Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar ben sabah test yaptım ama silik bile çıkmadı :bbo:
hesapladıgımıza göre pazartesi beklenmeyen adet günümmüş...
ama ateşim bugün yine düşüşte. anlayacagınız umudum kalmadı...
eger olmazsam pazartesi yine test yaparım... geçmişe bakim bakalım perşembeciler ne yapmış...

prayfor tebrik ederim çok sevindim senin adına negüzel birduygu dimi allah bizede nasip etsin inşallah hamile kadın duası kabul olurmuş neolur bizim içinden şöyle candan içten bir dua edermisin allah sağlıkla taşımak nasip etsin....

Biz de seni çok seviyoruz canım.dün akşam içimden ne geçirdiysem oldu biliyomusun.mesela eve giderken Allahım eğer hamile değilsem bu akşam regl olayım da yarın boşuna kan vermiyim dedim.pembe bir şeyler geldi.öyle olunca gece topiğe gireyim inş. birileri vardır dedim tubiloshla karşılaştım onunla konuştuk.yatarken de yemin ediyorrum hani sen uzun zamandır bekliyormuşsun ya ya Rabbim dedim başta prayforU olmak üzere Tubilosh ve yarını ümitle bekleyen herkesi sevindir dedim.Allah'ıma çok şükür.yemin ederim kendim hamile olmuş kadar sevindim.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

ya benim güzel hamişim ya. İnşallah saglıkla kucagına aldıgın zamanlarda da yanında olabiliriz. Bizde seni çok seviyoruz.. ee anlat bakalım belirtileri kısımmmm taktik ver azıcık =))))

durumu biliyosunuz aslında.. dr tedavi gerekli demişti. sperm azlığı nedeniyle..
ama oldu işte... birbirimiz için dua etmek ve en zor zamanlarda destek olmak en önemlisi heralde... ilk topiğe girdiğim gün moralim sıfırdı.. gene olmadı diye...

taktik istiyosan
1 dolu bir boş :)
keçi boynuzu kürü+ bal+poeln -kociş için
hayıt çayı-adaçayı 10 gün- incir kürü 1 ay
birde bizim kızlar... :1hug:

Topic'imizin ablası olarak ilk açılışı da sen yapmış oldun canım. Allah'ım bebişin resimlerini burada göreceğimiz günleri de göstersin bizlere. Herhalde hiçbir bebişin bu kadar çok teyzesi yoktur kaydirigubbakcemile3
Artık bize taktik vereceksin canım... ne zaman çalışma yaptın? yastık koydun mu? belirtilerin neydi?

praforu tebrikler tatlımmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
ÇOKKKK SEVıNDıM.. RABBıM SAĞLIKLA KUCAINA ALMAYI NASıP ETSıN ıNŞALLAHH :Saruboceq:
.a.s .a.s .a.s

tarçınım öyle netten her okuduğuna kafayı takma psikopat olursun sonra.Yaşanan olaylar benzer olabilir ama hiç kimse bir başkası ile aynı şeyi tıpa tıp yaşamaz.Kader bu aynı rahatsızlığın bile olsa onun olmaz senin olur bu her şey için geçerli.ofayıp puflama bakıyım.bak ne güzel haber aldık prayforUdan.sırayla hepimiz vericez bu haber Alla'ın izniyle.şimdi bir öpücük ver bakıyım bana yerimseniben

amin ... canım benim sağol..... öğrendiğimden beri dua ediyorum...
her zaman aklımda ve kalbimdesiniz... inşallah rabbim en hayırl ı v edogru zamanda nasip etsin..

Bende dün akşamdan beri hayıt tohumunu ezip 2 bardak suda kaynatıyorum ve içiyorum. Sabah-akşam içicem.
Adet olunca b-ç-t kürüne de başlayacağım... ayy inşallah Aralık ayında bende II görürüm

dur bi hemen panik yok.dedik ya dün akşam yumurtlama günü 18e kaydı diye.dediğin gibi p.tesi tekrarlar.olmazsa Aralığa moral bozmak yok.bak benimde kırmızılar geliyor hem de feci bir kasık ağrısı ile beraber ama ÇOOOOOK UMUTLUYUM.:teselli:

selam kızlar ben de 10 dakka önce kırmızıları gördüm şiddetli ağrım var. artık aralık 10 a kaldı :):)

Payforu tebrik ederim canım benimmmmmmmm :)

herkese slm,,ben pcos luyum bebek istiyoruz 4aydir hic korunmuyoruz 2aydir adet gormuyorum (bekarken 6-8ay gormedigim oluyordu...) Doktorumuz Glikofen die bi ilac verdi yumurtlamayi duzenlermis 3aydir iciyorum ama ne kanama var ne bebekk duzenli adet gorenlere ve hamile kalanlara cok ozeniyorum allah isteyen herkese gostersin insallah,tum hamile arkadaslarada saglikla kucaklarina aldiklari gunleri gostersinnn....

praforu tebrikler tatlımmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
ÇOKKKK SEVİNDİM.. RABBİM SAĞLIKLA KUCAINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH :Saruboceq:
.a.s .a.s .a.s

canımmmm büyük bebişimmm benim... sağol... hala inanamıyorum..

dr şöle bi bakıp fazla yeme dedi :sinifsinif: nası olcak bilmiyorum... sabah açıııımmm diye uyandım zaten

sebincim benide listeye eklermisin ama dayanamazda yaparsam test kızmayın olurmu ama sabretmeye çalışcam perşembeye kadar oooo daha 1hafta var desene inş bekleyebilirim

niye kızalım tatlım en doğal hakkın. bekleyebilirsen beklersin bekleyemezsen inş. daha erkenden güzel bir haberle gelirsin opuyorumnanaktan

gülüm hiç bir problem olmayan bir çiftin bile ilk denemelerde şansı %25.sakın umutsuzluğa düşme ve katıl aramıza.tedavini aksatma.Dularımızla ve Allah'ın izniyle senin için de halay çekeriz bir gün burda inş.ama acele etme ok?opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…