Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ya kızlar bişey sorucam idraryolu enfeksiyonu oldugunuz zaman hamile kalamıyomuşsunuz dogrumu bu ya? bilen varmı?

İdrar yolu enfeksiyonu tamamen gebeliğe engel olmasa da zorlaştırdığını biliyorum canım.Evliliğimin ilk ayında bende geçirdim.Eğer enfeksiyona çok açıksan ilişkiden en geç 25 dk sonra vajinal duşunu mutlaka yap.Bol su iç.Ayrıca idrar yolu enfeksiyonu önleyici yada tedavi edici bitkiler var onlardan bitki çayı yapıp iç.
Çünkü enfeksiyon spermlerin ölmesine neden olabiliyormuş.Daha ilerleyen enfeksiyonlarda kanalların tıkanması da söz konusu olabilirmiş. bu yüzden çok dikkat etmek lazım.

EZEL'cim umarım bebiiş vardır ve bu akıntının ağrının sebebi odur. Fakat aynı şeyleri yaşayan biri olarak adetin daha gecikirse mutlaka doktora gitmeni tavsiye ediyorum.Çünkü bende aynı şeyleri yaşadım ve hamileyim sanmıştım halbuki kist varmış ve o akıntının ağrının sebebi kistmiş.Ne kadar erken fark edersen kistini o kadar çabuk kurtulur ve çalışmalara devam edersin canım.

Şekerim hemen kötüye yorma.. belki üstüne görüyorsundur.Yerleşme kanaması olabilir. Sen sakin kalmaya çalış ve herşeyi oluruna bırak... Regl olsan bile dünyanın sonu değil.Aralık ayı için hemen çalışmalara kürlere başlıyoruuuuzzzz

Canım benim benimde durumum aynı... hiç muayene olmuş muydun? Çünkü meğersem o ağrılar kistmiş. Benim akıntım da aynı şekilde oluyor adet öncesi.

yok canım gitmedim dr.a evlenmeden önce belime vurmuyodu ağrısı sadece reglin ilk günü sancı yapıyodu evlendikten sonra özellikle geçen ay ve bu ay belimin sağ tarafı ağrıyo sancı gibi oturunca veya eğilerek bi iş yapınca hissediyorum ara arada şiddetleniyo bazende karnımın sağ tarafı ağrıyo göbek deliğimin yan tarafına doğru belki üşütmüşümdür dedim geçen ay ciddiye almadım yada afedersiniz ilişkiye girmeye vücut yeni alışıyo diyedir dedim ama bu ay yine aynı regle 1 hafta kala başlıyo rahim yolumda çok nadir ağrıyo afedersiniz ilişkiye girmek rahatsız ediyo bu reglde geçsinde gitcem dr.a ama annem gitmişti kanaması vardı resmen kocaman bi demir soktu dr. yaa korkuyorum :1no2:

:kedi: vurma aplaaaaaaa -tatlicadiarzu-
yha ne bilim panikçi bir insanım ben

canım benim reglde bugüne kadar hiç gecikme olmadı 28-29 mutlaka geliyo bu ay ne olcak bilmiyorum. nasıl bi muayene ve tedavi gördün sen? ya çok afedersiniz ama ben ilişkiye bile yeni yeni alıştım muayeneye dayanamam çok tırsıyorum akannehir

yok hayatım kendi kendini korkutma ultrasonla bakar gerek olursa alttan bakar ama sen korktugunu söyle o demir dedigin seyde ultrason gibi onun boyutları var en küçüğünü kullanır sanaa.s

ya şekerim olur inşallah saglıkla gelsin bu ay gelsin Allahım nolur nolur :Saruboceq: bende 17 aylık evliyim 3 ay olucak nerdeyse çalışmaya başlayalı hayırlısıyla saglıkla gelsin bekliyoruz valla

amin bebişim... istiyorum istiyorum sonra Allahım sen bilirsin hayırlısı diyorum.

bugun midem bulanıyo gibi.. psikolocik hamiş olabilirim..ne duysam bendede oluyor :sm_cool:

Canım benimde geçen aya kadar öyle aman aman bir gecikmem olmamıştı... Fakat geçen ay 29 Ekimde regl olmam gerekliydi..beklerdim bekledim gelen giden olmadı.üstünden 7 gün geçmişti ki artık doktor araştırdım ve randevu aldım hemen.Bu arada evde testte yapmıştım ve negatifti.Doktora gidince anlattım.Akıntımı söyledim,regl öncesi ağrımı söyledim... O da bana birkaç soru sordu.ilişki sırasında sancı oluyor mu falan diye.Sonra alttan ultrason muayenesine alalım seni dedi. Jinekoloji koltuğuna yatıyorsun.Ultrason aletini zaten kayganlaştırıcı ile kaplıyorlar.Doktorla sohbet ederken Aaaa bi bakmışsın ekranda yumurtalıkların sana el sallıyorlar :teytey: .Benim bir yumurtalığımda kist olduğu çıktı.6cmlik bir kist.Doktor dış gebeliğe karşı yine de kan testi istedi.test negatif çıkınca Duphaston ilacı verdi.5 gün sabah akşam içtim ve 5. gün dündü.bugün regl olmayı bekliyorum.
Muayene o kadar da korkulacak bişey değil canım. Önemli olan doktorunu iyi seçmen.

canım duphaston bitince hemen regl olmuyosunn
en az 3 gün geçiyo canımcım

7 aydır kullandığım için uzamanı oldum kaydirigubbakcemile3

canım duphaston bitince hemen regl olmuyosunn
en az 3 gün geçiyo canımcım

7 aydır kullandığım için uzamanı oldum kaydirigubbakcemile3

Valla ben bugün gelir diye düşünüyordum.Çünkü daha önce bir kerede Farlutal kullanmıştım ve bitince hemen ertesi gün olmuştum..

canım bendede adet düzensizliği var

farlutal başka canımm o tamamen adet söktürücü ama duphaston hamileysen düşük yapmasını engelliyo yoksa adetleri düzenliyo
dktrum böle söledi canımm

ama kişisine göre değişiyo bazısında 7 gün 8 gün felan bile sürüyomuş araştırdığıma göre
ama ben bitince 3 gün kesin oluyorumm
sadece bi ay 5 günü aşmıştı canımcım

Hımm anlıyorum canım... Umarım çok bekletmez beni regl'im.

kızlar bende geçen sene temmuzda evlenmiştim supreme seninle ve prayforU ile yakın tarihlerde evlenmişiz. Bende haziran d.k.hapını bıraktım o günden beri çalışmalara devam ediyoruz. Geçen ay çok umutluydum inşallah bu ay olur. Biri eşime sperm sayımı yaptır demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…