Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selammmmmmmmm temizliğimi yaptım yemeklerimi hazırladım bi size bakiim dedim birazdan da çıkıcam büyükbabamlar geldi onları alıcam sonra gelcez pazara da gitmem lazım bu aradan ayyyyy biri beni durdursun

Canım maaşallah hangi ara yaptın hepsiniiiii.... Hadi gözünaydın canım git karşıla misafirlerini

canım bende zaten regl günü soğana bşlıycam 10 gün 2 günüde bala başlarım diyodumm 12 gün biter

zararlımı olur yaaaa

canım benim sogan suyuna en erken adetin 7günü başlayabilrsin, digeride adetin ilk gününü 1 kabul edersek yani. bal çörekotu tarçınada adetin 2.günü başlayıp 10 gün devam ediyosun yani 12. bu kürde bitmiş oluyo. diger topiclerde de böyle yazıyodu bi incele istersen vereliniortak

kızlar bi tuhaflık yok mu sizcede... sanki herkes sözleşmiş regl olayım diye mi dua ediyo bana mı öyle geliyo.... kızıcam ama hımmmm klava:

canım ssen söyliyince dikkatimi çekti. Aslında adeti gecikenler ve belirtisi olmayanlar öyle dua ediyor galiba hani çalşmalalara bir an önce başlamak için :dance:

ya canım hamiş kalma ihtimali olunca düşük felan oluyomuş soğan küründe ondan bende erkene alıyım dedim ayyy ne yapsam şimdi kafam karıştı iyice yaaa :uhm:

ya canım hamiş kalma ihtimali olunca düşük felan oluyomuş soğan küründe ondan bende erkene alıyım dedim ayyy ne yapsam şimdi kafam karıştı iyice yaaa :uhm:

hımm anladım sogan suyu için diyoki saraçoğlu hamileliginizi ögrenince bırakın içmeyin ( zaten gerek kalmıyo hamile kalınca içmeye) içtiklerinizin bi zararı olmaz diyo sogan suyu nihayetinde ama bilmemki tabi sen bilirsin. Sen hangisinden daha umutlusun? hangi kür daha iyi sence??

canım ssen söyliyince dikkatimi çekti. Aslında adeti gecikenler ve belirtisi olmayanlar öyle dua ediyor galiba hani çalşmalalara bir an önce başlamak için :dance:

Benim hamile olmadığım %100 bide regl ile kistimin gitme ihtimali var ilacım da dün bitti o yüzden regl olayım da çalışmalara başlayayım istiyorum.

hoşgeldin canım ya sen hangi ara eve gidince okadar yemek yapabiliyosun :uhm:
benim yaptıgım şeyleri bi görsen hep kolay şeyler =(

bende acemiyim aslında netten ve yemek kitabından yapıyorum. sırayla yapıyorum ki mutfak fazla karışmasın ama inan dün akşam bir de 40 dkda yaptım düşün bende şaşırdım aslında.
Önce ıspanağı baya bi yıkadım sonra onu pişirdim. patatesleri kızartıp hemen patatesli yemeği de fırına sürdüm. sonra onlar pişerken rahat çorbayı yaptım. Acemi şansı

ayy yaa bugün başladı kritik günlerim cmumaya kadar vakti var adetimin
kırmızı görmek istemiyorum

1 haftadıor üyemda test yapıyorum pozitif çıkıyor fazla taktımherhalde

selam kızlar nasılsınız bakalım diğer sayfaları daha okumadım var mı müjdeli haber? bende perşembecilerdenim ama her regl öncesi gibi karnımın ve belimin sağ tarafı sancı yapıyo evlendiğimden beri dahada arttı bu ağrılar hayırdır inşallah neden sadece sağ taraf anlamıyorum ya neyse... bide beyaz akıntım var çok diil ama geliyo böle sanki kepek kepek önceden varmıydı bilmiyorum. bende bi an önce regl olayımda bitsin çalışmalara başlayalım diye bekliyorum yani herkes için hayırlısı...

ya negüzel arkadasım başarılarının devamını diliyorum gerçekten darısı benimde başıma alkisalkisalkis bende ögrenicem bigün bkadar hızlı ve çeşit yemek yapmayı :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…