Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ay inşallah canım yaa isteyen herkese nasip etsin Allah. sende Aralık ayında müjdeyi ver bize de sevinelim :))

hımm anladım canım pko durumunu takma kafana o engel degil gebelige ama hipotroid etkiliyo dimi öyle hatırlıyorum, glukofen adet olman içinmi? tam olarak ne için yazarmısın?

hımm anladım canım pko durumunu takma kafana o engel degil gebelige ama hipotroid etkiliyo dimi öyle hatırlıyorum, glukofen adet olman içinmi? tam olarak ne için yazarmısın?
glukofen i yumurlamani duzenlemeye yardimci olacak dedi bunla baslayalim denemeye dedi iste 3aydir iciyorumm ama tik yokkk
troid icinde hergun sentetik troid hormonu iciyorum Levotrion

Tüh yaaa keşke doktoruna tekrar gidebilseydin. Peki Londrada yok mu doktora gitme şansın? iki overde de çoklu kist var diyorsun ve adet olamıyorsun aldığın ilaca rağmen. Bu tabloda bence sana ne desek farketmez... Hatırlıyorum dün hayıt tohumu falan önerdik sana tabii bunlar hep alternatif tıp. Fakat sen muhakkak bir doktora git canım. Senin için bir muayene şart gibi gözüküyor.

glukofen i yumurlamani duzenlemeye yardimci olacak dedi bunla baslayalim denemeye dedi iste 3aydir iciyorumm ama tik yokkk
troid icinde hergun sentetik troid hormonu iciyorum Levotrion

hım anladım. Canım tabiki doktorun daha iyi bilir, ama yumurta olması ve çatlaması lazım adet olmak için. Hiç sogan suyu falan içmişmiydin? yardımcı olsun diye

Kizlar bisi sorcam. pitlama günlerinde iliski oluyor ama daha sonrada olabilirmi? yoksa olmamasi dahami iyi? yada önemli degilmi?

Burda da doktor isi zor buranin vatandasi olmadigimiz icin sorunlu biraz elim kolum bagli oyle kaldim iste
\Dun kizlarla konustuk Incir kurune,,Hayit suyu icmeye,,ve bal tarc.corekotuna baslicam
burda kendi kendime bisyler yapmaya caliscam
allah yardimcimiz olsun hepimizinnn

yemek işi işkence oldu bana inanamıyorum yaaa..
midem bulanıyo ciddi ciddi.. toplum içine çıkamıyorum valla gazdan.. ateşle yaklaşmayın yazıcam alnıma...
inşallah sizinde bebişler hemen gelirde bulanır mideniz. oh olsun .. nasıl beddua ama

Kizlar bisi sorcam. pitlama günlerinde iliski oluyor ama daha sonrada olabilirmi? yoksa olmamasi dahami iyi? yada önemli degilmi?

pitlama günlerinde bi boş bi dolu zaten sperm 3-5 gün canlı kaldıgı için ama sonrasında bi zararı olur diye bişey duymadım ben hiç sanmıyorum zararı olsun lmaz:

oy benim taze hamişim daha önce hiç böyle güzel ve amın dedigim bı bedduam olmamıştı. kız ben cok etkilnirim karsımdakınden he. Birisi mıdem bulanıyo desin benımde bulanır Kendımı hamile sanmaya başladım :CüvCüv: havaya girdim bile

bende geldim kızlarrrrr;
ayyy iyice uykum geldi. Uyku dediğim ilk aklıma tubiş geliyor hem uyumaya gidiyor yaa ondan galiba

Ayy ayy ayyy çiçeği burnunda annemiz gelmiiişşş... Hoşgeldin canım...
Bedduana Amiiiiiiinnn diyorum canım... Ben gaza da razıyım mide bulantısına da... hepsi gelsin korkmuyorum!! ama gelirken bebişte getirsinler göbüşüme :)

Sogan suyunu gecen ay 15gun ictim.. burda isi zor sistem cok farkli bikere son raddesine kadar ilac vermiyorlar hersey dogal yoldan olsun diye birakiyorlarr
biraz gamsizlar bizim turkiyedde saglik sektoru cok ilerde hic sikaye etmeyelim ben buraya gelince farki gordummm
Birde dil farkindan ne sen onlari anliyon tam olarak nede onlar senii
Bilmiyorumkiii caresizimm dusun dusun bisey bulamadimmm vallahh

Bizde tam senden bahsediyordk cnm hsg

şimdi gördüm bebişim.. annemlere yarın gitcem galiba.. ben soylemeyim diyom ama annemide tanıyosam bi bakışta anlar...
belki akşama giderim .. ne biliyim şaşırdım..
ne düşünüyorum birde gidicem b u kızlar en az 100 sayfa ilerler.... fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…