Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bebegim bence olurda, bakalım bal bunu kabul eder mi? ya karıştırma öle saf haliyle tüket kürü başka bitkilerler karıştırmayın diyoda saraçoğlu. ama çokmu zorlanıyosunki? kız bal sevilmezmi? ama senin diyabetine kötü gelmesin ya

ya sebin nasıl karıştırcaksın ıhlamura hem anlamadımki CADIARZU
karıştırırsan çörekotuları uçar havada kalır. öyle ye bişicik olmaz hayatım ya

balın en öenmli amacı zaten tarçını ve çörekou yemeyiş kolylaştırmak değilmi.
diğer etkilerinden önce yani
ıhlamura karıştır çörekotunuda çaşıkla yuvarla gitsinnnnnn ohhh

Iyyy görünce bile içim bir tuhaf oluyor biliyor musun içim bayılıyor böyleee ııghhhhh.evet zaten yememem gerekenlerin içerisinde.iğnemin dozunu artırdım ben de :çok üzgünüm: çok zorlandım.1 çay kaşığı ki çok doldurmadım kaşığı iiyyy bak anlatırken bile çok kötü oluyorum.napcam ben ya uffffakannehir

ya sebin nasıl karıştırcaksın ıhlamura hem anlamadımki CADIARZU
karıştırırsan çörekotuları uçar havada kalır. öyle ye bişicik olmaz hayatım ya

çörek otlarını ezmedim ben ağzımda çiğnedim mesela sabah.ıhlamuru demlicem sonra bardağa boşalttıktan sonra şeker koyar gibi o karışımdan koyucam.çörekotları yüzecek tabi içinde.ben de onları kaşıkla alıp çiğnicem.balla tarçını d ihlamurla içmiş olucam:uhm:

ya aslında olabilir bi düşünüyorumda zararı olmaz tabiki ama faydası olurmu? ya sen bu ay böyle dene bence ıhlamura karıştır zaten istemeyerek yeme o balı işe yaramaz. ıhlamura koy bigüzelce bismillah de şifanda olsun ama bari çaybardagına koy ıhlamuru hani etkisi kaybolmasın bence hıı?kafamçokkarıştı

Sebincim sıcak içecek belki bazı maddeleri öldürüyor olabilir. Öyle olmasaydı zaten çörekotu ve tarçını bir içecek ile karıştırın derlerdi. Zaten topu topu 1 tatlı kaşığı. ağzına attığın gibi hemen 1 bardak su iç. macun yutar gibi yani.

ya bu gdo lu besinleri gördünüzmü herşeyde var ya herşeyde? ne yiyip ne içicez. bebek mamasında bile var. pes diyorum bu nedemek ya kötükedihüso

ıyy pekmezle karıştırırsa daha da igrenç olur boghhhh :bbo:
sen denedinmi canım bu kürü

Valla ben yazdım ama sebincim görmedi sanırım... dün gece bende çörekotunu öğüttüm tarçın ve balla karıştırdım yarım kase hazırladım bu şekilde. Sabah 1 tatlı kaşığı aldım ve bayıldım... aynen mesir macunu gibi olmuş ve ben mesir macununa bayılırııımmm.... hatta demin mutfağa gittim kaşığın ucuyla biraz daha yedim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…