Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Hakikaten iki aslan nasıl anlaşıyorsunuz?gerçi yükselen burçlarınız da önemli

bizim aile genellikle aslan.Ben aslan eşim aslan benimle yaşıt bir kuzenim var o aslan,teyzelerimden biri aslan ...... :)

Aslan burcu erkekleri özellikle Liderlik vasıfları çok gelişmiiş olur.Eğer üzerine düşülürse sanatsal yönleri de kuvvetlidir.. Aslan erkekleri evlerine ve ailelerine düşkündürler... Kötü yönlerinden biri kibirli ve kendini beğenmiş olmaları ve biraz miskinliği sevmeleridir.
Ama genelde aslan burcu kişiler bulundukları topluluk içerisinde kendilerini iyi ifade edebilen ve herkes tarafından tanınan kişiler olur.

hımmm güzel özellikleri bebişim bu ay gelebilirsin :roflol:

kızlar ben artık mutfaktan gelen yemek kokularına dyaanamıyorum ve bugünlerde doymak bilmeyen göbüşümü doyurmaya gidiyorum cokacimcoook

hem uyku geldi hem acıktım yemek yemeliyim:1shok:
akşam mercimek çorbası yaptım pirinçli ıspanak yemeği bir de patates oturtma yaptım. bu akşam yemek derdim yok belki puding yaparım belkimmm.

hem uyku geldi hem acıktım yemek yemeliyim:1shok:
akşam mercimek çorbası yaptım pirinçli ıspanak yemeği bir de patates oturtma yaptım. bu akşam yemek derdim yok belki puding yaparım belkimmm.

a canım cok hamaratsınız nasıl yetiştiriyosunuz CADIARZU
ben zar zor yetiştiriyorum erken cıktıgım halde oda hep basit şeyler =(
afiyet olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…