- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.781
inşallah canım benim... şu an hüngür hüngür ağlıyorum kızlar. Kanal d de 3üz leri ultrasonda gösteriyorlar.kalp atışlarını falan gösterdiler... Tüp bebekle olmuş bunlar. Ama çok tatlılaaarr. Allahım bize de nasip et böyle güzel anları.
ooyy oyyy kuzuuum.haftasonu buluşalım da ağlama seansı yapalım senle dicem ama misafirim geliyor
Canım ne zaman istersen yaparız bu ağlama seansını... İnşallah mutluluktan ağlama seansı olur.
kızlar haftaya perşembe gurubuna benide ekleyin aslında ayın 22 sinde ama ben bi denicem :)))belki çıkar yerimseniben
eee perşembecilerden bir ben mi varım burda?nerde diğerler yaw?
eee perşembecilerden bir ben mi varım burda?nerde diğerler yaw?
Valla perşembeciler yok oldular... Sanırım çift çizgiyi görüp sevinçten bayıldılar... yada kutlama yaparken bizi unuttular
kızlar şu bal-tarçın-çörek otu karışımı ne işe yarıyo?
kızlar günaydın..
sabah erkenden kalktım, yarın adet günüm. ama hadi dedim bugün yapayım dayanamadım :)
testi yaptım, tek çizgi çıktı ve sonra onu orda bıraktım. 5 dk. içinde çıkıyor ya..
ben onu öylece unuttum ya da tek çizgiyi görünce unutmak istedim.. şimdi gördüm 2.çizgi açık pembe gözüküyooo.. ama işte 10.dk. yı geçince test geçersiz. bu geçerli mi geçersiz mi emin olamam. tekrar gidip alayım mı napayım yaaaa heyecan yaptım
Oley bir umut doğdu desene.canım eğer yakınında hastane falan varsa ya da poliklinik kanda baktır garanti olsun eğer yoksa bir idrar testi daha yap.aayyy çok heyecanlandım hadi inş.:Saruboceq:
ay benim ellerim buz kesti. ne yapacağımı şaşırdım. kan testi gün içinde sonuçlanır mı. ya da idrar testi yapayım 2.çizgi 5.dk içinde çıkacak mı ona bakayım.
kızlar günaydın..
sabah erkenden kalktım, yarın adet günüm. ama hadi dedim bugün yapayım dayanamadım :)
testi yaptım, tek çizgi çıktı ve sonra onu orda bıraktım. 5 dk. içinde çıkıyor ya..
ben onu öylece unuttum ya da tek çizgiyi görünce unutmak istedim.. şimdi gördüm 2.çizgi açık pembe gözüküyooo.. ama işte 10.dk. yı geçince test geçersiz. bu geçerli mi geçersiz mi emin olamam. tekrar gidip alayım mı napayım yaaaa heyecan yaptım
kızlar günaydın..
ay benim ellerim buz kesti. ne yapacağımı şaşırdım. kan testi gün içinde sonuçlanır mı. ya da idrar testi yapayım 2.çizgi 5.dk içinde çıkacak mı ona bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?