Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hoşgeldin canım perşembeciler dışında daha tık yok =) umudumuz sizsiniz

ben bugünki ateşimden sonra kendime olan umudumu alıp sebine yönlendirdim kaydirigubbakcemile3
yarın eger atrmazsa onda ve diğer perşembecilerde kalıcak. EZEL den de ümitliyim.
ama artarsa liste başı benim üleynnn :lepi:

umudumuz tubiloshh umudumuz tubiloshh opuyorumnanaktan seni ateş ölçme topicindende takip ediyom ya ondan daha bi umutluyum ama sebini pek takip edemedim galiba onun test negatif çıkıyodu dimi? dr.a gitmedimi hala ya ben olsam çoktan kan tahlili yaptırmıştım fisfisfis benden umutlanmayın allah korusun ama bende başka bişe var gibime geliyo benneyaptımki ben bugün ateşimi ölçemedim tamda zamanında terslik oldu malesef yarın bakcam artık ama ateşle falan olcak gibime gelmio kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bişey sorucam idraryolu enfeksiyonu oldugunuz zaman hamile kalamıyomuşsunuz dogrumu bu ya? bilen varmı?

hamilelikte zararı varmış sanırım ama öncesinde bilemiyorum ilaç içtiğinde olabilir bide yumurtalıklarını üşütünce idrar yolu enfeksiyonu gibi oluyo o zamanda engelliyo olabilir.

kızlar ya ben galiba adet oluyorum çok kötüyüm ya öğleden önce farkettim çamaşırım henüz lekelenmedi ama peçeteye pembe pembe gelmeye başladı hayırlısı bakalım bu ay da kaldı gibi...... mafoldumben

canım kesinlikle umutsuzluk yok tamam mı? eğer regl başlarsa hayırlısı bu ay değilmiş diyeceğiz arkadaşımmmm

canım benim ya stress yapma ve stressten uzak dur adet olursanda üzülme sora adetin geri gidicek bu sefer. Hayırlısı inşallah dua et belki adette olmıcaksın ama stress yaptıgın için oluyodur. opuyorumnanaktan güzel şeyler düşün tabiki bende hamile kalabilirim de kendi kendine a.s

ay ben gene aglıcam... ezeli seyredemedim dün şimdi seyrediyorum.. evine git oğluna sarıl dedi.. bende evime gidip oğluma ve kocişime sarılmak istiyorummmm
hepimize ; hayırlısını ver tez vakitte rabbim nolursunnn :Saruboceq:

Evet hepimiz hamile kalabiliriz kızlar kesinlile umutsuzluk yok.
Bende ovulasyon testimi yaptık bugün tek çizgi

Canım benim benimde durumum aynı... hiç muayene olmuş muydun? Çünkü meğersem o ağrılar kistmiş. Benim akıntım da aynı şekilde oluyor adet öncesi.

amin canım:) evet yaa annesinin hali kadının yüzünde güller açtı oğlunu bulunca:)

ayy kızar yemek yemedim birden ağırlık çöktü gözümü kapatsam uyurum ama nerde patronun babası karşımda gelde gözleri kapat esnememeye çalışıyorum daha daaaaaaaaa

Uleyn tubiloshh ahanda buraya yazıyorum... ateşim düştü umudum bitti falan diyosun bende bişe var sandım yaa klava: altı üstü 1 derece zaten 36.4-36.6 diye oynuyo 36.5 oldu diyemi böle heycan yaptın kız allah cezanı vermesin bende 35.5 falan oldu sandım iki saattir arıyorum nerde yazdıkların diye zaten bugün ateşimi ölçemedim diye meraktayım üstüne bide regl belirtilerim var kendimden umudum yok seni bekliyorum ateşin çok iyi gidiyo saçmalama benide strese sokma :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…