- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.721
fisfisfis hmmm o zaman bekliym mi dyorsun canım??
ben beklicem.ama senin için fikrim yarın testini bir yap ola ki negazit çıkarsa ki inş. çıkmıcak bir kaç gün sonra hatta bekleyebilirsen haftaya perşembe tekrar yap ya da kanda baktır.uyyy kasıklarım ağrıyor geliyor benimkiler walla.bak bu akşam ne istesem oldu.yolda dediim hamile değilsem olayım da kan vermeye gitmiyim dedim bir işaret oldu.az önce de inş. brileri vardır topikte dedim sen çıktın.ben bir dua edeyim hepimiz için hazır fırsat varken.:Saruboceq:
he walla perşembe gelse diyurduk şimdi sabah olmasa diyurum walla
paranoyak oldum yine gittim baktım baya uzayan pıtlama akıntısının rengi pembe olanıkaydirigubbakcemile3 ya bu belirsizlik öldürüyor beni.bu arada dua mı ettim yatarkene tekrar ederim.
aneeeyyy bir sen bir ben bir de senin göbüşündeki bebek kaldık topikte kaydirigubbakcemile3
halen varmı canım??
kız kaçkere pıtlıyon sen kaydirigubbakcemile3
inşallah pembe pembe olup biter opuyorumnanaktan
sen mi paranoyak oldun benmi??
ahanda böle oldum -tatlicadiarzu-
len zaten kafam gitti kaydirigubbakcemile3
bebek dion hepten sabah olmasa diom kaydirigubbakcemile3
ne yapsam sebinim ya
gel bur gafama 1 deneklava:
kıyabilirmiyim kıs ben sana.bak dediğin gibi önce ateşini ölç.düşükse bir kaç gün daha bekleyelim.yüksekse ölç inş. taaaa yüreğimden dilerim ki pozitif çıkar.olur da negatif çıkarsa ateş takibine devam edersin.bir kaç gün sonra testi yenilersin.okiş?
tamam tatlım dediğin gibi yaparım ben o halde...
ablam olarak sana soruyorum,
bu sabah 36.7 çıktı ya?
sabah 36.6 çıkarsa yapmim ama 36.7 olursa yapim olurmu??
ne dersin?
haydi artık yatalım bakem yarın sabah erken kalkıcam duş alıcem felen.gerçi ben şimdik uyuyamam da ma inan kendimden çok sizin için heyecanlanıyorum sizden daha çok beklentim var bu ya.gün ola hayrola.inş. güzel haberler alırız yarın.iyi geceler vanilyam
normalde kaç ateşin yani 36.7 yükselmiş oluyorsa yap.
wow nasıl da değişmiş hatun.sabahları benim makyajı da sen yapsana bazen çok üşeniyorum
iyi geceler kuşummm... sabah görüşürüz...
haa sölemeyi unuttum...
eşim sabah işe gitmio. hemen gelemeyebilirim ok?
ama haber veririm gün içinde. en geç 13 gibi gelirim allahın izniyle...
ama daha erken de olabilir...
zaten pozitifse duramam ki gelirim hemen opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?