket fılan varmı??
Supreme nasılsın canım?
Sizi azcık bıraktım sayfalar hemen geçmiş yetişemiyorum canım hızını:)
kız bu benden korktuda ondan mı gelmiyo ki şimdiden içine dert oldu kaynana galiba ben accık susayın da korkmasın bari
Evet perşembe listemizde herkes çift çizgi görür inşallah kızlar tubiş:)))
sebin nerelerde inş. Kötü birşey yoktur ya?
Evet perşembe listemizde herkes çift çizgi görür inşallah kızlar tubiş:)))
sebin nerelerde inş. Kötü birşey yoktur ya?
sebinnnnnn selam perşembeci gözelim...
nassın????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?