Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

olur olur değil mi tubiş kısmet hayırlısı inş. perşembe günü güzel haberler gelir inşallah. sebin bence sen oyunbozanlık yapppp
yarın akşam idrar testi yaptır perşembe de kan testi:)

olur olur değil mi tubiş kısmet hayırlısı inş. perşembe günü güzel haberler gelir inşallah. sebin bence sen oyunbozanlık yapppp

bende duramıyorum ki
test elimde ordan oraya dolaniom...
ama perşembeciler olaraaaakkkk sizlerden ayrı yapmicam. ama sebin kan tahlili yaptırcaksa yarın sabah idrar testi yapsın perşembe de kan testi opuyorumnanaktan

ayyy çıksa ne süper olur.o da çok istiyor.gerçi daha çok yeni evli galiba ama olsun.Rabbim isteyen herkese versin.

kızlar göbek deliğimin çevresi sankim kasılıyor kafamçokkarıştı
böle bişi hisseden yada yaşayan varmı?

:uhm: onu hiç yaşamadım ama dünden beri memişlerim pek ağır ve uçları çok hassas ... acıyo gerginn.. ağrıyo.. bugunde midem bulanıyo.. malum akıntı devem ediyo... :kedi:
yaptığım negatif testi unutturuyo bana.. çok heyecanlıyım artık.. perşembeye az kaldı kaydirigubbakcemile2

idrarda muhakkak negatif çıkar diye düşünüyorum.geç döllenme bile olmuş olsa ancak kanda çıkmıştır benim.erken yaparsam tubiloshh beni keser yerimseniben işin kötüüs perşembe sabah 10da toplantı var diye toplantıdan önce gider kan veririm diyordum şimdi ya çok erken kalkıp gitmem lazım ki işe yetişeyim ya da izin almam lazım

Canım göbek kasılması gebelik belirtisi değil miii? ay hamilesin sen kesiiinnn

bak bakiim göbeğinde belirginleşmiş damar var mı hiç?

göbüşümde damar he? du bakem aynaya

baktım ama pek bişi annayamadım :uhm:
ama göğüslerim harita gibi... inşallah hamiş lik ten dir :Saruboceq:

tubilosh kız sen hamilesin bence büyük ihtimal.göğüslerinde değişiklik falan da var mı?idrarn negatif çıkarsa ki inş. pozitif çıkacak kanda da baktır.içimden bir ses ilk halay tubilosha diyor hadi bakalım

göbüşümde damar he? du bakem aynaya

baktım ama pek bişi annayamadım :uhm:
ama göğüslerim harita gibi... inşallah hamiş lik ten dir :Saruboceq:

göbüşümde damar yok aöa göğüsten bir damar versek olmaz mı abla yaaa belirtiler arasına alamaz mıyızzzzzzzz:))))))))))))))

ayyy inşallah ikiniz içinde halay çekeriz hatta diğer perşembeci kızlar içinde halay çekmek nasip olur inş.

keserimmmm acımaaaaammm Çok üzgünüm çoook
:roflol:
sende erken kalk alla allaaaa, sabah erken kalk, çiş damlat, çıksada çıkmasada kan ver, dooru toplantına git. sonra arar sonucunu alırsın bidenem opuyorumnanaktan

inşallah negatif çıkmaz ama göğüslerim dediğim gibi çok sancılı.
içten içten sızlıyor.
inşallah ümitlerinizi boşa çıkarmıcam zemuszemus

evet evet tubişim güzelim hamişşşş :CüvCüv:

anammmmmmmmm ne güzel yazışın öleeeeeeeeeee Şeniz
inşallahhhhhhhh :Saruboceq:

kızlar hamiş olmak istiyorum ben yaaaa şu an içimde öyle bir istek var ki keşke bende sizinle test yapabilseydim

ayşima04--------------9 kasım
elifim65 ----------------9 kasım
bmen -----------------10 kasım
cankirili18------------10 kasım
bugün kü kızlar ses yok
bmen daha kırmızıları görmedim dedi 9 ay daha görmemesi dileğiyle kızlar ses verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…