- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.381
kimse selamda almiyo artik :umursamaz:
hsb cnm hele sükür duydu biri sesimi
iyiyim cnm sen nasilsin bakim?
Ayy kızlar bi yandan telefon geldi bi de komşum uğradı sayfalara hep kesik kesik baktım... Hoşgeldin canım... nasılsın? keyifler nasıl?
canım nolsun iylik saglık=) yogunmu işlerin yine
İnşallah canım..Ay evet doğru söylüyorsun tamam tamam düşünmemeye çalışacağım yoksa geçmeyecek saatler günler:)
Kan testi ne zaman yaptırayım Perşembe yaptırmıştım. Pazartesi erken değil di mi canım ?
Yok bugün evdeyim :sm_cool:
yeni geldim pc basina gectim hemen :)
slm bebiskocum hg,,,bende yeni geldim herkese gunaaayyyddiiinnn kislaaarr
oh oh ne güzel=) bende azıcık evde olim lüppen yaa mirmirmirmir
oyoy yazik cnm kiyamam :1hug:
kimse yokmu bugün ???
pek ses cikmiyo
Kizlar birsey sorucam ben size gore baya bilgisizim bu konuda..simdi ben adet gormuyorum nezmn gorecegimide bilmiorum belki 3ay belki 5ay (2,5aydir gormedim mesela)
simdi adet gormesemde her ay yumurlamam oluyomu ki benim???
Ovulasyon monitoru aldim 2gundur bakiyorum (tukrukte) yemyesil gorunuyor hic cizgi nokta vs yok goruntude.................
Kizlar birsey sorucam ben size gore baya bilgisizim bu konuda..simdi ben adet gormuyorum nezmn gorecegimide bilmiorum belki 3ay belki 5ay (2,5aydir gormedim mesela)
simdi adet gormesemde her ay yumurlamam oluyomu ki benim???
Ovulasyon monitoru aldim 2gundur bakiyorum (tukrukte) yemyesil gorunuyor hic cizgi nokta vs yok goruntude.................
sebin yok toplantıda aysellim yemekte tubiş çıktı tazeanne henüz gelmedi, bizle idare et şimdilik hihoyyyt
Bugün regl günüm. Eb geç h.sonu olurum diyordum..bence pazartesi kesin sonuç çıkar hem adetin kaç gün geçmiş oluyo?
hahah olurmu canm ben öylesine sordum. normalde yetisemiyordum hergün sohbete simdi dikkatimi cektide o yüzden sordum sengözlerimebaksanab
Bugün regl günüm. Eb geç h.sonu olurum diyordum..
P.tesi 3 gün oluyor ortalama.. Çıkar di mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?