- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.741
vanilyam pozitifse hemen haber ver de sabah neşemiz ol.çatlarım walla.eşinde tam gününde gitmiyo kasıt var bu iştekaydirigubbakcemile3
Gayecim benim doğumgünü Aralık 74. Pray4u ile ben bu topiğin ablalarıyız sanırım..
Yaş Sıralaması
prayforU,pelly1,aysellim,sebin,EKAKAL,moonspell,parla84,kvrck,supreme,gyshnky,saansli,ezel22,bebiskom88,tubilosh
günaydın gayecim bi senle ben kimse yok aman meraktan geçmişi bile okumadan baktım ama yoklar daha hadi hayırlı haberlerle inş.
Dün gece sebin ve tuğba konuşmuşlar ben yetişemedim onlara... İkiside yan çizmeye başladılar kaydirigubbakcemile3 Tuğba eğer ateşi yüksek çıkarsa yapacaktı testi. bide biraz geç girerim demiş.Eşi evdeymiş sanırım bugün. Saat 1 e kadar haberini alırız onun... Sebini bilmiyorum henüz ses yok ondan... hele diğer kızlardan hiç haber yok
günaydın kızlarrrr;
nasılsınız? perşembeciler meraklanıyoruz nerdesinizzzzzzzzz
sebinim canımmm hadi gel anlat bakalım
GÜNAYDIN HERKESEhihoyyyt yok kıızzzz yançizmek değil.Dün akşam üstü kasıklarım ğarıyordu akşam eve giderken "Allah'ım eğer hamile değilsem bariregl olayım da yarın sabahın köründe kalkıp boşuna kan vermeyeyim"dedim.ben kanda baktıracaktım ya.eve gittim weye girdim peçeteye pembemsi bir şey geldi.uzayan pıtlama akıntısının pembe olanını düşün.heh dedim oluyorum.sonra geceye kadar bekledim bir şey yok.topiğe girdim tubişle konuştum falan.akşam sadece 2 kere wcye girince pembe geldi.sabaha kadar iyyice olurum sandım.sabah yine pembe pedde de sadece 1 damla bir şey var.sizce şimdi nedir bu?
Günaydın aysellim... Valla perşembeciler yan çizdiler galiba... Sebin ve Tuğbanın akşamki konuşmalarında öyle hissettim... tuğba ateşine göre test yapacak... sebin de önümüzdeki perşembe yapmaya karar verdi sanırım... Geç döllenme olduysa çıkmaz diye.
Canım yani 2 olasılık var... 1.si üstüne görme olabilir... yerleşme kanaması.
2. seçenek herhalde üşüttün ve bu nedenle regl gecikti ve ancak regl oluyorsun.Üşütünce de öyle oluyor.Nazlana nazlana geliyor.
Canım yani 2 olasılık var... 1.si üstüne görme olabilir... yerleşme kanaması.
2. seçenek herhalde üşüttün ve bu nedenle regl gecikti ve ancak regl oluyorsun.Üşütünce de öyle oluyor.Nazlana nazlana geliyor.
fındık fıstıklarım size SÜPRİİİZ demeyi çok isterdim.walla yan çizdiğimden değil.çok kararlıydım test için ama şimdi durum böyle olunca bekliyim eğer normal regle dönüşmezse dr.a gideyim dedim haksızmıyım?zaten geç döllenme olmuş olsa bile şimdi bir şey çıkmaz.hayırlısı olsun.eğer regle dönüşürse bal-tarçın-çörekotuna başlıcam kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?