Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

göbüşümde damar yok aöa göğüsten bir damar versek olmaz mı abla yaaa belirtiler arasına alamaz mıyızzzzzzzz:))))))))))))))

:roflol:

ayyy inşallah ikiniz içinde halay çekeriz hatta diğer perşembeci kızlar içinde halay çekmek nasip olur inş.

innşallah sırayla tüm perşembeciler BENDE POZİTİİİFFFF
BENİMKİ DE POZİTİFFFF
BENDE HAMİŞ İMMMMMM
diye diye gelirler topiğee :Saruboceq:

19 kasım perşembecisi olsun arkadaşlarda .. bekleyebilirlerse tabiii

her hafta test günü kaydirigubbakcemile5

19 kasım perşembecisi olsun arkadaşlarda .. bekleyebilirlerse tabiii

her hafta test günü kaydirigubbakcemile5

ben şahsen bekleyemem meraktan ama kızlar kendileri ne der bilemiyorum? Ben bu konuda çok meraklıyımdırrrrr. Geçen ay erken test yapacaktım kırmızılar benden önce davrandı.

aaa her hafta perşembe test günümüz mü olsa ki topiğin?dayanamayanlar yine farklı gün yapsınlar ama bekleyebilenler perşembe yapsın.

ben şahsen bekleyemem meraktan ama kızlar kendileri ne der bilemiyorum? Ben bu konuda çok meraklıyımdırrrrr. Geçen ay erken test yapacaktım kırmızılar benden önce davrandı.

eşim 2 gündür test yap diyo.. oyalıyorum kaydirigubbakcemile3
perşembe günü yapıcam daha garanti diye...

bak onda da bir hayır var Allah daha fazla ümitlenmeni istemedi çok üzülme diye erkenden geldiler.aralık senin ve tüm kırmızı kartı görenlerin ayı olacak inş.

kaydirigubbakcemile3 kırmızılar daha hırslıymış
ama bu ay sen daha hırslısınnn delikafadulden sen önce davrancan ve onlar gelmicekkk

aaa her hafta perşembe test günümüz mü olsa ki topiğin?dayanamayanlar yine farklı gün yapsınlar ama bekleyebilenler perşembe yapsın.

süper fkir ya :)
bak ben perşembeyi beklyemezdim eger tek olsaydım...
ama bı şekil heycan oluyo. yani beklememiz için bir sebebp oluyo.
arkadaşlarla aynı gün yapıp bollca sevinç yaşama günü. süppeerrr :dance:

bak onda da bir hayır var Allah daha fazla ümitlenmeni istemedi çok üzülme diye erkenden geldiler.aralık senin ve tüm kırmızı kartı görenlerin ayı olacak inş.

inşallah bu ay o kadar ümitlenmiyorum acıkca söylemek lazımsa gayet rahatımmm relaxxxxx

ben kaçtım bu perşembenin ve her perşembenin güzelleri.. öptümmm hepinizi.. opuyorumnanaktan

görüşürüz kuşummm... yine geeelll a.s.

tamam bu görev senin tubişşşş hamişte olsan inşallah her perşembe test günü organizasyonu sana ait:)

tamam alkisalkisalkis
organizatör benim...
perşembecileeerrrr bende sorulurrrrr kaydirigubbakcemile3
ama şunu sölim, eger hamiş olursam işimi aksatabilirim... full yatmam gerekicek ya. ama sorun deil artık laptobum var :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…