- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.301
ay ne güzel bir cümle bu :)
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Formda bebişsiz göbiş kalmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bir ki bir ki bir ki :)
Bugün 2. gün en yoğun olduğum gün.gayet normal bir şekilde regl oluyorum.Supremem ya bu bayanlar benim soruma cevap vermediler.sana sorayım en iyisi.ben bugün sabah bal-tarçın-ç.otuna başlıyım dedim.1 çay kaşığını zor yedim.ben baldan nefret ederim.:çok üzgünüm: ya bu meleti ıhlamuruma koysam da öyle tüketsem olma mı canım yaww?
bebegim bence olurda, bakalım bal bunu kabul eder mi? ya karıştırma öle saf haliyle tüket kürü başka bitkilerler karıştırmayın diyoda saraçoğlu. ama çokmu zorlanıyosunki? kız bal sevilmezmi? ama senin diyabetine kötü gelmesin ya
ya sebin nasıl karıştırcaksın ıhlamura hem anlamadımki CADIARZU
karıştırırsan çörekotuları uçar havada kalır. öyle ye bişicik olmaz hayatım ya
çörek otlarını ezmedim ben ağzımda çiğnedim mesela sabah.ıhlamuru demlicem sonra bardağa boşalttıktan sonra şeker koyar gibi o karışımdan koyucam.çörekotları yüzecek tabi içinde.ben de onları kaşıkla alıp çiğnicem.balla tarçını d ihlamurla içmiş olucam:uhm:
balın en öenmli amacı zaten tarçını ve çörekou yemeyiş kolylaştırmak değilmi.
diğer etkilerinden önce yani
ıhlamura karıştır çörekotunuda çaşıkla yuvarla gitsinnnnnn ohhh
çörek otlarını ezmedim ben ağzımda çiğnedim mesela sabah.ıhlamuru demlicem sonra bardağa boşalttıktan sonra şeker koyar gibi o karışımdan koyucam.çörekotları yüzecek tabi içinde.ben de onları kaşıkla alıp çiğnicem.balla tarçını d ihlamurla içmiş olucam:uhm:
Geldim tekrar kızlar bensayfalrı okurken ekran donup duruyor gıcık oldum valla yaaa
günaydın kızlaarrr... nasılsınız bakalım?
günaydın kızlaarrr... nasılsınız bakalım?
pekmezle karıştır :)
ıyy pekmezle karıştırırsa daha da igrenç olur boghhhh :bbo:
sen denedinmi canım bu kürü
ıyy pekmezle karıştırırsa daha da igrenç olur boghhhh :bbo:
sen denedinmi canım bu kürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?