- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.921
İnş. canım.ne güzel bir hediye olur. :dance:
nbr kızlar ben geldim bugün adet günüm şimdilik gelen giden yok aman dilimi ısırayım
Eveeettt.çok güzel olur.Hem de benim de aslan burcu bebişim olurrrr... Çok istiyorum aslan burcu olmasını.... O zaman tam bir aslan ailesi oluruz
Eveeettt.çok güzel olur.Hem de benim de aslan burcu bebişim olurrrr... Çok istiyorum aslan burcu olmasını.... O zaman tam bir aslan ailesi oluruz
Hakikaten iki aslan nasıl anlaşıyorsunuz?gerçi yükselen burçlarınız da önemli
bizim aile genellikle aslan.Ben aslan eşim aslan benimle yaşıt bir kuzenim var o aslan,teyzelerimden biri aslan ...... :)
Aslan burcu erkekleri özellikle Liderlik vasıfları çok gelişmiiş olur.Eğer üzerine düşülürse sanatsal yönleri de kuvvetlidir.. Aslan erkekleri evlerine ve ailelerine düşkündürler... Kötü yönlerinden biri kibirli ve kendini beğenmiş olmaları ve biraz miskinliği sevmeleridir.
Ama genelde aslan burcu kişiler bulundukları topluluk içerisinde kendilerini iyi ifade edebilen ve herkes tarafından tanınan kişiler olur.
kızlar ben artık mutfaktan gelen yemek kokularına dyaanamıyorum ve bugünlerde doymak bilmeyen göbüşümü doyurmaya gidiyorum cokacimcoook
canım hoşgeldin ya bi bebek haberi alalım artık :Saruboceq:
hem uyku geldi hem acıktım yemek yemeliyim:1shok:
akşam mercimek çorbası yaptım pirinçli ıspanak yemeği bir de patates oturtma yaptım. bu akşam yemek derdim yok belki puding yaparım belkimmm.
Bizler iyiyiz canım.Umut doluyuz yine. sen nasılsın?slm kızlar nasılsınz a.s.
slm kızlar nasılsınz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?