- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.121
görüşürüz kuşummm... yine geeelll a.s.
tamam alkisalkisalkis
organizatör benim...
perşembecileeerrrr bende sorulurrrrr kaydirigubbakcemile3
ama şunu sölim, eger hamiş olursam işimi aksatabilirim... full yatmam gerekicek ya. ama sorun deil artık laptobum var :dance:
inşaalah hamiş olursun da ben sana organizayonda yardım ederim şekerim
Kızlarrr bende kaçıyorum.... soframı hazırlayayım kocişimi bekliim.... akşam girerim yine muhtemelen... Kendinize dikkat edin... Görüşmek üzere
Kızlarrr bende kaçıyorum.... soframı hazırlayayım kocişimi bekliim.... akşam girerim yine muhtemelen... Kendinize dikkat edin... Görüşmek üzere
ben seni yeriiiiiiimmmmmmmmm cokacimcoook
canımsın benim :1hug:
canım isteyen gönlünden geçen herkes hamiş olsun yeter ki listeleri hazırlamak nedir ki hooooooop tubiş bitiriveririz canım benim
şeniz
rabbim isteyen herrrkeze enn kısa zamanda versin inşallah :saruboceq:
kızlar ben işleri bir toparlıyım yoksa çıkacamıcam bu akşam haydin eyvallah.unutmayın yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz PERŞEMBEEEEE opuyorumnanaktan
kızlar ben işleri bir toparlıyım yoksa çıkacamıcam bu akşam haydin eyvallah.unutmayın yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz perşembeeeee opuyorumnanaktan
merhabalar bende yeni katıldım. çift çizgiyi bekleyenlerdenim
kızlar alt karın bölgem ve sol kasıgım ağrıyor :gitme:
len bigün de biyerim agrımasın yhaaaaalmaz:
parla84 cüm hoşgeldin canım aramıza
slm arkadaşlar..ben dünde yazmıştım aranıza yeni katıldım diye..3. günü gecikmemin..ama hiçbir belirti yok bende yaa..yapmadımda test..yine düzenim bozulmuştur diye düşünüyorm..16 aydır bebek istiyoruz ama nasip olmuyo..
ben de varim kizlar 11 kasim. biz 3 yillik evliyiz ama is durumlari anca musaade etti bu ay ilk ayimiz olacak. ayy acaba var midir ilk ayinda hamile kalan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?