Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

çakmıştır da onunda işine geliyoduuur.he he ne çakal onlar.hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şekerim

di mi yaaaaaa eee ne yapalım herşey bebişimiz için. Zaten daha ovulasyonda çift çizgi de görmedim 14-15 kasım gibi olur sanırım. Hayırlısı bakalım bu ay gelsin bebişim yaaa belirsiz bekleyiş çok kafa karıştırıyor ama geçen ay ki gibi değilim daha rahatımmmm

ovulasyon testimi aldın.bende bu ay olmazsa almak istiyorum.kesin bileyim günümü
kaça aldın testi

alexandrayasemin -13 kasım
eso11---------------- 15 kasım
tek0633-------------- 15 kasım
per-i------------------ 15 kasım
sansli------------------18 kasım
AyTanem -------------19 kasım
sellvi---------------------19 kasım
pınar1636--------------19 kasım
supreme-------------- 20 kasım
korunur ---------------20 kasım
naaz ------------------20 kasım
sürmeli--------------- 20 kasım

sebin gelecek perşembe adayları olabilecek arkadaşlar

walla arkadaşlardan ses yok bence katılmak isteyen bildirsin öyle değil mi?ya da biz direk mi atalım listeye.ooohhhooooo tubilosh yapacaktı listeyi kendileri yok hala.acaba ne oldu bize süprüz mü yapacak delikafadulden

walla arkadaşlardan ses yok bence katılmak isteyen bildirsin öyle değil mi?ya da biz direk mi atalım listeye.ooohhhooooo tubilosh yapacaktı listeyi kendileri yok hala.acaba ne oldu bize süprüz mü yapacak delikafadulden

bende bende lüppen benide aranıza lın arkadaşlar. Şöyle kocaman bi SUPREME yazın. ama benim regl tarihim bile tutmuyoki ben bile bilemiyorum kafamçokkarıştı

kızlar ben geldim selam herkese =) yeni arkadasları görüyorum geçmişe bakmadım cok yogundum
ee sonuçları alim çatlıcam

Canım daha kimseden haber yok. sadece demin gokcek arkadaşımızda silik pembe çizgi çıktı 2. ve kan vermeye gitti. 2-3 saate kadar haberini bekliyoruz onun.

şekerim üzülme ya bekle bakalım hayırlısı BU arada ben hep o kasetli dediginden aldım 5tl verdim herdefasında ay kazıkladılarmı beni yoksa akannehir

yaa kızlar benim ki kurban bayramına denk geliyor acaba annesine bayram hediyesi mi yapacak bebişim (kızım):)
canım supremem hoşgeldin şekerimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…