Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

AMAN YAAAWW ne bilim. sinir oldum. ki günüme 5 gün oldugu görünüyor.
inşallah gelmez de pazartesi testte çift çizgiyi görürüm :Saruboceq:
moralin için teşekkürler tatlım...

prayforU;
canım ağlamamak için kendimi zor tutuyorum o kadar çok sevindim ki anlatamam. mm yazınca ilk mnce çok şaşırdımmmm sonra da sevinmeye başladım.
Allah'ım tamamına erdirsin canım benim bebişin seninle çok güzel bir duygu olduğuna eminim canım benim opuyorumnanaktanhihoyyyt

en fazla bi gün boşluk... yastık sinir bozucuda olsa hep koydum... belirtilerden en belirgini bence adet günü gelmesine rağmen beyaz pıtlama dönemi gibi kaıntı olmasıydı... d,ğer belirtiler regl döneminden çok farklı değildi bence canımcım....
ayağımı sürüyorum ve sizi arkadan hemmen bekliyorum inşallah...

inşallah bekle 2. perşmebede alırsın güzel haberi...
bende 5 gün önce yapıp tek çizgiyi görmüştüm...
benim senden umudum var.. dikkat et kendine salma hemen

canım hoşgeldin aramıza bende pco luyum ama hiç umrumda dil biliyomusun, üstelik yumurtam olması için ilaçta içmiyorum. bukadar rahat oldum ve sogan suyu içmiştim geçen ay bıtane kocaman yumoşum olmuştu şimdi adet olucakmıyım onu bekliyorum, Rahat ol bırak zamana Rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah hepimizede :Saruboceq:

inşallah 9 ay güzel bir hamilelik geçirirsin canım inan bana çok sevindimmmalkisalkisalkis

canım 2. perşembeciler listesi hazırlayıversene ben pek güzel yapamıyom hem takip de edemeyebilirim bugün biraz yoğun.ama sevinçten çalışamıyorum.
2. perşembe için 1)SUDET 2)ESO11

tatlım saol :)
inan bu ay bende ümitliyim ama tek çizgi şaşırttı beni. ama ben hiç 5 gün önce öğrenmedim zaten... günümü bekliym bakalım kısmet...
çok sevindim bebişinee Şeniz

tubiş bozma moralini canım benim, sabret pzartesi nolucak bakalım, üzülücek bişey yok Allah sana saglık versin olucak bebiş tabiki inşallah.

çok sağol... senin topiğin başındaki yazını okuduğum zaman başladı herşey :1hug:
tez vakitte hamişlr ordusu oluruz inşallah

evet ben de diğer arkadaşlar kırılmasın perşembeciler ama ikinizden bekliyordum.Çok şükür Allahıma.Tubiş için hala şans var

çok sağol... senin topiğin başındaki yazını okuduğum zaman başladı herşey :1hug:
tez vakitte hamişlr ordusu oluruz inşallah

yanlış hatırlamıyorsam en umutsuz sendin aramızda moralin bozuktu artık umudum yok demiştin.sendin di mi o?biz de Allah'tan umut kesilmez demiştik.yanlış hatırlamıyorumdur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…