Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

29 ekimden bu yana hamile kaldığımı sanmıyorum canım... Çünkü yumurtlama olduğunu zannetmiyorum.... Bakalım ben bu ayı pas geçtim.... Ama aralık için çalışmalara süper girişicem.

Hiç ummadığım zaman yaa inşallah bu ay hamiş haberini alırsın canım

bende haziran 15te evlendim gecen yıl. Dogumkontrol hapı bıraktıktan sonra 6 aya kadar normal dedi doktorum bakarız 6 aydan sonra bişey yoksa hala test yaparız eşimin sperm sayısı benim hormonlar falan fılan. bu yüzden rahatım daha 6 ay olmadıki zemuszemus

bize de doktorumuz 8 ay süre verdi. bende olana kadar 8 ayı bekleyecem sonra doktora gideriz

Ayselcim inanır mısın eğer ki hamile kalırsam bu bana hakikaten sürpriz olur... Çünkü yumurtladığımı zannetmiyorum.çünkü 29 ekimden beri regl olmadım.

canım benim ben çok istiyorum hepimize de çok yakıştırıyor hamişliği sonra anneliği ve zaman uzamadan hepimiz mutlu olalım istiyorum

iş yetiştiryorum giremedim.. mide bulantım arttı.. ... yediğim bişey mi dokundu acaba... bi sonuca varsamda rahat etsem... uykumda geldi... hava basık basık..işim var... ooofff

salı sallanır dedikleri bu olsa gerek.. yarım saatlik işi 4 saattir yapamadım.. bitireyimde yarına sarkmasın barii..

en güzel taraf salıda bitiyooo :dance:

evet haklısın canım yalnız bizi salladı:) evet salıda bitiyor hafta bitsinde yine pazar tatil yapalım şekerim. benimde aklım fikrim tatilde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…