Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bence pazartesi kesin sonuç çıkar hem adetin kaç gün geçmiş oluyo?

canım benim pko oldugu için bende bukonuda arayış içerisindeyim ve ne zaman adet oldugum belli dil yumurtlama tarihimde belli olmuyo buüzden. İŞte bekliyorum haftaya kadar gelmezseki inşallah bebiş vardırda gelmez.

Canım hiç doktor kontrolü oldu mu? yani gebe kalmak istediğini ve adet olmadığını belirterek doktora başvurdun mu hiç?

ceylann cım bu arada dogumkontrol hapı olmayıpta adeti düzene sokan ilaçlar var ama bunu doktor kendisi veriyo kontrolden sonra bu ilaçlarla yumurtlaman saglanıyo adetin düzene giriyo. Tabi bu bi tedavi şekli ama doktorun ne derse onu yapmalısın

Bugün regl günüm. Eb geç h.sonu olurum diyordum..
P.tesi 3 gün oluyor ortalama.. Çıkar di mi ?

evet çıkar kanda gözükür tabi nekadar gec yaptırırsan okadar kesin olur sonuç muallakta kalmazsın. İnşallah banada nasip olursa ben gec yaptırmak isityorum hem bebekte büyümüş olur biraz en azından 4 haftalık falan olsa oyy canım çekti valla ne güzel :CüvCüv:

ewt kizlar dun yazmistim ama siz yoktunuz ondan bilmiyorsunuz..tekrar bahsedeyim
bende PCO luyum bunun yaninda birde Hipotroidimm var
Bundan 4ay once evlendigimiz de doktora gittik bekarken dogum kontrol hapiyla adet goruyordum cocuk istedigimiz icin kesti,,hem sag over hem sol over cok sayili polikistik

Glukofen verdi 3aydir iciyorum deneyelim dedi ama hic adet gormedim bebekte yok
Isin kotusu Londraya geldim esimin yanina doktoroda gidemiyorum 3 aylik deneme suresi bitmek uzere izmirde olsaydim 3ay sonras tekrar goruscektik doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…