- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #3.981
hoşgeldin canım perşembeciler dışında daha tık yok =) umudumuz sizsiniz
tatlım pek bilgim yok ama mantra enfeksiyonu gebeliğe engel die biliyorum.
CADIARZU
ben bugünki ateşimden sonra kendime olan umudumu alıp sebine yönlendirdim kaydirigubbakcemile3
yarın eger atrmazsa onda ve diğer perşembecilerde kalıcak. EZEL den de ümitliyim.
ama artarsa liste başı benim üleynnn :lepi:
ya kızlar bişey sorucam idraryolu enfeksiyonu oldugunuz zaman hamile kalamıyomuşsunuz dogrumu bu ya? bilen varmı?
ya kızlar bişey sorucam idraryolu enfeksiyonu oldugunuz zaman hamile kalamıyomuşsunuz dogrumu bu ya? bilen varmı?
hamilelikte zararı varmış sanırım ama öncesinde bilemiyorum ilaç içtiğinde olabilir bide yumurtalıklarını üşütünce idrar yolu enfeksiyonu gibi oluyo o zamanda engelliyo olabilir.
kızlar ya ben galiba adet oluyorum çok kötüyüm ya öğleden önce farkettim çamaşırım henüz lekelenmedi ama peçeteye pembe pembe gelmeye başladı hayırlısı bakalım bu ay da kaldı gibi...... mafoldumben
kızlar ya ben galiba adet oluyorum çok kötüyüm ya öğleden önce farkettim çamaşırım henüz lekelenmedi ama peçeteye pembe pembe gelmeye başladı hayırlısı bakalım bu ay da kaldı gibi...... mafoldumben
selam kızlaaaaarrrrrrr ben geldiiimmm :) varmı haberler
ayy yaa bugün başladı kritik günlerim cmumaya kadar vakti var adetimin
kırmızı görmek istemiyorum
1 haftadıor üyemda test yapıyorum pozitif çıkıyor fazla taktımherhalde
canım benim ya stress yapma ve stressten uzak dur adet olursanda üzülme sora adetin geri gidicek bu sefer. Hayırlısı inşallah dua et belki adette olmıcaksın ama stress yaptıgın için oluyodur. opuyorumnanaktan güzel şeyler düşün tabiki bende hamile kalabilirim de kendi kendine a.s
selam kızlar nasılsınız bakalım diğer sayfaları daha okumadım var mı müjdeli haber? bende perşembecilerdenim ama her regl öncesi gibi karnımın ve belimin sağ tarafı sancı yapıyo evlendiğimden beri dahada arttı bu ağrılar hayırdır inşallah neden sadece sağ taraf anlamıyorum ya neyse... bide beyaz akıntım var çok diil ama geliyo böle sanki kepek kepek önceden varmıydı bilmiyorum. bende bi an önce regl olayımda bitsin çalışmalara başlayalım diye bekliyorum yaniherkes için hayırlısı...
ay ben gene aglıcam... ezeli seyredemedim dün şimdi seyrediyorum.. evine git oğluna sarıl dedi.. bende evime gidip oğluma ve kocişime sarılmak istiyorummmm
hepimize ; hayırlısını ver tez vakitte rabbim nolursunnn :Saruboceq:
ayy kızar yemek yemedim birden ağırlık çöktü gözümü kapatsam uyurum ama nerde patronun babası karşımda gelde gözleri kapat esnememeye çalışıyorum daha daaaaaaaaa
okur okumaz esnedim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?