- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.021
29 ekimden bu yana hamile kaldığımı sanmıyorum canım... Çünkü yumurtlama olduğunu zannetmiyorum.... Bakalım ben bu ayı pas geçtim.... Ama aralık için çalışmalara süper girişicem.
kızlar bende geçen sene temmuzda evlenmiştim supreme seninle ve prayforU ile yakın tarihlerde evlenmişiz. Bende haziran d.k.hapını bıraktım o günden beri çalışmalara devam ediyoruz. Geçen ay çok umutluydum inşallah bu ay olur. Biri eşime sperm sayımı yaptır demiş.
Hiç ummadığım zaman yaa inşallah bu ay hamiş haberini alırsın canım
amin bebişim... istiyorum istiyorum sonra Allahım sen bilirsin hayırlısı diyorum.
bugun midem bulanıyo gibi.. psikolocik hamiş olabilirim..ne duysam bendede oluyor :sm_cool:
bende haziran 15te evlendim gecen yıl. Dogumkontrol hapı bıraktıktan sonra 6 aya kadar normal dedi doktorum bakarız 6 aydan sonra bişey yoksa hala test yaparız eşimin sperm sayısı benim hormonlar falan fılan. bu yüzden rahatım daha 6 ay olmadıki zemuszemus
Ayselcim inanır mısın eğer ki hamile kalırsam bu bana hakikaten sürpriz olur... Çünkü yumurtladığımı zannetmiyorum.çünkü 29 ekimden beri regl olmadım.
hu huu nereye gittiniz kızlarr :sinifsinif:
gününüz nasıl geçiyor kızlar? ayyy bana iyi yorgunluk çöktü uyusam keşke ne güzel olur
bu saatlerde banada hep böyle oluyor, uykum geliyor evde olsamda uzansam şöyylee diyorum ama daha gidip yemek yapıcam )=
iş yetiştiryorum giremedim.. mide bulantım arttı.. ... yediğim bişey mi dokundu acaba... bi sonuca varsamda rahat etsem... uykumda geldi... hava basık basık..işim var... ooofff
ahhh canım klasik iş günü. Canım miden için nane kaynat suyunu iç mutlaka iyi gelir
salı sallanır dedikleri bu olsa gerek.. yarım saatlik işi 4 saattir yapamadım.. bitireyimde yarına sarkmasın barii..
en güzel taraf salıda bitiyooo :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?