Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayy kıs heyecan yaptım ben de neyse siliyorum listeden okiş?bir sonrakine ekleriz 3. ye

ya bende ikinci çizgiyi görmek istiyorum Allahım lüppen lüppen banada saglıklı bi bebiş nasip et :Saruboceq: Bıgün perşembe Allahım lüppen lüppen bütün arkadaşlarıma ve anne olmak isteyen herkesin kucagını saglıklı bebişle doldur. opuyorumnanaktan

Evet tarçınım benim.olsun ama geç olsun güç olmasın.

Canım valla ben iyice karışık duygulara girdim.... Jinekoloji bölümünde laparoskopi ile kistini aldırıp hamile kalan var mı diye bir topic vardı onu okudum. 4,5cm 5cm 6cm lik kistlerini aldıran bayanlar var.Doktorları hemen hamile kalman lazım demişler.Çünkü tekrarlıyormuş.Hatta bir bayan hamile kalamamış ve tekrarlamış kisti.
Bunları okuyunca canım sıkıldı. Umarım benim kistim regl ile kendiliğinden yok olur. Offf ooffff :sinifsinif::çok üzgünüm:

sabah erkenden test yaptım... çift çizgiyi gördüm inanamadım.. sabah hemen doktora gittim. ultrasonda baktı. kese oluşmuş 1.3 mm olmuş.. kan testi verdi 2 gün arayla yaptır gel dedi.. acayip hissediyorum..şaka gibi....

ya vallahi fenayım kıs heyecandan karnıma bişi oldu:)) oyy Rabbim şükürler olsun. hayırlı olsun canım benim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. içimden kocaman bi çıglık attım laelaelaelaelae

çok sağolun kızlar ççooookk teşekkür ederim herşey için... kociş ve sizden başka bilen yok ...
dua etmeye devam ediyorumhem kendim hem sizin için....... katkınız çok büyük.. anlatamam...

sizi çoook seviyorum..

ya gaye bak bebegim sana bişey söyliyim ben bekarken hemde evli bile dildim koca koca kistlerim oluyodu her ay ve regl olmuyodum 3-4-5 ay gecıyodu bı bakıyodu doktorum kocaman kist olmuş. Ama hemen eriyodu Senin kistin kesinlikle eriyen kistlerden cünkü doktorun ilaç verdi ve sen regl olucaksın reglinle o eriyen kist vücudundan atılıcak ok mu bebişim? lütfen şu kisti takma kafana lütfennnn.. ben kist monusunda hiç korkmuyorum zaten her kadında zaman zaman oluyo ve adetle atılıp gidiyo yani a.s

tebrik ederiimm opuyorumnanaktan alkisalkisalkis :teytey:
darısı bizlerin başınaaa :Saruboceq:

ya benim güzel hamişim ya. İnşallah saglıkla kucagına aldıgın zamanlarda da yanında olabiliriz. Bizde seni çok seviyoruz.. ee anlat bakalım belirtileri kısımmmm taktik ver azıcık =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…