Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayyyy hiç de kan veresim var mı.idrar testi mi yapsam.amaaan negatif çıkacak biliyorum.ama sizin için umudum tükenmedi :Saruboceq:

nasıl istersen tatlıcıım :)
kan ver sonrada çiş damlat kaydirigubbakcemile3

kvrck da mı yapacakmış.onun da kanda değeri düşük çıkmamışmıydı?

olsun o da katılsın opuyorumnanaktan
heveslendi şimcik onu da aramıza almamak olmazzz lmaz:

Kızlaaaarrrr toplanmışınız yineee.... Bende baktım kimsecikler yok gittim hemen kuru fasulye yemeğini ocağa koydum... akşam yemeği tamam sayılır...
Perşembe grubundan çok ümitliyim... ınşallah hamişler vardır aramızda ve bize de güç verirler.

ayyyy dünkü hamile arkadaş çok duygulandırdı beni.ne güzel şeyler yazmıştı.

evet canım bende cok duygulandım ve etkilendim ondan :CüvCüv:
Allahım bizedesaglıklı hayırlı bi bebiş ver :Saruboceq:
ya düşünsenize şimdi karnınızda sizinle yaşıyo ayy cok heyecanlandım :asigim:

ooohhh afiyet olsuuunnnn şimdieen
hoşgeldin opuyorumnanaktan

Kızlar evlenmeden önce kızım olsa şu ismi koyacağım oğlum olsa şu ismi koyacağım diye bir planınız var mıydı?

iyi akşamlar supreme
sebin bende çok duygulandım yazıyı. Canım düşünmesi bile çok güzelken yaşaması tarif edilemez sanırım

gayeciğim benim vardı kız ismi zeynep eylüldü şimdiler yağmur düşünüyorum. erkekde kerem di şimdi ise babaya bırakıyorum tercihi(amam haberi yok tabi ki). ama şimdi bu isimleri düşünmüyorum. haaa şöyle olabilir eğer bu ayda hamiş kalmazsam gelecek ay hamiş kalırsam eylül ayında doğum olur ve kız olursa eylül ismini yine düşünebilirim.

Ben hep erkek çocuk için isim düşündüm... Tamer Ulaş koymak istiyordum... Kız ismi olarak bende Zeynep ismini çok seviyorum... Hem geleneksel hemde her sıfata yakışıyor yani zeynep zeynep abla zeynep teyze zeynep nine hiç bir yaşa aykırı kalmayan bir isim... :) Ama eşim daha çok değişik isimler koymaktan yana... Bakalım eğer hayırlısıyla hamile kalırsam onun fikirlerine de kulak vereceğim

Kızlar evlenmeden önce kızım olsa şu ismi koyacağım oğlum olsa şu ismi koyacağım diye bir planınız var mıydı?

ben eşimle netten ilk tanıştıgımda ismimi sema demiştim
1 yıl bana sema dedi. kızım olursa semoşum olucak inşallah :Saruboceq:
ama erkek ismi düşünmedik hiç

benim tanıdığım bütün pınarları çok seviyorum pınar geliyo içimden
ya da erkek için arhan.. ya da demir..

her gün değişiyo

birde 2 isim takıntım oldu bu ara

nasıl istersen tatlıcıım :)
kan ver sonrada çiş damlat kaydirigubbakcemile3

olsun o da katılsın opuyorumnanaktan
heveslendi şimcik onu da aramıza almamak olmazzz lmaz:

yok o nedenle sormadım yanlış mı hatırlıyorum diye sordum.kanda baktırmıştı o da di mi?

yok o nedenle sormadım yanlış mı hatırlıyorum diye sordum.kanda baktırmıştı o da di mi?

evet tatlım. kanda baktırmadan önce beni de yaz bende negatif olucagını bile bile yapim demişti kaydirigubbakcemile5
dedim ok seni de yazim.
test sonucunu aldı. ama heveslendiği için silmiyorum. bellki çıkar neme lazım :asigim:

sebinin mucizesi gerçekleşsede hepimizinki pozitif olsa ne güzel olur..
müthiş doping olacak... ay hayali bile muhteşem.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…