- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.001
ya kızlar bişey sorucam idraryolu enfeksiyonu oldugunuz zaman hamile kalamıyomuşsunuz dogrumu bu ya? bilen varmı?
umudumuz tubiloshh umudumuz tubiloshh opuyorumnanaktan seni ateş ölçme topicindende takip ediyom ya ondan daha bi umutluyum ama sebini pek takip edemedim galiba onun test negatif çıkıyodu dimi? dr.a gitmedimi hala ya ben olsam çoktan kan tahlili yaptırmıştım fisfisfis benden umutlanmayın allah korusun ama bende başka bişe var gibime geliyo benneyaptımki ben bugün ateşimi ölçemedim tamda zamanında terslik oldu malesef yarın bakcam artık ama ateşle falan olcak gibime gelmio kaydirigubbakcemile3
kızlar ya ben galiba adet oluyorum çok kötüyüm ya öğleden önce farkettim çamaşırım henüz lekelenmedi ama peçeteye pembe pembe gelmeye başladı hayırlısı bakalım bu ay da kaldı gibi...... mafoldumben
canım ya sana bişey sorucam anladıgım kadarıyla bitane oglun var dimi?
belki göbüşümde vardır :Saruboceq:
ama evde yok senağlama
ya ölemi ya ben nerden cıkardımki ozaman alla alla aklımda kalmış sanırım :uhm:
Canım benim benimde durumum aynı... hiç muayene olmuş muydun? Çünkü meğersem o ağrılar kistmiş. Benim akıntım da aynı şekilde oluyor adet öncesi.
Uleyn tubiloshh ahanda buraya yazıyorum... ateşim düştü umudum bitti falan diyosun bende bişe var sandım yaaklava: altı üstü 1 derece zaten 36.4-36.6 diye oynuyo 36.5 oldu diyemi böle heycan yaptın kız allah cezanı vermesin bende 35.5 falan oldu sandım iki saattir arıyorum nerde yazdıkların diye zaten bugün ateşimi ölçemedim diye meraktayım üstüne bide regl belirtilerim var kendimden umudum yok seni bekliyorum ateşin çok iyi gidiyo saçmalama benide strese sokma :mymeka:
bibuçuk yıllık evliyim. ... 8 aydırda çalışıyoruz .. :kedi:
EZEL'cim umarım bebiiş vardır ve bu akıntının ağrının sebebi odur. Fakat aynı şeyleri yaşayan biri olarak adetin daha gecikirse mutlaka doktora gitmeni tavsiye ediyorum.Çünkü bende aynı şeyleri yaşadım ve hamileyim sanmıştım halbuki kist varmış ve o akıntının ağrının sebebi kistmiş.Ne kadar erken fark edersen kistini o kadar çabuk kurtulur ve çalışmalara devam edersin canım.
yok canım gitmedim dr.a evlenmeden önce belime vurmuyodu ağrısı sadece reglin ilk günü sancı yapıyodu evlendikten sonra özellikle geçen ay ve bu ay belimin sağ tarafı ağrıyo sancı gibi oturunca veya eğilerek bi iş yapınca hissediyorum ara arada şiddetleniyo bazende karnımın sağ tarafı ağrıyo göbek deliğimin yan tarafına doğru belki üşütmüşümdür dedim geçen ay ciddiye almadım yada afedersiniz ilişkiye girmeye vücut yeni alışıyo diyedir dedim ama bu ay yine aynı regle 1 hafta kala başlıyo rahim yolumda çok nadir ağrıyo afedersiniz ilişkiye girmek rahatsız ediyo bu reglde geçsinde gitcem dr.a ama annem gitmişti kanaması vardı resmen kocaman bi demir soktu dr. yaa korkuyorum :1no2:
:kedi: vurma aplaaaaaaa -tatlicadiarzu-
yha ne bilim panikçi bir insanım ben
ya şekerim olur inşallah saglıkla gelsin bu ay gelsin Allahım nolur nolur :Saruboceq: bende 17 aylık evliyim 3 ay olucak nerdeyse çalışmaya başlayalı hayırlısıyla saglıkla gelsin bekliyoruz valla
canım benim reglde bugüne kadar hiç gecikme olmadı 28-29 mutlaka geliyo bu ay ne olcak bilmiyorum. nasıl bi muayene ve tedavi gördün sen? ya çok afedersiniz ama ben ilişkiye bile yeni yeni alıştım muayeneye dayanamam çok tırsıyorum akannehir
canım duphaston bitince hemen regl olmuyosunn
en az 3 gün geçiyo canımcım
7 aydır kullandığım için uzamanı oldum kaydirigubbakcemile3
canım duphaston bitince hemen regl olmuyosunn
en az 3 gün geçiyo canımcım
7 aydır kullandığım için uzamanı oldum kaydirigubbakcemile3
canım bendede adet düzensizliği var
farlutal başka canımm o tamamen adet söktürücü ama duphaston hamileysen düşük yapmasını engelliyo yoksa adetleri düzenliyo
dktrum böle söledi canımm
ama kişisine göre değişiyo bazısında 7 gün 8 gün felan bile sürüyomuş araştırdığıma göre
ama ben bitince 3 gün kesin oluyorumm
sadece bi ay 5 günü aşmıştı canımcım
inşlhh hamişsindr canımmm 9 ay gelmezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?