- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.961
selammmmmmmmm temizliğimi yaptım yemeklerimi hazırladım bi size bakiim dedim birazdan da çıkıcam büyükbabamlar geldi onları alıcam sonra gelcez pazara da gitmem lazım bu aradan ayyyyy biri beni durdursun
ben çıkıyorum hepinizi kocaman kocaman öptüm opuyorumnanaktan Şeniz
canım bende zaten regl günü soğana bşlıycam 10 gün 2 günüde bala başlarım diyodumm 12 gün biter
zararlımı olur yaaaa
ben çıkıyorum hepinizi kocaman kocaman öptüm opuyorumnanaktan Şeniz
kızlar bi tuhaflık yok mu sizcede... sanki herkes sözleşmiş regl olayım diye mi dua ediyo bana mı öyle geliyo.... kızıcam ama hımmmmklava:
ben geldim yemeğimi yedim kızlar siz neler yaptınız bakalım?
ya canım hamiş kalma ihtimali olunca düşük felan oluyomuş soğan küründe ondan bende erkene alıyım dedim ayyy ne yapsam şimdi kafam karıştı iyice yaaa :uhm:
canım ssen söyliyince dikkatimi çekti. Aslında adeti gecikenler ve belirtisi olmayanlar öyle dua ediyor galiba hani çalşmalalara bir an önce başlamak için :dance:
hoşgeldin canım ya sen hangi ara eve gidince okadar yemek yapabiliyosun :uhm:
benim yaptıgım şeyleri bi görsen hep kolay şeyler =(
selam kızlaaaaarrrrrrr ben geldiiimmm :) varmı haberler
ya kızlar bişey sorucam idraryolu enfeksiyonu oldugunuz zaman hamile kalamıyomuşsunuz dogrumu bu ya? bilen varmı?
bende acemiyim aslında netten ve yemek kitabından yapıyorum. sırayla yapıyorum ki mutfak fazla karışmasın ama inan dün akşam bir de 40 dkda yaptım düşün bende şaşırdım aslında.
Önce ıspanağı baya bi yıkadım sonra onu pişirdim. patatesleri kızartıp hemen patatesli yemeği de fırına sürdüm. sonra onlar pişerken rahat çorbayı yaptım. Acemi şansı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?