- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.901
canım arkadaşım ya sen geç yumurtlaşım olabilirsin bence
bekleyip görücez şeker.ama ben adet zamanında da aşererim hep gerçi bu kadar abartı olmazdı.turşu çeker canım kaydirigubbakcemile3 genelde
canım arkadaşım ya sen geç yumurtlaşım olabilirsin bence
supreme bende aynı fikirdeyim ama sebinde haklı geçen yıl regl döngüsünde kayma olmuş o da hemen umutlanmak istemiyor onu çok iyi anlıyorum ama ya bebişi onunlaysa:CüvCüv: ben varya çok sevinirmhihoyyyt:teytey::lepi:
supreme bende aynı fikirdeyim ama sebinde haklı geçen yıl regl döngüsünde kayma olmuş o da hemen umutlanmak istemiyor onu çok iyi anlıyorum ama ya bebişi onunlaysa:CüvCüv: ben varya çok sevinirmhihoyyyt:teytey::lepi:
saol canımbenim.onu bırak da sen çalışmalara başladın mı?bence senin için daha bir umut var ARALIK soğuğunu senin güzel haberin sıcağa çevirecek inş.ve umarım aralığı bekleyen tüm arkadaşlarımızın haberleriyle coşucaz burda:sm_cool:
supreme bende bilemiyrum yaa çok incelemekten kendimizi çok kaptırıyoruz. Akşam eşime diyorum ki yarın uygun günler başlıyor dedim.
Bana artık matematiğe mi dökecez diyorkaydirigubbakcemile eee o da haklı fazla düşüyoruz bu konu üzerine.
sonra kendi kendime düşündüm acaba hata mı yapıyorum diye:bbo:
sebin bende evlendiğimden beri 7 kilocuk aldım 16 aydaklava: sanırım benim ki d.kontrol hapından oldu. aldığım kiloları veremedim aman ne yapayım doğum sonra veririm diyorum:tomato: eşim koşu bandı alacak çok düşüncelidirŞeniz
ben son günlerde bu konuyla ilgili kendi kendime telkinlerde bulundum herkesin bebegi olur tabiki benimde olucak Allahın izniyle ama artık herseyi okuyup kafama takmıcam, sürekli günümü hesaplamıcam. :hulya: Ya bide bu çalışma günlerinde eşime bişey belli etmicem sanki görevmiş gibi olsun istemiyorum zaten buda beni çok incitir. Bu yüzden normal bi ortam hazırlıyor gibi düşünüyorum. Adamın psikolojisini düşünsene hayatım akannehir sanıcak bebek yüzünden bukadar istekliyim ( ya tabi biraz payı var azıcık azıcık ama) :icecream:
ya aslında bebege karar verir vermez kilo verip hamile kalana kadar kiloyu korumak gerekiyormuş, zaten hamilelikte kilo alıcaz =( allahtan ben evlendigimden bugüne sadece 2 kilo aldım eşimse 10 kilo aldı naniknanik bende ona hep diyorumki böyle gidersen sen yaşlanıp göbekli bi adam olucaksın bense hala fit ve genç kalıcam delikafadulden
Kızlar valla ben Aralık ayından çok ümitliyim. Şöyle ki Ben ağustos başı doğumluyum. Annemin hastanede yapılmış gebelik testi sonucu hala duruyor.Bir seferinde bi baktım Tarih 27 Aralık yani annemin doğum günü. Bana hamile olduğunu D.gününde öğrenmiş yani. Tabi ben bunu baya bi kullandım :)) "Ben senin ömür boyu d.günü hediyenim" falan diye... İnşallah bende Aralık ayında bu mutlu haberi öğrenirim ve bu sefer de torun hediyesi veririm anneme.
Kızlar valla ben Aralık ayından çok ümitliyim. Şöyle ki Ben ağustos başı doğumluyum. Annemin hastanede yapılmış gebelik testi sonucu hala duruyor.Bir seferinde bi baktım Tarih 27 Aralık yani annemin doğum günü. Bana hamile olduğunu D.gününde öğrenmiş yani. Tabi ben bunu baya bi kullandım :)) "Ben senin ömür boyu d.günü hediyenim" falan diye... İnşallah bende Aralık ayında bu mutlu haberi öğrenirim ve bu sefer de torun hediyesi veririm anneme.
nbr kızlar ben geldim bugün adet günüm şimdilik gelen giden yok aman dilimi ısırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?