- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.841
ayy kıs heyecan yaptım ben de neyse siliyorum listeden okiş?bir sonrakine ekleriz 3. ye
teyzeleri bebiş 1.3 mm olmuş bile .....................
inanamıyorum ve aptal aptal gülümsüyorum ....
Evet tarçınım benim.olsun ama geç olsun güç olmasın.
Canım valla ben iyice karışık duygulara girdim.... Jinekoloji bölümünde laparoskopi ile kistini aldırıp hamile kalan var mı diye bir topic vardı onu okudum. 4,5cm 5cm 6cm lik kistlerini aldıran bayanlar var.Doktorları hemen hamile kalman lazım demişler.Çünkü tekrarlıyormuş.Hatta bir bayan hamile kalamamış ve tekrarlamış kisti.
Bunları okuyunca canım sıkıldı. Umarım benim kistim regl ile kendiliğinden yok olur. Offf ooffff :sinifsinif::çok üzgünüm:
sabah erkenden test yaptım... çift çizgiyi gördüm inanamadım.. sabah hemen doktora gittim. ultrasonda baktı. kese oluşmuş 1.3 mm olmuş.. kan testi verdi 2 gün arayla yaptır gel dedi.. acayip hissediyorum..şaka gibi....
çok sağolun kızlar ççooookk teşekkür ederim herşey için... kociş ve sizden başka bilen yok ...
dua etmeye devam ediyorumhem kendim hem sizin için....... katkınız çok büyük.. anlatamam...
sizi çoook seviyorum..
CAAAANIIIIIIIM ÇOK sevindim şu an yanında olsam seni kucaklar sımsıkı bırakmazdım.Rabbim çok büyüksün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?