- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.041
evet haklısın canım yalnız bizi salladı:) evet salıda bitiyor hafta bitsinde yine pazar tatil yapalım şekerim. benimde aklım fikrim tatilde:)
eeee insanın 1 gün tatili olunca doyamıyor aklı fikri o günde oluyorevet haklısın canım yalnız bizi salladı:) evet salıda bitiyor hafta bitsinde yine pazar tatil yapalım şekerim. benimde aklım fikrim tatilde:)
selam kızlar.yemekten sonra giremedim.ablamla eniştem geldi süprüz yapmışlar bana zemuszemus sonrada biraz işim vardı.daha fazla dayanamadım geldim
perşembecileeeeeeerrrr yarın son günümüüzzzz
selam kızlar.yemekten sonra giremedim.ablamla eniştem geldi süprüz yapmışlar bana zemuszemus sonrada biraz işim vardı.daha fazla dayanamadım geldim
çok güzel valla canım güzel süprizleri bende severim. çok mutlu olmuşsundur canım uzakta mı oturuyorlar yoksa yakınında mı?
hadi biriniz harika bi haber versin de uyanalım bi silkinelim ... bi ağırlık var üstümde uyucam kalıcam burada şimdi...
( ağırlık bebişin ağırlığı olablirmi?? )
perşembecileeeeeeerrrr yarın son günümüüzzzz
hadi biriniz harika bi haber versin de uyanalım bi silkinelim ... bi ağırlık var üstümde uyucam kalıcam burada şimdi...
( ağırlık bebişin ağırlığı olablirmi?? )
heyecan başladı galiba sende.ayyyyy canım bemim inş. beklediğinize değer.perşembe günkü toplantı iptal oldu sabah 9-9 buçuk arası burdayım inş.
:::::: PERŞEMBECİLER:::
tubiloshh
sebin
ezel22
prayforu
aysen_34
EKAKAL
kvrck
asogkl
Çarşambadan Al Testiniiiiiiiii
Kaçırma Sabah Çişiniiiiiii :roflol:
aysellim bana nane demişti gittim hemen suyu koydum.. sonra unuttum.. demlik dibine gelmiş. havaya uçucaktım... mirmirmirmir
lütfen lütfen lütfen.... perşembeyi iple çekiyorum... :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?