Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benim yerime de sen yesen etkisi olar mı acaba?kaydirigubbakcemile3

Oluuurrr.. Ben ikiz yaparım birini sana veririm o zaman kaydirigubbakcemile3

nasıl yiyonuz şu karışımı yaw ben bu sabah bismillah dedim yapamıcam galiba.kızlara onu dedim.1 çay bardağı soğuk ıhlamurun içine koysam da içsem olmaz mı?olur deyin noooolur

Tamam canım olur ama sıcak bişeyle yeme.soğuk içecek ile ye.

Canım bende aynı şekildeyim.Bende dün çörekotunu öğüttüm yarım kaseye 1 yemek kaşığı ve 1 tatlı kaşığı tarçın koydum.Mesir macunu gibi oldu.Bayılırım mesir macununaaa cokacimcoook getirin b-çt lerinizi hepsini ben yeriiimmm cokacimcoook

bu yaptığın 1 günlükmü.bitene adar 1er kaşık yiyomuyuz

tamaam süper ben yapıım bunu mademm

bide bişi daha soracağım benim dün akşam pembe akıntım geldi ama bugün söküldü adetim.ilk gün dünmü bugünmü

arkadaşlar adeti 35 günde bir olan var mı yumurtlama zamanı ne zman denk geliyor çok merak ediyorum 8 aylık evliyim bende bebiş istiyorum tabi rabbimin izniyle..

Selam kızlar ben geldim.
Dayanamadım gene test yaptım bugün.. Sabah değil, az önce yaptım silik çizgi çıktı..
Çizgi renginin seviye ile alakası olmadığı söylenmişti ama testin açıklamasında * Gebeliğin erken dönemlerinde düşük hCG seviyesine bağlı olarak çizgiler açık renk olabilir bu durumda da sonuç pozitif olarak algılanmalıdır. yazıyor :)
Yani çizgi gitgide koyulaşmalı o seviye arttıkça. Şu hafta sonu bir geçse yaaaa..

ya gökçekcim gecer haftasonuda neymiş bak bugün cuma ve yarısı gitti bile. cok takılma nolur stress yapma boşyere başka bişeyle ilgilenmeye çalış, yemek yap tatlı yap pasta yap =) bebiş var ben Allahında izniyle kesin diyorum Ama azıcık unutmaya çalış arkadaşım yoksa zaman geçmez =)))

arkadaşlar adeti 35 günde bir olan var mı yumurtlama zamanı ne zman denk geliyor çok merak ediyorum 8 aylık evliyim bende bebiş istiyorum tabi rabbimin izniyle..

canım benim adet günlerim hiç tutmadgından ben sana saglıklı bi cevap veremem. Ama doktorum dediki her kadın adetinden 14 gün önce yumurtlar. yani 35-12=21.günlerde senin ve bunun 5 gün öncesi çalışmalara başlamak gerekırmiş bi gün dolu bi gün boş şeklinde=)

Canım 35 gün döngüsü olanları doktorlar biraz şüpheli karşılıyorlar. Benim 32 gündü ama klasik bir hesaplama var -14 yöntemi. beklenen adet tarihinden -14.
yada internetteki ovülasyon hesaplayıcıları kullanabilirsin

Kizlar birsey sorucam ben size gore baya bilgisizim bu konuda..simdi ben adet gormuyorum nezmn gorecegimide bilmiorum belki 3ay belki 5ay (2,5aydir gormedim mesela)

simdi adet gormesemde her ay yumurlamam oluyomu ki benim???
Ovulasyon monitoru aldim 2gundur bakiyorum (tukrukte) yemyesil gorunuyor hic cizgi nokta vs yok goruntude.................

İnşallah canım..Ay evet doğru söylüyorsun tamam tamam düşünmemeye çalışacağım yoksa geçmeyecek saatler günler:)
Kan testi ne zaman yaptırayım Perşembe yaptırmıştım. Pazartesi erken değil di mi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…