Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlaarrr bu arada benim Duphaston bugün son gün. Doktor 5 gün iç demişti bugün 5.gün. Dua edin kızlar yarın regl olayım ve kistim yok olup gitsin regl ile.
inşallah rabbimin dua kapısı açıktır ta herşey yoluna girer bi tanem :Saruboceq:
hani ilk gittigimde doktor bana bakmamıştı ya onun nedenini sordum fazla stresliydin zaten hamile olacagın varsada olmazdın o yüzden bakmadım akıllan diye dedi bu işte sakinlik çok önemliymiş
ama ben doktorumu dinlemiycem bal tarçın çörekotu kürüme devam ediyorum tabi strese de sositososito

kvrck cım çok sevindim tatlımmm :)
inşallah bir çoğul gebelik olur
1 kerede yap bitsin kaydirigubbakcemile3
gün aşırı çalışın kuşum. ama eşine de sperm arttırıcı şeyler yedir. mesela marketlerde kavanozlarda ballı çerezler var. olardan yedir kaşık kaşık, keçiboynuzu. inşallah fadasını görürsünüzzzz

oh canım benim içim kıpır kıpır oldu valla. inşallah yegenimiz yola çıkmıştır saglıkla. Ya insan mide bulanmasına bu kadar sevinirmiydi hiç degil mi?? :teytey:

tatlım 3 hamileliğimde de full bulantım oldu benim.
hamileliğe yormak istemiyorum. ama ne yesem içim kalkıyor durumdayım.
inşallah meleğim gelir bu defa kalır benimle :Saruboceq:
çok teşekkürler bitanecim güzel duaların içinnn opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
kuşum stres cidden çok zararlı. salla gitsinnn.
sen çalışmana bak. görüceksin ki o ay ne çabuk biticek...

Kızlaarrr bu arada benim Duphaston bugün son gün. Doktor 5 gün iç demişti bugün 5.gün. Dua edin kızlar yarın regl olayım ve kistim yok olup gitsin regl ile.

ya benim kader arkadasım duphaston bitti demek benim daha var 5gün bitmesi için, bende ara kanamada oldu bide üstüne ama doktor olabilir o dedi. Bakalım inşallah önce senden güzel haberler alırız sorada benden =) adet tarihin bellimi bi hareket fılan varmı??

tubişim senin damat geliyo bi daha ki aya ona göre yap kızın çeyizleri ben küçücükten alıcam gelinimi ona göre kaydirigubbakcemile

tubişim senin damat geliyo bi daha ki aya ona göre yap kızın çeyizleri ben küçücükten alıcam gelinimi ona göre kaydirigubbakcemile

heheheheee kaydirigubbakcemile3
gelsin kuşum gelsin...
benim kız nazlı olucak heralde. bi türlü anlayamıyorum benimlemi deilmi CADIARZU
perşembe görcez inşallahh :Saruboceq:
benimleemisin guzuuuuuumm :ecrin_bebek:

hoşbulduk şekerim naber =)

canım ya dün çok yoğun bir gündü aynı yoğunluk devam ediyor.Bende doktoru arayıp kasıklarımdaki ağrıyo sordum bizlik bişe değil diyo kasıklarımdaki ağrı için başka hangi doktora gidebilirimki anlamadım :sinifsinif: bu gün akşama kadar geçmezse giderim dokotra inşallah geçer :Saruboceq:

heheheheee kaydirigubbakcemile3
gelsin kuşum gelsin...
benim kız nazlı olucak heralde. bi türlü anlayamıyorum benimlemi deilmi CADIARZU
perşembe görcez inşallahh :Saruboceq:
benimleemisin guzuuuuuumm :ecrin_bebek:

kız bu benden korktuda ondan mı gelmiyo ki şimdiden içine dert oldu kaynana galiba ben accık susayın da korkmasın bari

Evet canım. Biz duphaston kardeşi olduk seninle :1hug:. Valla akşam son hapı içicem ve bekleyeceğim.Ara kanama falan olmadı. Umuyorum ki yarın regl gelir. Adet olduktan sonra 5. gün tekrar gel göreyim dedi doktorum. Bakalım bir dahaki adet tarihim ne olcak. Zaten doktor takibe alacak sanırım.yumurtlama takibine başlayacağız çünkü.

Supreme nasılsın canım?
Sizi azcık bıraktım sayfalar hemen geçmiş yetişemiyorum canım hızını:)

hoşgeldin kuşummm opuyorumnanaktan
özledikkk

kız bu benden korktuda ondan mı gelmiyo ki şimdiden içine dert oldu kaynana galiba ben accık susayın da korkmasın bari

he gıı
cadı kaynana korkutuyon kızımı klava:
ogluma alacam da alacam. dur hele bi gelmişmi gelmemişmi onu anlayalım :roflol:

Evet perşembe listemizde herkes çift çizgi görür inşallah kızlar tubiş:)))
sebin nerelerde inş. Kötü birşey yoktur ya?

:::::: PERŞEMBECİLER:::

tubiloshh

sebin

ezel22

prayforu

aysen_34

Çarşambadan Al Testiniiiiiiiii
Kaçırma Sabah Çişiniiiiiii :roflol:

sebin geçmişine takılı kalan yarınını göremezmiş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…