Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hadi kalk giyin git.biz de senin için dua ederim.ama gelir gelmez haber ver heeeeopuyorumnanaktan hadi inş.yaaaa

evet ya boşa heveslenmek istemiyorum unuttum çünkü saatler geçti.
dikkate almayın yazıtor ya 10 dk. sonrasını.
ama işte belki bir umut. kan vereyim en güzeli.
sağolun mesajlarınız için hemen yanımda oldunuz.

kızlar bu arada pembelerden sonra azıcık da olsa kırmızıyı gördüm yavaş yavaş geliyor benimkiler.peki şimdi benim 1. günüm bgün mü yoksa ilk pembe dün geldiği için dün mü?

ben idrar testinde 5 dkk falan beklemiyom hiç yaa.
bakıyorum 1 çizgi çıkıyo 10 saniye bekleyip atıyorum.beklemem gereklimi ilaa

ben idrar testinde 5 dkk falan beklemiyom hiç yaa.
bakıyorum 1 çizgi çıkıyo 10 saniye bekleyip atıyorum.beklemem gereklimi ilaa

tabi beklicen kıs öyle 10 saniyede atılır mı?testin üstünde yazıyor ya en az 2-3 dakika diye.Allah iyiliğini versin.atma öyle hemen ama max 5 dk bekle tabi.o biraz da testine bağlı

Kızlar hafif kahverengi akıntı yine geldi.Sanırım akşama yada en geç yarın sabaha adet olacağım.

hadi gel gayoşum biz de regl oluyoruz diye halay çekelim :teytey::teytey::teytey: yeni bir ay yeni bir ümit olsun.Kasım ayı reglimiz tüm topiğe hayırlı olsun YUPPİ

hadi gel gayoşum biz de regl oluyoruz diye halay çekelim :teytey::teytey::teytey: yeni bir ay yeni bir ümit olsun.Kasım ayı reglimiz tüm topiğe hayırlı olsun YUPPİ

hoşgeldiniz kızlar aramıza (( benim de 29 kasım bu ay iki kere regl olmuş olmak istemiyorum inşallah 29 kasımda kırmızıları görmem kızlar. Bu günler uygun günler olduğu için gün aşırı olmasına dikkat ediyorum ben kocama çaktırmıyorum:)

çakmıştır da onunda işine geliyoduuur.he he ne çakal onlar.hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şekerim

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Yuppiiii Yuppiii Yuppiiii . 14 gün sonra pıtırcığımız pıtlayacak inşallah...

tabi beklicen kıs öyle 10 saniyede atılır mı?testin üstünde yazıyor ya en az 2-3 dakika diye.Allah iyiliğini versin.atma öyle hemen ama max 5 dk bekle tabi.o biraz da testine bağlı

hep kasetli test alırdım kaset dedğiğim idrarı pompasıyla damlatılandan

b kez çubuk şeklined aldım direk idarara batıyo incecik bi çubuk pahalıda aldım.4 tl
diğerini 1,5 tlye almıştım.

bekliim bende ozaman:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…