- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.761
sonuç olarak kan testi ya da idrar testi yaptırman ki kafandaki soru işareti kalksın canım
fındık fıstıklarım size SÜPRİİİZ demeyi çok isterdim.walla yan çizdiğimden değil.çok kararlıydım test için ama şimdi durum böyle olunca bekliyim eğer normal regle dönüşmezse dr.a gideyim dedim haksızmıyım?zaten geç döllenme olmuş olsa bile şimdi bir şey çıkmaz.hayırlısı olsun.eğer regle dönüşürse bal-tarçın-çörekotuna başlıcam kısmetse
Dün akşam bende wc ye girdiğimde tuvalet kağıdına böyle ilk regl akıntısı gibi bişey geldi... hani çok açık kahverengi gibi... Ohh dedim geliyor herhalde regl.hemen ped koydum ama sabah baktım tık yok... Başka akıntı da yok.... Offff Offff... Bu arada kanal D de tüp bebek konusu işleniyor. Kadının biri 3üz gebe. Ultrasonda gösterecekler birazdan bebişleri
Bende kocacığıma hayıt tohumu aldırdım. Onu içmeye başladım. Ragl olursam b-ç-t kürüne de başlicam
canım benim inşallah regl olursunda aralık çalışmalarına başlarsın tatlım.
aslında canım çok sıkkın kızlar.c.tesi öğleden sonra bir arkadaşım evleniyor.dün akşam izin istedim.acayip surat yaptı patron.çok moralim bozuldu
günaydın kızlarrrr;
nasılsınız? Perşembeciler meraklanıyoruz nerdesinizzzzzzzzz
sebinim canımmm hadi gel anlat bakalım
[ı]gunaydın cnm zonguldagın neresındensın[/ı]?
aslında canım çok sıkkın kızlar.c.tesi öğleden sonra bir arkadaşım evleniyor.dün akşam izin istedim.acayip surat yaptı patron.çok moralim bozuldu
ben de öyle düşünüyor ve istiyorum.kız gaye beraber başlarız çalışmaya.kırkı karışmak derler ya aynı zamanlarda adet olana.hem zaten birlikte hamiş olup alışverişe gitcez ya.
ereğli canım
efsanur inşallah bugün o kırmızılar gelmez canım. topiğimizden hamiş haberi alamadıkkkk çok üzgünüm sanırım kimseye uğurlu gelmeyecek bu topik
efsanur inşallah bugün o kırmızılar gelmez canım. topiğimizden hamiş haberi alamadıkkkk çok üzgünüm sanırım kimseye uğurlu gelmeyecek bu topik
İnşallah canım benim... Şu an hüngür hüngür ağlıyorum kızlar. Kanal D de 3üz leri ultrasonda gösteriyorlar.Kalp atışlarını falan gösterdiler... Tüp bebekle olmuş bunlar. ama çok tatlılaaarr. Allahım bize de nasip et böyle güzel anları.
gelmesin gelmesin yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?