- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.061
ayyyy hiç de kan veresim var mı.idrar testi mi yapsam.amaaan negatif çıkacak biliyorum.ama sizin için umudum tükenmedi :Saruboceq:
kvrck da mı yapacakmış.onun da kanda değeri düşük çıkmamışmıydı?
sana çocuk diliyle perşembe gününün ne kadar yakında olduğunu anlatayım mı?yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz perşembe olcek kaydirigubbakcemile5
ayyyy dünkü hamile arkadaş çok duygulandırdı beni.ne güzel şeyler yazmıştı.
ayyyy dünkü hamile arkadaş çok duygulandırdı beni.ne güzel şeyler yazmıştı.
Kızlaaaarrrr toplanmışınız yineee.... Bende baktım kimsecikler yok gittim hemen kuru fasulye yemeğini ocağa koydum... akşam yemeği tamam sayılır...
Perşembe grubundan çok ümitliyim... İnşallah hamişler vardır aramızda ve bize de güç verirler.
canlarım benim çıkmam lazım hepinizi öpüyorum :gitme:
canlarım benim çıkmam lazım hepinizi öpüyorum :gitme:
Kızlar evlenmeden önce kızım olsa şu ismi koyacağım oğlum olsa şu ismi koyacağım diye bir planınız var mıydı?
gayeciğim benim vardı kız ismi zeynep eylüldü şimdiler yağmur düşünüyorum. erkekde kerem di şimdi ise babaya bırakıyorum tercihi(amam haberi yok tabi ki). ama şimdi bu isimleri düşünmüyorum. haaa şöyle olabilir eğer bu ayda hamiş kalmazsam gelecek ay hamiş kalırsam eylül ayında doğum olur ve kız olursa eylül ismini yine düşünebilirim.
Kızlar evlenmeden önce kızım olsa şu ismi koyacağım oğlum olsa şu ismi koyacağım diye bir planınız var mıydı?
gayeciğim benim vardı kız ismi zeynep eylüldü şimdiler yağmur düşünüyorum. erkekde kerem di şimdi ise babaya bırakıyorum tercihi(amam haberi yok tabi ki). ama şimdi bu isimleri düşünmüyorum. haaa şöyle olabilir eğer bu ayda hamiş kalmazsam gelecek ay hamiş kalırsam eylül ayında doğum olur ve kız olursa eylül ismini yine düşünebilirim.
nasıl istersen tatlıcıım :)
kan ver sonrada çiş damlat kaydirigubbakcemile3
olsun o da katılsın opuyorumnanaktan
heveslendi şimcik onu da aramıza almamak olmazzzlmaz:
yok o nedenle sormadım yanlış mı hatırlıyorum diye sordum.kanda baktırmıştı o da di mi?
benim tanıdığım bütün pınarları çok seviyorum pınar geliyo içimden
ya da erkek için arhan.. ya da demir..
her gün değişiyo
birde 2 isim takıntım oldu bu ara
evet tatlım. kanda baktırmadan önce beni de yaz bende negatif olucagını bile bile yapim demişti kaydirigubbakcemile5
dedim ok seni de yazim.
test sonucunu aldı. ama heveslendiği için silmiyorum. bellki çıkar neme lazım :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?