- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.801
kızlar bu arada pembelerden sonra azıcık da olsa kırmızıyı gördüm yavaş yavaş geliyor benimkiler.peki şimdi benim 1. günüm bgün mü yoksa ilk pembe dün geldiği için dün mü?
kızlar aradım özel polikliniği 2-3 saatte çıkıyor gelin dedi:)
çok fenayım gideyim bari :)
ben idrar testinde 5 dkk falan beklemiyom hiç yaa.
bakıyorum 1 çizgi çıkıyo 10 saniye bekleyip atıyorum.beklemem gereklimi ilaa
kızlar bu arada pembelerden sonra azıcık da olsa kırmızıyı gördüm yavaş yavaş geliyor benimkiler.peki şimdi benim 1. günüm bgün mü yoksa ilk pembe dün geldiği için dün mü?
kızlar aradım özel polikliniği 2-3 saatte çıkıyor gelin dedi:)
çok fenayım gideyim bari :)
ay durduğun kabahat fırla çabıık
Kızlar hafif kahverengi akıntı yine geldi.Sanırım akşama yada en geç yarın sabaha adet olacağım.
sebincim bugünün sayıcaksın canım tam kanaman hagi günse o gün 1. gün sayılıyor.
hadi gel gayoşum biz de regl oluyoruz diye halay çekelim :teytey::teytey::teytey: yeni bir ay yeni bir ümit olsun.Kasım ayı reglimiz tüm topiğe hayırlı olsun YUPPİ
hoşgeldiniz kızlar aramıza(( benim de 29 kasım bu ay iki kere regl olmuş olmak istemiyorum inşallah 29 kasımda kırmızıları görmem kızlar. Bu günler uygun günler olduğu için gün aşırı olmasına dikkat ediyorum ben kocama çaktırmıyorum:)
hadi gel gayoşum biz de regl oluyoruz diye halay çekelim :teytey::teytey::teytey: yeni bir ay yeni bir ümit olsun.Kasım ayı reglimiz tüm topiğe hayırlı olsun YUPPİ
tabi beklicen kıs öyle 10 saniyede atılır mı?testin üstünde yazıyor ya en az 2-3 dakika diye.Allah iyiliğini versin.atma öyle hemen ama max 5 dk bekle tabi.o biraz da testine bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?