- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.861
sabah erkenden test yaptım... çift çizgiyi gördüm inanamadım.. sabah hemen doktora gittim. ultrasonda baktı. kese oluşmuş 1.3 mm olmuş.. kan testi verdi 2 gün arayla yaptır gel dedi.. acayip hissediyorum..şaka gibi....
çok sağolun kızlar ççooookk teşekkür ederim herşey için... kociş ve sizden başka bilen yok ...
dua etmeye devam ediyorumhem kendim hem sizin için....... katkınız çok büyük.. anlatamam...
sizi çoook seviyorum..
ya benim güzel hamişim ya. İnşallah saglıkla kucagına aldıgın zamanlarda da yanında olabiliriz. Bizde seni çok seviyoruz.. ee anlat bakalım belirtileri kısımmmm taktik ver azıcık =))))
Canım valla ben iyice karışık duygulara girdim.... Jinekoloji bölümünde laparoskopi ile kistini aldırıp hamile kalan var mı diye bir topic vardı onu okudum. 4,5cm 5cm 6cm lik kistlerini aldıran bayanlar var.Doktorları hemen hamile kalman lazım demişler.Çünkü tekrarlıyormuş.Hatta bir bayan hamile kalamamış ve tekrarlamış kisti.
Bunları okuyunca canım sıkıldı. Umarım benim kistim regl ile kendiliğinden yok olur. Offf ooffff :sinifsinif::çok üzgünüm:
TOPİĞİMİZ 2. PERŞEMBECİLER GRUBUNU GURURLA SUNAR buyrunnnnnnnnn
1) SUDET
prayfor tebrik ederim çok sevindim senin adına negüzel birduygu dimi allah bizede nasip etsin inşallah hamile kadın duası kabul olurmuş neolur bizim içinden şöyle candan içten bir dua edermisin allah sağlıkla taşımak nasip etsin....
Bende dün akşamdan beri hayıt tohumunu ezip 2 bardak suda kaynatıyorum ve içiyorum. Sabah-akşam içicem.durumu biliyosunuz aslında.. dr tedavi gerekli demişti. sperm azlığı nedeniyle..
ama oldu işte... birbirimiz için dua etmek ve en zor zamanlarda destek olmak en önemlisi heralde... ilk topiğe girdiğim gün moralim sıfırdı.. gene olmadı diye...
taktik istiyosan
1 dolu bir boş :)
keçi boynuzu kürü+ bal+poeln -kociş için
hayıt çayı-adaçayı 10 gün- incir kürü 1 ay
birde bizim kızlar... :1hug:
kızlar ben sabah test yaptım ama silik bile çıkmadı :bbo:
hesapladıgımıza göre pazartesi beklenmeyen adet günümmüş...
ama ateşim bugün yine düşüşte. anlayacagınız umudum kalmadı...
eger olmazsam pazartesi yine test yaparım... geçmişe bakim bakalım perşembeciler ne yapmış...
praforu tebrikler tatlımmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
ÇOKKKK SEVİNDİM.. RABBİM SAĞLIKLA KUCAINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH :Saruboceq:
.a.s .a.s .a.s
sebincim benide listeye eklermisin ama dayanamazda yaparsam test kızmayın olurmu ama sabretmeye çalışcam perşembeye kadar oooo daha 1hafta var desene inş bekleyebilirim
teyzeleri bebiş 1.3 mm olmuş bile .....................
herkese slm,,ben pcos luyum bebek istiyoruz 4aydir hic korunmuyoruz 2aydir adet gormuyorum (bekarken 6-8ay gormedigim oluyordu...) Doktorumuz Glikofen die bi ilac verdi yumurtlamayi duzenlermis 3aydir iciyorum ama ne kanama var ne bebekkduzenli adet gorenlere ve hamile kalanlara cok ozeniyorum allah isteyen herkese gostersin insallah,tum hamile arkadaslarada saglikla kucaklarina aldiklari gunleri gostersinnn....
selam kızlar ben de 10 dakka önce kırmızıları gördüm şiddetli ağrım var. artık aralık 10 a kaldı :):)
Payforu tebrik ederim canım benimmmmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?