Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aradaşlar neoldu daha kimsecikler yok ben sizden heycanlı sabaha kadar uyumadım kimler hamiş çıkıcak diye nerelerdesiiz arkadaşlar sabırsızlıkla o güzel haberlerinizi bekliyoruz

Perşembecileeeerrrrrr !!! nirdesiniz kıııızzzzz..... Biz çatlayacağız burdaaaa.... işi gücü bıraktım koştum pc başına...

Bu arada herkeslere günaydın diyorum...

günaydın gayecim bi senle ben kimse yok aman meraktan geçmişi bile okumadan baktım ama yoklar daha hadi hayırlı haberlerle inş.

günaydın gayecim bi senle ben kimse yok aman meraktan geçmişi bile okumadan baktım ama yoklar daha hadi hayırlı haberlerle inş.

Dün gece sebin ve tuğba konuşmuşlar ben yetişemedim onlara... İkiside yan çizmeye başladılar kaydirigubbakcemile3 Tuğba eğer ateşi yüksek çıkarsa yapacaktı testi. bide biraz geç girerim demiş.Eşi evdeymiş sanırım bugün. Saat 1 e kadar haberini alırız onun... Sebini bilmiyorum henüz ses yok ondan... hele diğer kızlardan hiç haber yok

Kızlar günaydın bende haber vardır diye koştum ama ses yok haladün neler yaptınız ben yokken bi bakayım geçmişe :) zemuszemus

günaydın kızlar perşembeciler nerde hani ses soluk yok test yapınca pozitif çıkti sonrada bizi umuttular akannehir

günaydın kızlarrrr;
nasılsınız? perşembeciler meraklanıyoruz nerdesinizzzzzzzzz
sebinim canımmm hadi gel anlat bakalım

GÜNAYDIN HERKESEhihoyyyt yok kıızzzz yançizmek değil.Dün akşam üstü kasıklarım ğarıyordu akşam eve giderken "Allah'ım eğer hamile değilsem bariregl olayım da yarın sabahın köründe kalkıp boşuna kan vermeyeyim"dedim.ben kanda baktıracaktım ya.eve gittim weye girdim peçeteye pembemsi bir şey geldi.uzayan pıtlama akıntısının pembe olanını düşün.heh dedim oluyorum.sonra geceye kadar bekledim bir şey yok.topiğe girdim tubişle konuştum falan.akşam sadece 2 kere wcye girince pembe geldi.sabaha kadar iyyice olurum sandım.sabah yine pembe pedde de sadece 1 damla bir şey var.sizce şimdi nedir bu?

günaydın kızlarrrr;
nasılsınız? perşembeciler meraklanıyoruz nerdesinizzzzzzzzz
sebinim canımmm hadi gel anlat bakalım

Günaydın aysellim... Valla perşembeciler yan çizdiler galiba... Sebin ve Tuğbanın akşamki konuşmalarında öyle hissettim... tuğba ateşine göre test yapacak... sebin de önümüzdeki perşembe yapmaya karar verdi sanırım... Geç döllenme olduysa çıkmaz diye.

Canım yani 2 olasılık var... 1.si üstüne görme olabilir... yerleşme kanaması.
2. seçenek herhalde üşüttün ve bu nedenle regl gecikti ve ancak regl oluyorsun.Üşütünce de öyle oluyor.Nazlana nazlana geliyor.

günaydın gayeciğimmm. kızlar testlerini yapmıyor bende öyle anladım. Sebin karasız akıntılardan dolayı, tuğba da ateşine göre karar verecek dediğine göre hayırlısı valla bende acele acele topiğe girdim güzel haberler vadır diye ama kimseden net bir cevap yok

sonuç olarak kan testi ya da idrar testi yaptırman ki kafandaki soru işareti kalksın canım

fındık fıstıklarım size SÜPRıııZ demeyi çok isterdim.walla yan çizdiğimden değil.çok kararlıydım test için ama şimdi durum böyle olunca bekliyim eğer normal regle dönüşmezse dr.a gideyim dedim haksızmıyım?zaten geç döllenme olmuş olsa bile şimdi bir şey çıkmaz.hayırlısı olsun.eğer regle dönüşürse bal-tarçın-çörekotuna başlıcam kısmetse

Dün akşam bende wc ye girdiğimde tuvalet kağıdına böyle ilk regl akıntısı gibi bişey geldi... hani çok açık kahverengi gibi... Ohh dedim geliyor herhalde regl.hemen ped koydum ama sabah baktım tık yok... Başka akıntı da yok.... Offff Offff... Bu arada kanal D de tüp bebek konusu işleniyor. Kadının biri 3üz gebe. Ultrasonda gösterecekler birazdan bebişleri

canım hayırlısı bakalım olmazsa bugünde bekle yarın kan testi yaptırırsın canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…