- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.081
sebinin mucizesi gerçekleşsede hepimizinki pozitif olsa ne güzel olur..
müthiş doping olacak... ay hayali bile muhteşem.. :Saruboceq:
evet tatlım. kanda baktırmadan önce beni de yaz bende negatif olucagını bile bile yapim demişti kaydirigubbakcemile5
dedim ok seni de yazim.
test sonucunu aldı. ama heveslendiği için silmiyorum. bellki çıkar neme lazım :asigim:
evet güzel isimler pınar, arhan, demir güzel isim. arhan demir de ikisi bir arada kullanılabilir
olur olur değil mi tubiş kısmet hayırlısı inş. perşembe günü güzel haberler gelir inşallah. sebin bence sen oyunbozanlık yapppp
yarın akşam idrar testi yaptır perşembe de kan testi:)
evet tatlım. kanda baktırmadan önce beni de yaz bende negatif olucagını bile bile yapim demişti kaydirigubbakcemile5
dedim ok seni de yazim.
test sonucunu aldı. ama heveslendiği için silmiyorum. bellki çıkar neme lazım :asigim:
kızlar göbek deliğimin çevresi sankim kasılıyor kafamçokkarıştı
böle bişi hisseden yada yaşayan varmı?
sebinin mucizesi gerçekleşsede hepimizinki pozitif olsa ne güzel olur..
müthiş doping olacak... ay hayali bile muhteşem.. :Saruboceq:
kızlar göbek deliğimin çevresi sankim kasılıyor kafamçokkarıştı
böle bişi hisseden yada yaşayan varmı?
Canım göbek kasılması gebelik belirtisi değil miii? ay hamilesin sen kesiiinnn
bak bakiim göbeğinde belirginleşmiş damar var mı hiç?
olur olur değil mi tubiş kısmet hayırlısı inş. perşembe günü güzel haberler gelir inşallah. sebin bence sen oyunbozanlık yapppp
yarın akşam idrar testi yaptır perşembe de kan testi:)
Canım göbek kasılması gebelik belirtisi değil miii? ay hamilesin sen kesiiinnn
bak bakiim göbeğinde belirginleşmiş damar var mı hiç?
göbüşümde damar he? du bakem aynaya
baktım ama pek bişi annayamadım :uhm:
ama göğüslerim harita gibi... inşallah hamiş lik ten dir :Saruboceq:
göbüşümde damar he? du bakem aynaya
baktım ama pek bişi annayamadım :uhm:
ama göğüslerim harita gibi... inşallah hamiş lik ten dir :Saruboceq:
göbüşümde damar yok aöa göğüsten bir damar versek olmaz mı abla yaaa belirtiler arasına alamaz mıyızzzzzzzz:))))))))))))))
tubilosh kız sen hamilesin bence büyük ihtimal.göğüslerinde değişiklik falan da var mı?idrarn negatif çıkarsa ki inş. pozitif çıkacak kanda da baktır.içimden bir ses ilk halay tubilosha diyor hadi bakalım
idrarda muhakkak negatif çıkar diye düşünüyorum.geç döllenme bile olmuş olsa ancak kanda çıkmıştır benim.erken yaparsam tubiloshh beni keser yerimseniben işin kötüüs perşembe sabah 10da toplantı var diye toplantıdan önce gider kan veririm diyordum şimdi ya çok erken kalkıp gitmem lazım ki işe yetişeyim ya da izin almam lazım
tubilosh kız sen hamilesin bence büyük ihtimal.göğüslerinde değişiklik falan da var mı?idrarn negatif çıkarsa ki inş. pozitif çıkacak kanda da baktır.içimden bir ses ilk halay tubilosha diyor hadi bakalım
evet evet tubişim güzelim hamişşşş :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?