- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.361
bende yemeğe geçiyorum kızlar görüşürüzzzzzzzzz
benim yerime de sen yesen etkisi olar mı acaba?kaydirigubbakcemile3
nasıl yiyonuz şu karışımı yaw ben bu sabah bismillah dedim yapamıcam galiba.kızlara onu dedim.1 çay bardağı soğuk ıhlamurun içine koysam da içsem olmaz mı?olur deyin noooolur
yarım kase bal 1 yemek kaşıgı çörekotu 1 tatlı kaşıgı tarçın
ay ben bal ve tarçın hastasıyım bayılırım çörekotu bozuyo ama olsun bıraksalar kaşık kaşık yicem ama çörekotu azıcık midemi agrıtıyor kaydirigubbakcemile3
yarım kase bal 1 yemek kaşıgı çörekotu 1 tatlı kaşıgı tarçın
ay ben bal ve tarçın hastasıyım bayılırım çörekotu bozuyo ama olsun bıraksalar kaşık kaşık yicem ama çörekotu azıcık midemi agrıtıyor kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar kasım ayında çift çizgi görmek ve temmuz annesi olmak istiyorum. İlk bebeğimiz olacak o yüzden olsun istiyorum bu ay:Saruboceq:
bu yaptığın 1 günlükmü.bitene adar 1er kaşık yiyomuyuz
tamaam süper ben yapıım bunu mademm
bide bişi daha soracağım benim dün akşam pembe akıntım geldi ama bugün söküldü adetim.ilk gün dünmü bugünmü
Selam kızlar ben geldim.
Dayanamadım gene test yaptım bugün.. Sabah değil, az önce yaptım silik çizgi çıktı..
Çizgi renginin seviye ile alakası olmadığı söylenmişti ama testin açıklamasında * Gebeliğin erken dönemlerinde düşük hCG seviyesine bağlı olarak çizgiler açık renk olabilir bu durumda da sonuç pozitif olarak algılanmalıdır. yazıyor :)
Yani çizgi gitgide koyulaşmalı o seviye arttıkça. Şu hafta sonu bir geçse yaaaa..
arkadaşlar adeti 35 günde bir olan var mı yumurtlama zamanı ne zman denk geliyor çok merak ediyorum 8 aylık evliyim bende bebiş istiyorum tabi rabbimin izniyle..
bebişkomm hoşgeldin naber=)
arkadaşlar adeti 35 günde bir olan var mı yumurtlama zamanı ne zman denk geliyor çok merak ediyorum 8 aylık evliyim bende bebiş istiyorum tabi rabbimin izniyle..
slm bebiskocum hg,,,bende yeni geldim herkese gunaaayyyddiiinnn kislaaarr
ya gökçekcim gecer haftasonuda neymiş bak bugün cuma ve yarısı gitti bile. cok takılma nolur stress yapma boşyere başka bişeyle ilgilenmeye çalış, yemek yap tatlı yap pasta yap =) bebiş var ben Allahında izniyle kesin diyorum Ama azıcık unutmaya çalış arkadaşım yoksa zaman geçmez =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?