Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben geldimmmm...
gayecim hızlıca okdum geçmişi beni soran sendin galiba...
o ilacı bi kere kullandım. o zmanda 5-6 ay oluyo doktora gittiğimde günü değil diye test yapmamıştı ama 35 günü buluyor süre diye bi düzenleme olsun dedi verdi... bi kere kullandım o kadar.... benim birde kötü bi huyum var... beğenmediğim ilacı kullanmam.. ( hele doktor güven vermediyse ) doktorlar duymasınnn... CADIARZU

Canım ben karıştırsım supreme kullanıyordu o ilacı.seninle karıştırdım

hoşgeldin şekerim, Nasılsın kaydirigubbakcemile5 durumlar nasıl

inşlhhh kızlar yaaaa valla tam süpriz olur ama ben bütün zırhımı hazırladım kaydirigubbakcemile3
eltimi görüyim hemen küğrlere başlıyorum malzemelerimi hazırladım bekliyorum sıcak savaş başlıycak :roflol:

canım hangi kürden başlıcaksın? inşallah şifa olur yerimseniben

soğan kürü ve balçörekotutarçın ve adaçayııı
göstercem ben yumoşara büyümesinlerde görim delikafadulden

eşimede keçiboynuzu kürü yapıcam canım

soğan kürü ve balçörekotutarçın ve adaçayııı
göstercem ben yumoşara büyümesinlerde görim delikafadulden

eşimede keçiboynuzu kürü yapıcam canım

canım hepsini aynı anda yapmamalısın. Saraçoğluda diyoki iki kür aynı anda uygulanmamalı. bak sitesine gir yazıyor orda da bence sıraya koy, sogan suyu yumoşları büyütüyo yani bende öyle oldu, inşallah seninde şifan olur hihoyyyt

selammmmmmmmm temizliğimi yaptım yemeklerimi hazırladım bi size bakiim dedim birazdan da çıkıcam büyükbabamlar geldi onları alıcam sonra gelcez pazara da gitmem lazım bu aradan ayyyyy biri beni durdursun

kızlar bi tuhaflık yok mu sizcede... sanki herkes sözleşmiş regl olayım diye mi dua ediyo bana mı öyle geliyo.... kızıcam ama hımmmm klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…