Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

waowwww sahalara döndünmü gülüm? nerdesin

selam canımcımmm :)
yha bu ara sizi çok ihmal ediyorum biliyorum ama sıkıntılıım. beyinsel olaraktan -tatlicadiarzu- :tomato:

Günaydın Tuğbacım. Seni sormalı sen nasılsın ? Bizler aynen devam...

bende aynen devam tatlım.
dün akşamki mesajıma yazdıgınız cevaplar için çok teşekkür ederim canlarm...
ateş ölçmeyi bıraktım... akşam da eşime dedim. artık çocuk mocuk umursamıcam. o da dedi ne yaa bu. sen 21 ben 24 yaşındayız. bu yaşımızda strese girdik.
dedim artık umursamayalım. rabbim zamanı gelince verir.
kasık ağrılarım başlar gibi oldu. 1-2 güne olurum.
artık muhabbet için gelicem :asigim:

bende bu ay geçsin inşallah kırmızılar gelmez eğer gelirse bu küre başlayacam kızlar.
Ayy nasıl yağmur yağıyor yağdıkçada benim uykum geliyor.
Yağmurun sesiyle uyumayı çok severim deeeeee

ben geldimmmm
nasılsınız kızlarrrrrrrrrr
azıcık geçmişi okuyup gelicem

kız tubiş sohbet muhabete gel tabi bizim amacımızda bu zaten paylaşmak rahatlamak asla stres yok tatlım benim sakınnnnn üzülme hem çok gençsin biraz freeeeeee takılllll

kız tubiş sohbet muhabete gel tabi bizim amacımızda bu zaten paylaşmak rahatlamak asla stres yok tatlım benim sakınnnnn üzülme hem çok gençsin biraz freeeeeee takılllll

tatlım ben şikayetçi deelim zaten...
free olmak daa güsel...
ama afedersin geri zekalı insanlar beni hayattan soğutuyorlar adeta.
ne zaman biri beni görse, daha bişey yokmu? daha bebegin olmadımı. neden boş duruyorsunuz... çekingen yapım oldugu için bişey diyemiyordum tabi. ama akşam bir karar aldım. kim bana aynı şekilde şeyler söylerse artık cevabım şu olucak,
hayat benim. ben bukadar umursamıyorum bebegimin olmasını. sizi neden bukadar ilgilendiriyor? çok istiyorsanız kendiniz doğurun birtane daha :dilcikar:

Hah şöyle !! Artık burada en güzel muhabbetler olacak kızlar... yok öyle ağlamak sızlamak depresyona girmek.. depresyona girene domates atıcaz böyle :tomato:
Biz ne yaparsak yapalım Rabbim ne zaman ol derse bebişler o zaman gelecek...
Biz havamıza bakalım kızlaaarrr.... Elbet teker teker haberler gelmeye başlayacak...

Hatta öyle olacak ki unutacağız regl tarihimizi geciktiğinin farkına varmayacağız burada muhabbet etmekten.Sonra bir bakmışız Aaaaa II çift çizgiiii

Yok canımmm boŞver dıĞerlerını
daha gencım hayatımı yaŞamak ıstıyorum dersın boŞver.
Evlenır evlenmez bu sorular baŞlar, bırıncı olur yok mu ıkıncı derler
takma kafana canım benım valla 30 yaŞında olmasam daha bır ıkı yıl dÜŞÜnmezdım

Hahahah süpersin canım benim... Ssen benim rüyamı okudun mu? Sebini gördüm ben rüyamda :)

tubişim benim gözel dünürüm opuyorumnanaktan
kuzenimin 2 sene bebegi olmadı her karşısına çıkan kız ne oturuyon boş boş dogursana bitane bak kocan boşar valla bebesi olmuyo diye
kız ne dogurmuyon bi tarafların eskiycek diye mi bekliyon
kız bak çoluk çocuga karış hayat böyle
aaa senin olmuyomu çocugun yazık pek de gençsiniz ömür nasıl geçöer
ayyyyy kıyamam bi doktora gitseydiniz
diye diye kızın beynini yediler hergün aglardı zaten artık son aylarda evden çıkm ıyordu biriyle karşılaşıcam diye
bigün gittim onlara dedim ki "bak kızım senin kafanı kırarım klava: sanane herkesten SANANE onları takıcam diye stres yapıyosun olacagı varsada olmuyo bi tevekkül et ya dedim bi tevekkül et senden olacak şeyin bi kaşık çorba içecegi varsa dünyada zaten sen istemesende verir rabbim onun kimseye garezi yok ki kimseye torpil geçmiyo ki rabbim bırak senide böyle sınava soksun sen bi tevekkül et "
3 ay sonra hamile kaldı şimdi 9 aylık bayrama geliyo oğluşu
hani kız nerde sana o laf söyleyenler dedim karşılşatın mı
yooo kimse çıkmadı karşıma bi allahın kulu bile hayırlı olsun bebek geliyomuş demedi dedi

anladın mı tubişim ELALEM NE DERSE DESİN HADİ HADİ HADİ HADİİİİ zemuszemus

cok iyi ya afferin kıs sana ya bana söliyenlerede sen dermisin aynısını

su an aynı seyı banada yapıyorlar ben daha 5 aylık evlıyım senden sonra evlenenler bıle hamıle sızın nıye olmuyor dıyorlar bayram geldı ve ben memlekete gıtmek ıstemıyorum herkes karnıma dokunup yokmu bısey dıyecek yıne yaaa adamlara dıyorum bız korunuyorduk ıstemedıgımız ıcın olmadı sımdıye kadar dıye artık yenı yenı ıstıyoruz dıye anlamıyorlar yaaa

Hahahah süpersin canım benim... Ssen benim rüyamı okudun mu? Sebini gördüm ben rüyamda :)
biz sınava hazırlanırken hocamız hergün sorardı "bugün rüyanızda sınavla ilgili bişey gördünüz mü " diye
eger artık bişey rüyamıza giriyorsa o işi başarırmışız bebişler geliyor allahhhhhhhhhhhh hihoyyyt

Ayselcim artık 30 yaşında evlenenler 35 yaşında doğum yapanlar çooook fazla... günümüz koşullarında da çocuk sahibi olmak biraz cesaret istiyor. bu sorular eskiden gelen bir gelenek haline geldi.. evlenme yaşına gelirsin evlen diye başlarlar evlenirsin çocuk diye başlarlar. ama kimse sormaz kızım-oğlum sen anne-baba olmaya hazır mısın? maddi durumunuz buna el verir mi?
Ben bana sorduklarında "şu an için öncelikli planımız ev almak ve borçlarımızı ödemek" diyorum kimsede üstüne bişey diyemiyor. Eğer derlerse o zaman diyeceğim al kardeşim bu borçlarımın listesi öde bunları bi tanede 3+1 ev al bana hemen yapayım bi çocuk. kaydirigubbakcemile3

evet gayeciğim haklısın valla.
Uzun lafın kısası herkesin durumu kendini ilgilendirir dışarıdakiler dış kapının dış kolu. Eşim hep böyle söylerdekaydirigubbakcemile5

canım sana katılıyorum, bencede aynen herkes konusuyo herkese kolay konusmak a.s

bana kırmızı çok yakışıyoooorrrrrr

bu ay benden pes kızlar
yazın beni yazın beni
aralığa yazın beniiii
aralığın 11inde
hamişlerden yazın beniiiii

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye kimse duymuyo beni Çok üzgünüm çoook
ne hoşgeldin dedinizzzzzzz ne selam verdinizzzzzz ne cevap yazdınızzzzzz istenmiyosak söyleyin dideriz alla alla senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…