- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.321
waowwww sahalara döndünmü gülüm? nerdesin
Günaydın Tuğbacım. Seni sormalı sen nasılsın ? Bizler aynen devam...
bende bu ay geçsin inşallah kırmızılar gelmez eğer gelirse bu küre başlayacam kızlar.
Ayy nasıl yağmur yağıyor yağdıkçada benim uykum geliyor.
Yağmurun sesiyle uyumayı çok severim deeeeee
kız tubiş sohbet muhabete gel tabi bizim amacımızda bu zaten paylaşmak rahatlamak asla stres yok tatlım benim sakınnnnn üzülme hem çok gençsin biraz freeeeeee takılllll
bende aynen devam tatlım.
dün akşamki mesajıma yazdıgınız cevaplar için çok teşekkür ederim canlarm...
ateş ölçmeyi bıraktım... akşam da eşime dedim. artık çocuk mocuk umursamıcam. o da dedi ne yaa bu. sen 21 ben 24 yaşındayız. bu yaşımızda strese girdik.
dedim artık umursamayalım. rabbim zamanı gelince verir.
kasık ağrılarım başlar gibi oldu. 1-2 güne olurum.
artık muhabbet için gelicem :asigim:
tatlım ben şikayetçi deelim zaten...
free olmak daa güsel...
ama afedersin geri zekalı insanlar beni hayattan soğutuyorlar adeta.
ne zaman biri beni görse, daha bişey yokmu? daha bebegin olmadımı. neden boş duruyorsunuz... çekingen yapım oldugu için bişey diyemiyordum tabi. ama akşam bir karar aldım. kim bana aynı şekilde şeyler söylerse artık cevabım şu olucak,
hayat benim. ben bukadar umursamıyorum bebegimin olmasını. sizi neden bukadar ilgilendiriyor? çok istiyorsanız kendiniz doğurun birtane daha :dilcikar:
Hahahah süpersin canım benim... Ssen benim rüyamı okudun mu? Sebini gördüm ben rüyamda :)
tubişim benim gözel dünürüm opuyorumnanaktantatlım ben şikayetçi deelim zaten...
free olmak daa güsel...
ne zaman biri beni görse, daha bişey yokmu? daha bebegin olmadımı. neden boş duruyorsunuz... çekingen yapım oldugu için bişey diyemiyordum tabi. ama akşam bir karar aldım. kim bana aynı şekilde şeyler söylerse artık cevabım şu olucak,
hayat benim. ben bukadar umursamıyorum bebegimin olmasını. sizi neden bukadar ilgilendiriyor? çok istiyorsanız kendiniz doğurun birtane daha :dilcikar:
tatlım ben şikayetçi deelim zaten...
free olmak daa güsel...
biz sınava hazırlanırken hocamız hergün sorardı "bugün rüyanızda sınavla ilgili bişey gördünüz mü " diyeHahahah süpersin canım benim... Ssen benim rüyamı okudun mu? Sebini gördüm ben rüyamda :)
Yok canımmm boŞver dİĞerlerİnİ
daha gencİm hayatımı yaŞamak İstİyorum dersİn boŞver.
Evlenİr evlenmez bu sorular baŞlar, bİrİncİ olur yok mu İkİncİ derler
takma kafana canım benİm valla 30 yaŞında olmasam daha bİr İkİ yıl dÜŞÜnmezdİm
Ayselcim artık 30 yaşında evlenenler 35 yaşında doğum yapanlar çooook fazla... günümüz koşullarında da çocuk sahibi olmak biraz cesaret istiyor. bu sorular eskiden gelen bir gelenek haline geldi.. evlenme yaşına gelirsin evlen diye başlarlar evlenirsin çocuk diye başlarlar. ama kimse sormaz kızım-oğlum sen anne-baba olmaya hazır mısın? maddi durumunuz buna el verir mi?
Ben bana sorduklarında "şu an için öncelikli planımız ev almak ve borçlarımızı ödemek" diyorum kimsede üstüne bişey diyemiyor. Eğer derlerse o zaman diyeceğim al kardeşim bu borçlarımın listesi öde bunları bi tanede 3+1 ev al bana hemen yapayım bi çocuk. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?