Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tatlım 2-3 gün sonra ben evden çıkmayalı 1 ay olucak bliomusun akannehir
ama insanlar okadar geri zekalı ki düşük yaptıgımı bildikleri halde 'hamile kalamıyormusun diyorlar...
aman yaaaaaaaaaaaa
sallaaaaaaaaaa
umursamıcam artık. şu kırmızılar gelsin, hemen kocişle hooooppp taksime :dance:
kimse bozamaz artık keyfimi. kim ne derse desin haşlaycam artık... lmaz:

cok iyi ya afferin kıs sana ya bana söliyenlerede sen dermisin aynısını

derim niye demiyim kaydirigubbakcemile3
kayınvalideme biri beni sormuş, daha bebeği olmadımı gelininin demiş.
o da demiş bildiğiniz gibi işte. hamile kalıyor ama düşüyor demiş.
kadın demiş. (anlatırken bile sinirim tepeme çıkıyor)
benim gelinimin de bebeği olmuyordu,
6 tane yumurta akını iyice çırptım, içine hacı şakir kalıp sabunu rendeledim beyaz bir beze sarıp beline sardım. 3 gün durdu. o ayı temiz çıkardı. demiş...yani adet olmamış gelini... kadıncagız (kayınvalidem) geldi anlattı bana bunu. onu da haşladım sabah sabah...
yaa dedim. ben hamile kalamıyor değilim ki lmaz: sadece düşük yapıorum. o da yatarak bol bol istirahatle düzelir allahın izniyle. her zaman üstüne gördüğüm için anlayamadım otobüs,araba demedim gezdim. artık dikkat edersem bişi olmaz. ayrıca kimse hayatta bana bu koca karı ilaçlarını yaptıramaz da üzerimde taşıttıramaz da...
üzerime gelmeyin artık. bu ay adet olduktan sonra artık ugraşmıcam.
kimseye düşmez benim hayatıma karışmak. dedim... ağlamaya başladı :gitme:
dedim ben sana bişi demiyorum ama beni sormasınlar akıl vermesinler...
kim ne derse desin bana gelip de söyleme. artık onlara da bir çift sözüm var dedim.
kızım 4 defa eşin de sende mahfoldunuz. artık bende iyi olsun istiyorum dedi.
tabi hepimiz de öle istioz. geldi sarıldı özür diledi. seni üzmek istemedim dedi.
sonuçta barıştık. ama bende az da olsa içimdekileri dökebildim :lepi:

uzun mu oldu fisfisfis

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye kimse duymuyo beni Çok üzgünüm çoook
ne hoşgeldin dedinizzzzzzz ne selam verdinizzzzzz ne cevap yazdınızzzzzz istenmiyosak söyleyin dideriz alla alla senağlama

aman kardeş du sen de ağlama ben ağlyom zati
hoşgeldin günaydın

herkes kırmızı derdinde ya ondan herhalll mafoldumben

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye kimse duymuyo beni Çok üzgünüm çoook
ne hoşgeldin dedinizzzzzzz ne selam verdinizzzzzz ne cevap yazdınızzzzzz istenmiyosak söyleyin dideriz alla alla senağlama

bitanem hoşgeldin :)
upusun bir yazı yazmakle meşgudum. kusura bakma hemen cevap vermedim.
nasılsın bakalım Şeniz

kuzenimin belini çektirmeye götürdüler kız sakat kalıcaktı az daha

inan konuşurken bile midem kalkıyor.ıhlamuru soğutup da içsem o da mı olmasss :1no2:

aman kardeş du sen de ağlama ben ağlyom zati
hoşgeldin günaydın

herkes kırmızı derdinde ya ondan herhalll mafoldumben
nolcak ki sanki hiç görmedigimiz şey :gitme:
alıştık artık kırmızı kahverengi sarı kartları görmeye
allahtan koca dayagı yeyip bide mor kart görmüyoruz tam gözümüzün üzerinde
babaannem her ay kırmızı kartı yeyince çocuk olmadı diye bide büyükbabamdan mor kart görürmüş gözünün üzerine kaydirigubbakcemile3

benim yerime de sen yesen etkisi olar mı acaba?kaydirigubbakcemile3

ay canım üzülme sen yaa lüppen gitmee napıyon bittmi reglin?

senelerdir adet günüm şaşmadı ama gerizekalılar ben bebek bekliyorum ya nede umutluydum bütün belirtiler vardı erken geldiler benle dalga geçer gibi
bugün 7. gün canım başlamadık daha çalışmalara
şimdilik eşim e vitamini alıyo bende b+t+ç kürüne devam

opuyorumnanaktantubişim canım rahatlamışsındır biraz. Bizlerde akıl veren çok olur büyüklerde her akıl vereni anlatır uygulamaya çalışır huyları kurusun diyecem ama bir türlü kurumuyor:1ninca:
sen derdini anlatmışsın o da anlamış zaten oluruna bırak bir süre düşünme hamileliği falan sadece belirtin olursa dikkate al tatlım hayatını yaşa

canlarım ben öğle yemeğine gidiyorum.öğleden sonra da bir toplantım var.ne zaman çıkar da gelirim bilmiyorum.aklım ve kalbim sizlerle.mucxxxxxx hepinize

nasıl yiyonuz şu karışımı yaw ben bu sabah bismillah dedim yapamıcam galiba.kızlara onu dedim.1 çay bardağı soğuk ıhlamurun içine koysam da içsem olmaz mı?olur deyin noooolur

nasıl yiyonuz şu karışımı yaw ben bu sabah bismillah dedim yapamıcam galiba.kızlara onu dedim.1 çay bardağı soğuk ıhlamurun içine koysam da içsem olmaz mı?olur deyin noooolur
yarım kase bal 1 yemek kaşıgı çörekotu 1 tatlı kaşıgı tarçın
ay ben bal ve tarçın hastasıyım bayılırım çörekotu bozuyo ama olsun bıraksalar kaşık kaşık yicem ama çörekotu azıcık midemi agrıtıyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…