Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

inşaalah hamiş olursun da ben sana organizayonda yardım ederim şekerim

Kızlarrr bende kaçıyorum.... soframı hazırlayayım kocişimi bekliim.... akşam girerim yine muhtemelen... Kendinize dikkat edin... Görüşmek üzere

Kızlarrr bende kaçıyorum.... soframı hazırlayayım kocişimi bekliim.... akşam girerim yine muhtemelen... Kendinize dikkat edin... Görüşmek üzere

görüşürüz gayecimmmmmm...
kendine iyi bak. öpüyorum bidenemiiii Şeniz
iyi akşamlarrr...
bende kocişi eczaneye yollucam zaten. folic asit bitti.

şeniz
rabbim isteyen herrrkeze enn kısa zamanda versin inşallah :saruboceq:

amin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin aminamin amin amin amin amin amin amin amin

kızlar ben işleri bir toparlıyım yoksa çıkacamıcam bu akşam haydin eyvallah.unutmayın yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz PERŞEMBEEEEE opuyorumnanaktan

kızlar ben işleri bir toparlıyım yoksa çıkacamıcam bu akşam haydin eyvallah.unutmayın yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz PERŞEMBEEEEE opuyorumnanaktan

evetttt az kaldııııııııııııı
görüşürüz tatlım. bende çıkıyorum. eşimi eczaneye gönderim. öptüüüümmmm by by opuyorumnanaktan

Tubiş gaye bende kaçıyorum akşam girebilir miyim bilmiyorum ama yarın görüşürüz inşallah öptüm ikinizi de iyi akşamlarrr

merhabalar bende yeni katıldım. çift çizgiyi bekleyenlerdenim

Hoşgeldin canım aramıza... Amaaaaa Önce kendini anlatman lazıııımmm :) bu aramızda gelenek

kaç yaşındasın? kaç yıllık evlisin? ne zamandır korunmuyorsun? tedavi görüyor musun?

hadi bakalım istediğin sorudan başlayabilirsin kırmızı kalem kullanmakta serbest kaydirigubbakcemile3

kızlar alt karın bölgem ve sol kasıgım ağrıyor :gitme:
len bigün de biyerim agrımasın yhaaaaa lmaz:

parla84 cüm hoşgeldin canım aramıza

slm arkadaşlar..ben dünde yazmıştım aranıza yeni katıldım diye..3. günü gecikmemin..ama hiçbir belirti yok bende yaa..yapmadımda test..yine düzenim bozulmuştur diye düşünüyorm..16 aydır bebek istiyoruz ama nasip olmuyo..

Hoşgeldin canım aramıza... Madem 3 gün geciktin Tubilosh seni perşembeciler listesine eklesin.
Perşembeciler listesinde bulunanlar perşembe sabahı test yapacaklar ve bizde sonuçlarını merakla bekleyeceğiz.

ben de varim kizlar 11 kasim. biz 3 yillik evliyiz ama is durumlari anca musaade etti bu ay ilk ayimiz olacak. ayy acaba var midir ilk ayinda hamile kalan kaydirigubbakcemile3

olmaz mı bir sürü...inşallah sen bizim gibi aylarca beklemez ve hemenceik bebeğine kavuşuursun:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…