- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.341
tubişim benim gözel dünürüm opuyorumnanaktan
kuzenimin 2 sene bebegi olmadı her karşısına çıkan kız ne oturuyon boş boş dogursana bitane bak kocan boşar valla bebesi olmuyo diye
kız ne dogurmuyon bi tarafların eskiycek diye mi bekliyon
kız bak çoluk çocuga karış hayat böyle
aaa senin olmuyomu çocugun yazık pek de gençsiniz ömür nasıl geçöer
ayyyyy kıyamam bi doktora gitseydiniz
diye diye kızın beynini yediler hergün aglardı zaten artık son aylarda evden çıkm ıyordu biriyle karşılaşıcam diye
bigün gittim onlara dedim ki "bak kızım senin kafanı kırarımklava: sanane herkesten SANANE onları takıcam diye stres yapıyosun olacagı varsada olmuyo bi tevekkül et ya dedim bi tevekkül et senden olacak şeyin bi kaşık çorba içecegi varsa dünyada zaten sen istemesende verir rabbim onun kimseye garezi yok ki kimseye torpil geçmiyo ki rabbim bırak senide böyle sınava soksun sen bi tevekkül et "
3 ay sonra hamile kaldı şimdi 9 aylık bayrama geliyo oğluşu
hani kız nerde sana o laf söyleyenler dedim karşılşatın mı
yooo kimse çıkmadı karşıma bi allahın kulu bile hayırlı olsun bebek geliyomuş demedi dedi
anladın mı tubişim ELALEM NE DERSE DESİN HADİ HADİ HADİ HADİİİİ zemuszemus
cok iyi ya afferin kıs sana ya bana söliyenlerede sen dermisin aynısını
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye kimse duymuyo beni Çok üzgünüm çoook
ne hoşgeldin dedinizzzzzzz ne selam verdinizzzzzz ne cevap yazdınızzzzzz istenmiyosak söyleyin dideriz alla alla senağlama
bana kırmızı çok yakışıyoooorrrrrr
bu ay benden pes kızlar
yazın beni yazın beni
aralığa yazın beniiii
aralığın 11inde
hamişlerden yazın beniiiii
ne hoşgeldin dedinizzzzzzz ne selam verdinizzzzzz ne cevap yazdınızzzzzz istenmiyosak söyleyin dideriz alla alla senağlama
kayınvalideme biri beni sormuş, daha bebeği olmadımı gelininin demiş.
o da demiş bildiğiniz gibi işte. hamile kalıyor ama düşüyor demiş.
kadın demiş. (anlatırken bile sinirim tepeme çıkıyor)
benim gelinimin de bebeği olmuyordu,
6 tane yumurta akını iyice çırptım, içine hacı şakir kalıp sabunu rendeledim beyaz bir beze sarıp beline sardım. 3 gün durdu. o ayı temiz çıkardı. demiş...yani adet olmamış gelini... kadıncagız (kayınvalidem) geldi anlattı bana bunu. onu da haşladım sabah sabah...
yaa dedim. ben hamile kalamıyor değilim kilmaz: sadece düşük yapıorum. o da yatarak bol bol istirahatle düzelir allahın izniyle. her zaman üstüne gördüğüm için anlayamadım otobüs,araba demedim gezdim. artık dikkat edersem bişi olmaz. ayrıca kimse hayatta bana bu koca karı ilaçlarını yaptıramaz da üzerimde taşıttıramaz da...
üzerime gelmeyin artık. bu ay adet olduktan sonra artık ugraşmıcam.
kimseye düşmez benim hayatıma karışmak. dedim... ağlamaya başladı :gitme:
dedim ben sana bişi demiyorum ama beni sormasınlar akıl vermesinler...
kim ne derse desin bana gelip de söyleme. artık onlara da bir çift sözüm var dedim.
kızım 4 defa eşin de sende mahfoldunuz. artık bende iyi olsun istiyorum dedi.
tabi hepimiz de öle istioz. geldi sarıldı özür diledi. seni üzmek istemedim dedi.
sonuçta barıştık. ama bende az da olsa içimdekileri dökebildim :lepi:
uzun mu oldu fisfisfis
Sebincim sıcak içecek belki bazı maddeleri öldürüyor olabilir. Öyle olmasaydı zaten çörekotu ve tarçını bir içecek ile karıştırın derlerdi. Zaten topu topu 1 tatlı kaşığı. ağzına attığın gibi hemen 1 bardak su iç. macun yutar gibi yani.
nolcak ki sanki hiç görmedigimiz şey :gitme:aman kardeş du sen de ağlama ben ağlyom zati
hoşgeldin günaydın
herkes kırmızı derdinde ya ondan herhalll mafoldumben
Valla ben yazdım ama sebincim görmedi sanırım... dün gece bende çörekotunu öğüttüm tarçın ve balla karıştırdım yarım kase hazırladım bu şekilde. Sabah 1 tatlı kaşığı aldım ve bayıldım... aynen mesir macunu gibi olmuş ve ben mesir macununa bayılırııımmm.... hatta demin mutfağa gittim kaşığın ucuyla biraz daha yedim kaydirigubbakcemile3
ay canım üzülme sen yaa lüppen gitmee napıyon bittmi reglin?
kızlar ben az çıkayım. bişeyler atıştırayım. öpüyorum hepinizi görüşmek üzeree...
senelerdir adet günüm şaşmadı ama gerizekalılar ben bebek bekliyorum ya nede umutluydum bütün belirtiler vardı erken geldiler benle dalga geçer gibi
bugün 7. gün canım başlamadık daha çalışmalara
şimdilik eşim e vitamini alıyo bende b+t+ç kürüne devam
canlarım ben öğle yemeğine gidiyorum.öğleden sonra da bir toplantım var.ne zaman çıkar da gelirim bilmiyorum.aklım ve kalbim sizlerle.mucxxxxxx hepinize
nasıl yiyonuz şu karışımı yaw ben bu sabah bismillah dedim yapamıcam galiba.kızlara onu dedim.1 çay bardağı soğuk ıhlamurun içine koysam da içsem olmaz mı?olur deyin noooolur
yarım kase bal 1 yemek kaşıgı çörekotu 1 tatlı kaşıgı tarçınnasıl yiyonuz şu karışımı yaw ben bu sabah bismillah dedim yapamıcam galiba.kızlara onu dedim.1 çay bardağı soğuk ıhlamurun içine koysam da içsem olmaz mı?olur deyin noooolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?