Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

dün akşam tv izlerken bir baktım yumurta yiyorlar.saat 10a geliyordu.kaktım kırdım yedim.anacım 5 lokmada bitirdim ben onu hiç bir şey anlamadım.sonra da kızdım kendime dedim heh iyi halt ettin gece gece 5 lokmalık zevk için mi aldın o kaloriyi.kalktım spor yaptım.ramazan bayramından beri 2 kilo almışım zaten :çok üzgünüm:

bekleyip görücez şeker.ama ben adet zamanında da aşererim hep gerçi bu kadar abartı olmazdı.turşu çeker canım kaydirigubbakcemile3 genelde

ya neolursa olsun saglıgın yerinde olsunda, başka bi zaman olsa belki bukadar takmaz insan ama şimdi çok yakından takip ediyoruz her günü her saatimizi inceliyoruz. =) İyimi yapıyoruz kötümü bilemiyorum CADIARZU

canım arkadaşım ya sen geç yumurtlaşım olabilirsin bence

supreme bende aynı fikirdeyim ama sebinde haklı geçen yıl regl döngüsünde kayma olmuş o da hemen umutlanmak istemiyor onu çok iyi anlıyorum ama ya bebişi onunlaysa:CüvCüv: ben varya çok sevinirmhihoyyyt:teytey::lepi:

saol canımbenim.onu bırak da sen çalışmalara başladın mı?bence senin için daha bir umut var ARALIK soğuğunu senin güzel haberin sıcağa çevirecek inş.ve umarım aralığı bekleyen tüm arkadaşlarımızın haberleriyle coşucaz burda:sm_cool:

kesinlikle aynı fikirdeyim =) belki mevsimsel belkide çok üzerine düştügümüz için gecikmeler yaşanabilir. Bende sebinin yerinde olsam bebiş yok gibi düşünürdüm çünkü o hayal kırıklıgı zor bi durum. Ama eger varsa bebiş varsa offf :teytey::hooray:

supreme bende bilemiyrum yaa çok incelemekten kendimizi çok kaptırıyoruz. Akşam eşime diyorum ki yarın uygun günler başlıyor dedim.
Bana artık matematiğe mi dökecez diyorkaydirigubbakcemile eee o da haklı fazla düşüyoruz bu konu üzerine.
sonra kendi kendime düşündüm acaba hata mı yapıyorum diye:bbo:

Ayy inşallah canım yaa kasımda çok istiyordum biliyorsun ama çok erken geldi kırmızılar çok kötü şaşkına dönmüştüm. Eşime bile direk söyleyemedim boğazımda düğümlendi resmen sonra o anladı olsun hayatım daha önümüzde zaman var dedi.
O yüzden bu ay o kadar üstüne düşmek istemyorum ovulasyon testini kullanıyorum bakalım hayırlısı artık listede ki kızlardan iyi haberler alalım kutlama yapalım:içelim:

ben son günlerde bu konuyla ilgili kendi kendime telkinlerde bulundum herkesin bebegi olur tabiki benimde olucak Allahın izniyle ama artık herseyi okuyup kafama takmıcam, sürekli günümü hesaplamıcam. :hulya: Ya bide bu çalışma günlerinde eşime bişey belli etmicem sanki görevmiş gibi olsun istemiyorum zaten buda beni çok incitir. Bu yüzden normal bi ortam hazırlıyor gibi düşünüyorum. Adamın psikolojisini düşünsene hayatım akannehir sanıcak bebek yüzünden bukadar istekliyim ( ya tabi biraz payı var azıcık azıcık ama) :icecream:

sebin bende evlendiğimden beri 7 kilocuk aldım 16 aydaklava: sanırım benim ki d.kontrol hapından oldu. aldığım kiloları veremedim aman ne yapayım doğum sonra veririm diyorum:tomato: eşim koşu bandı alacak çok düşüncelidirŞeniz

ya aslında bebege karar verir vermez kilo verip hamile kalana kadar kiloyu korumak gerekiyormuş, zaten hamilelikte kilo alıcaz =( allahtan ben evlendigimden bugüne sadece 2 kilo aldım eşimse 10 kilo aldı naniknanik bende ona hep diyorumki böyle gidersen sen yaşlanıp göbekli bi adam olucaksın bense hala fit ve genç kalıcam delikafadulden

aynen valla haklısın canım ne yapsak bilmiyorum li saldım mevlam çayıra mı lülülülülülü

Kızlar valla ben Aralık ayından çok ümitliyim. Şöyle ki Ben ağustos başı doğumluyum. Annemin hastanede yapılmış gebelik testi sonucu hala duruyor.Bir seferinde bi baktım Tarih 27 Aralık yani annemin doğum günü. Bana hamile olduğunu D.gününde öğrenmiş yani. Tabi ben bunu baya bi kullandım :)) "Ben senin ömür boyu d.günü hediyenim" falan diye... ınşallah bende Aralık ayında bu mutlu haberi öğrenirim ve bu sefer de torun hediyesi veririm anneme.

haklısın da eşimde bu halimden memnun. Çok yakıştı diyor ama memnun değilim diyorum.
kilo verecem diye de bebek konusunu ertelemek istemiyorum.

İnş. canım.ne güzel bir hediye olur. :dance:

gayeciğim inşallah gönlğnden geçtiği gibi ananeye güzel bir hediye olur annen çok mutlu olur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…