Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Bende kocacığıma hayıt tohumu aldırdım. Onu içmeye başladım. Ragl olursam b-ç-t kürüne de başlicam

aslında canım çok sıkkın kızlar.c.tesi öğleden sonra bir arkadaşım evleniyor.dün akşam izin istedim.acayip surat yaptı patron.çok moralim bozuldu

canım benim inşallah regl olursunda aralık çalışmalarına başlarsın tatlım.

canım benim inşallah regl olursunda aralık çalışmalarına başlarsın tatlım.

ben de öyle düşünüyor ve istiyorum.kız gaye beraber başlarız çalışmaya.kırkı karışmak derler ya aynı zamanlarda adet olana.hem zaten birlikte hamiş olup alışverişe gitcez ya.

işlerim bitsinde bakıyım diye deli oldum neler oldu merak ediyorum testler yapıldı mı
hemen geçmişi okuyup geliyorum

bgün 30.gün.
bugün gelmesi lazım.sabah test yaptım meraktan tabiki negatif çıktı.belim çok ağrıyor
aşaırı gazım var
kasıklarım batıyo.
off geçiverse şugün biranönce

aslında canım çok sıkkın kızlar.c.tesi öğleden sonra bir arkadaşım evleniyor.dün akşam izin istedim.acayip surat yaptı patron.çok moralim bozuldu

Canım buna moral bozulur mu hiiiçç... bütün patronlar böyledir.O suratı yapmazlarsa sanki her gün izin isteyeceksin sanarlar.

efsanur inşallah bugün o kırmızılar gelmez canım. topiğimizden hamiş haberi alamadıkkkk çok üzgünüm sanırım kimseye uğurlu gelmeyecek bu topik

ama kimse test yapmadı mı oooooooo bizde teyze oluyoruz diye sevinecektik boşa telaşlanmışım :sinifsinif:

ben de öyle düşünüyor ve istiyorum.kız gaye beraber başlarız çalışmaya.kırkı karışmak derler ya aynı zamanlarda adet olana.hem zaten birlikte hamiş olup alışverişe gitcez ya.

İnşallah canım benim... Şu an hüngür hüngür ağlıyorum kızlar. Kanal D de 3üz leri ultrasonda gösteriyorlar.Kalp atışlarını falan gösterdiler... Tüp bebekle olmuş bunlar. ama çok tatlılaaarr. Allahım bize de nasip et böyle güzel anları.

efsanur inşallah bugün o kırmızılar gelmez canım. topiğimizden hamiş haberi alamadıkkkk çok üzgünüm sanırım kimseye uğurlu gelmeyecek bu topik

kıs sus böyle konuşursan uğursuzluk olur.Demek ki hayırlısı değilmiş balım.hem daha dur belki gün içerisinde alırız pozitif haberlerini:1hug:

ooyy oyyy kuzuuum.haftasonu buluşalım da ağlama seansı yapalım senle dicem ama misafirim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…