Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

fisfisfis hmmm o zaman bekliym mi dyorsun canım??

ben beklicem.ama senin için fikrim yarın testini bir yap ola ki negazit çıkarsa ki inş. çıkmıcak bir kaç gün sonra hatta bekleyebilirsen haftaya perşembe tekrar yap ya da kanda baktır.uyyy kasıklarım ağrıyor geliyor benimkiler walla.bak bu akşam ne istesem oldu.yolda dediim hamile değilsem olayım da kan vermeye gitmiyim dedim bir işaret oldu.az önce de inş. brileri vardır topikte dedim sen çıktın.ben bir dua edeyim hepimiz için hazır fırsat varken.:Saruboceq:

ben bir karar verdim. kafamı duvara sürtüp kıvlcım çıkartcam nasıl fikir?? :sinifsinif:
perşembe perşembe didik. bide yaparsam da çıkmazsa, sonra al başına belayı...
yok erken yaptım ondan mı çıktı yok nie çıkmadı yok bişimi var...
GADIN OLMAK ZOOOOORRRR

sen bi dua et kuşum :Saruboceq: bende ettim bol bol zaten...

o zaman ben sabah ateşime bakim , yüksekse yapim, yok düşükse o zaman zaten rgl olcam demek...
yok ateşim yüksek de negatif olursa o zamn beklerim bikaç gün daha günüme kadar ateşimi ölçer otururum... opuyorumnanaktan

paranoyak oldum yine gittim baktım baya uzayan pıtlama akıntısının rengi pembe olanıkaydirigubbakcemile3 ya bu belirsizlik öldürüyor beni.bu arada dua mı ettim yatarkene tekrar ederim.

paranoyak oldum yine gittim baktım baya uzayan pıtlama akıntısının rengi pembe olanıkaydirigubbakcemile3 ya bu belirsizlik öldürüyor beni.bu arada dua mı ettim yatarkene tekrar ederim.

halen varmı canım??
kız kaçkere pıtlıyon sen kaydirigubbakcemile3
inşallah pembe pembe olup biter opuyorumnanaktan

sen mi paranoyak oldun benmi??
ahanda böle oldum -tatlicadiarzu-

halen varmı canım??
kız kaçkere pıtlıyon sen kaydirigubbakcemile3
inşallah pembe pembe olup biter opuyorumnanaktan

sen mi paranoyak oldun benmi??
ahanda böle oldum -tatlicadiarzu-

geçen de dedim ya benim pıtlama haznesi otomatiğe bağladı kendini.biraz kırpırdasam pıtlıyorum kaydirigubbakcemile3 walla hiç bişi anlamadım bu işten

len zaten kafam gitti kaydirigubbakcemile3
bebek dion hepten sabah olmasa diom kaydirigubbakcemile3
ne yapsam sebinim ya
gel bur gafama 1 dene klava:

kıyabilirmiyim kıs ben sana.bak dediğin gibi önce ateşini ölç.düşükse bir kaç gün daha bekleyelim.yüksekse ölç inş. taaaa yüreğimden dilerim ki pozitif çıkar.olur da negatif çıkarsa ateş takibine devam edersin.bir kaç gün sonra testi yenilersin.okiş?

tamam tatlım dediğin gibi yaparım ben o halde...
ablam olarak sana soruyorum,
bu sabah 36.7 çıktı ya?
sabah 36.6 çıkarsa yapmim ama 36.7 olursa yapim olurmu??
ne dersin?

haydi artık yatalım bakem yarın sabah erken kalkıcam duş alıcem felen.gerçi ben şimdik uyuyamam da ma inan kendimden çok sizin için heyecanlanıyorum sizden daha çok beklentim var bu ya.gün ola hayrola.inş. güzel haberler alırız yarın.iyi geceler vanilyam

iyi geceler kuşummm... sabah görüşürüz...
haa sölemeyi unuttum...
eşim sabah işe gitmio. hemen gelemeyebilirim ok?
ama haber veririm gün içinde. en geç 13 gibi gelirim allahın izniyle...
ama daha erken de olabilir...
zaten pozitifse duramam ki gelirim hemen opuyorumnanaktan

vanilyam pozitifse hemen haber ver de sabah neşemiz ol.çatlarım walla.eşinde tam gününde gitmiyo kasıt var bu iştekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…