- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #4.881
dur bi hemen panik yok.dedik ya dün akşam yumurtlama günü 18e kaydı diye.dediğin gibi p.tesi tekrarlar.olmazsa Aralığa moral bozmak yok.bak benimde kırmızılar geliyor hem de feci bir kasık ağrısı ile beraber ama ÇOOOOOK UMUTLUYUM.:teselli:
Topic'imizin ablası olarak ilk açılışı da sen yapmış oldun canım. Allah'ım bebişin resimlerini burada göreceğimiz günleri de göstersin bizlere. Herhalde hiçbir bebişin bu kadar çok teyzesi yoktur kaydirigubbakcemile3
Artık bize taktik vereceksin canım... ne zaman çalışma yaptın? yastık koydun mu? belirtilerin neydi?
aysellim topiğin hayırlı olsun ilk hamiş geldi.peşinede hepimiz sıralanırız inş.
AMAN YAAAWW ne bilim. sinir oldum. ki günüme 5 gün oldugu görünüyor.
inşallah gelmez de pazartesi testte çift çizgiyi görürüm :Saruboceq:
moralin için teşekkürler tatlım...
herkese slm,,ben pcos luyum bebek istiyoruz 4aydir hic korunmuyoruz 2aydir adet gormuyorum (bekarken 6-8ay gormedigim oluyordu...) Doktorumuz Glikofen die bi ilac verdi yumurtlamayi duzenlermis 3aydir iciyorum ama ne kanama var ne bebekkduzenli adet gorenlere ve hamile kalanlara cok ozeniyorum allah isteyen herkese gostersin insallah,tum hamile arkadaslarada saglikla kucaklarina aldiklari gunleri gostersinnn....
en fazla bi gün boşluk... yastık sinir bozucuda olsa hep koydum... belirtilerden en belirgini bence adet günü gelmesine rağmen beyaz pıtlama dönemi gibi kaıntı olmasıydı... d,ğer belirtiler regl döneminden çok farklı değildi bence canımcım....
ayağımı sürüyorum ve sizi arkadan hemmen bekliyorum inşallah...
AMAN YAAAWW ne bilim. sinir oldum. ki günüme 5 gün oldugu görünüyor.
inşallah gelmez de pazartesi testte çift çizgiyi görürüm :Saruboceq:
moralin için teşekkürler tatlım...
inşallah 9 ay güzel bir hamilelik geçirirsin canım inan bana çok sevindimmmalkisalkisalkis
inşallah bekle 2. perşmebede alırsın güzel haberi...
bende 5 gün önce yapıp tek çizgiyi görmüştüm...
benim senden umudum var.. dikkat et kendine salma hemen
prayforU;
canım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum o kadar çok sevindim ki anlatamam. mm yazınca ilk mnce çok şaşırdımmmm sonra da sevinmeye başladım.
Allah'ım tamamına erdirsin canım benim bebişin seninle çok güzel bir duygu olduğuna eminim canım benim opuyorumnanaktanhihoyyyt
evet canım yaaa çok sevindimmmmm valla canım arkadaşım mutluluktan ağlarım şimdi kendimi zor tutuyorummmm
keşke birlikte olsaydıkta tek tek sarılsaydım hepinize... çok sağol sebinim...
inşallah bekle 2. perşmebede alırsın güzel haberi...
bende 5 gün önce yapıp tek çizgiyi görmüştüm...
benim senden umudum var.. dikkat et kendine salma hemen
çok sağol... senin topiğin başındaki yazını okuduğum zaman başladı herşey :1hug:
tez vakitte hamişlr ordusu oluruz inşallah
Canım daha kimseden haber yok. sadece demin gokcek arkadaşımızda silik pembe çizgi çıktı 2. ve kan vermeye gitti. 2-3 saate kadar haberini bekliyoruz onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?