Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

[ı]amiiin amiin cnm benım herseyın hayırlısı[/ı]

günaydın kızlar biliyosunuz ben perşembecilerden bile olamadım çok aceleleri varmış gibi çarşambadan geldiler klava: ama yinede sabahı iple çektim meraktan eee perşembecilerden kimlere bebiş geliyo bakalım? tubiloshh nerelerde yav özellikle onu çok merak ettim delikafadulden

kızlar günaydın..
sabah erkenden kalktım, yarın adet günüm. ama hadi dedim bugün yapayım dayanamadım :)
testi yaptım, tek çizgi çıktı ve sonra onu orda bıraktım. 5 dk. içinde çıkıyor ya..
ben onu öylece unuttum ya da tek çizgiyi görünce unutmak istedim.. şimdi gördüm 2.çizgi açık pembe gözüküyooo.. ama işte 10.dk. yı geçince test geçersiz. bu geçerli mi geçersiz mi emin olamam. tekrar gidip alayım mı napayım yaaaa heyecan yaptım

Oley bir umut doğdu desene.canım eğer yakınında hastane falan varsa ya da poliklinik kanda baktır garanti olsun eğer yoksa bir idrar testi daha yap.aayyy çok heyecanlandım hadi inş.:Saruboceq:

Oley bir umut doğdu desene.canım eğer yakınında hastane falan varsa ya da poliklinik kanda baktır garanti olsun eğer yoksa bir idrar testi daha yap.aayyy çok heyecanlandım hadi inş.:Saruboceq:

ay benim ellerim buz kesti. ne yapacağımı şaşırdım. kan testi gün içinde sonuçlanır mı. ya da idrar testi yapayım 2.çizgi 5.dk içinde çıkacak mı ona bakayım.

ay benim ellerim buz kesti. ne yapacağımı şaşırdım. kan testi gün içinde sonuçlanır mı. ya da idrar testi yapayım 2.çizgi 5.dk içinde çıkacak mı ona bakayım.

canım fırsatın varsa kanda baktır tatlım şayet kanda baktırmaya vaktin yok test yap. Malum kan testi doğru cavebı veriyor inşallah güzel haberlerini alırız canım benim

Ayyyyy inşallah ilk hamişimiz sensin canım. Bence kan vermeye git hemen... poliklinik falan varsa hemen git kan ver canım.Kanda daha kesin çıkar.

durduk yere pembe çizgi çıkcağını sanmıyorum canım daha regl günün geçmediği için çıkması uzun sürmüştür belki. ama 10 dk.yıda geçtiyse çokta heveslenme derim benimde öyle oldu ama regl oldum şimdi tekrar yapsanda sabah ilk idrar olmadığı için yine tam bi sonuç alamazsın zaten günün yarınmış yarın sabah ilk idrarla bi dene hemen çıkması lazım diye biliyorum bende sonrada dr.a git yada en garantisi git kan tahlili yaptır nası olsa kana bakılcak mutlaka idrarla falan uğraşıp tereddütte kalma.

canım kan sonucu da 1 saat içinde çıkıyor.biliyorum o bir saat geçme bilmez ama en azından kesinleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…