- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.701
şimdi hürriyette okudum 15 yaşında bir kız 17 yaşında birinden hamile kalmış.karnımda ur var sürekli karnım şişiyor diye annesiyle dr.a gitmiş.hastanenim wc sinde doğurmuş.bebeği orda bırakıp kaçmış.bebek ölmüş.kız da evinde yakalanmış.kanamdan ölüyormuş neredeyse kurtarmışlar neyseki.Ya Rabbim diyecek bir şey bulamıyorum.Bir bildiğin vardır elbet ama böylelerine vereceğine bizim gibi bebek için çalışıp duran dualar eden kullarına nasip et.
şimdi hürriyette okudum 15 yaşında bir kız 17 yaşında birinden hamile kalmış.karnımda ur var sürekli karnım şişiyor diye annesiyle dr.a gitmiş.hastanenim wc sinde doğurmuş.bebeği orda bırakıp kaçmış.bebek ölmüş.kız da evinde yakalanmış.kanamdan ölüyormuş neredeyse kurtarmışlar neyseki.Ya Rabbim diyecek bir şey bulamıyorum.Bir bildiğin vardır elbet ama böylelerine vereceğine bizim gibi bebek için çalışıp duran dualar eden kullarına nasip et.
aynı haberi az önce bende ekolay da okudum. Dedimki yahu nasılda tutturmuşlar he şaşırmamak elde degil akannehir
Hahaha aynı düşünce bizde de var canım... mesela dizi izlerken adamla kadın 1 kere birlikte oluyo şıp kadın hamileeee! kocam diyor ki bak tek seferde nasıl tutturmuşlar kaydirigubbakcemile3
kisslllaaaaarrr mrb nassssiniz yaaauuww inanmassiniz 40 sayfa okudum heeee ne kaaddder hizli gidiyonuz yaw yetisemiyom ben simdi hangi birine cvp yazicam ama soyle diyeyim haber bekleyenler ins ins ins olumlu haberleri alirlar en kisa zamanda persembecilerde ins ins ins hepsi cift cizgiyi gorur,,,,ama varya sebincim allleeemsin walla yaa gule gule karnim agridi,,,,demeek en ufak sarsintida yumurta firlatiyo hee kaydirigubbakcemile3
kisslllaaaaarrr mrb nassssiniz yaaauuww inanmassiniz 40 sayfa okudum heeee ne kaaddder hizli gidiyonuz yaw yetisemiyom ben simdi hangi birine cvp yazicam ama soyle diyeyim haber bekleyenler ins ins ins olumlu haberleri alirlar en kisa zamanda persembecilerde ins ins ins hepsi cift cizgiyi gorur,,,,ama varya sebincim allleeemsin walla yaa gule gule karnim agridi,,,,demeek en ufak sarsintida yumurta firlatiyo hee kaydirigubbakcemile3
hımmm öyle benimki naparsın atsan atılmaz satsan satılmaz.kuluçka makinesi gibiyim kaydirigubbakcemile3
bir haber daha gördüm yurt dışında çocuğun biri facebookta tanıştığı 12 kızı hamile bıkramış :roflol: ne marifetliymiş :roflol: bizimkileri çocuğun yanına staja mı yollasak
Hahahahah sebin sen çok yaşa emi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla yollayalım yollamasına ama bizim dışımızda bi sürü kişiyi hamile bırakmasınlar sakın!!!
slm kızlar nasılsınız benim yarın adet günüm normalde adet zamanım geldiğinde karnım çok şişerdi ama bu ay hiç şişmedi ve arada bir kasıklarımda batma oluyor inş. hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?