- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.401
evet çıkar kanda gözükür tabi nekadar gec yaptırırsan okadar kesin olur sonuç muallakta kalmazsın. İnşallah banada nasip olursa ben gec yaptırmak isityorum hem bebekte büyümüş olur biraz en azından 4 haftalık falan olsa oyy canım çekti valla ne güzel :CüvCüv:
ewt kizlar dun yazmistim ama siz yoktunuz ondan bilmiyorsunuz..tekrar bahsedeyim
bende PCO luyum bunun yaninda birde Hipotroidimm var
Bundan 4ay once evlendigimiz de doktora gittik bekarken dogum kontrol hapiyla adet goruyordum cocuk istedigimiz icin kesti,,hem sag over hem sol over cok sayili polikistik
Glukofen verdi 3aydir iciyorum deneyelim dedi ama hic adet gormedim bebekte yok
Isin kotusu Londraya geldim esimin yanina doktoroda gidemiyorum 3 aylik deneme suresi bitmek uzere izmirde olsaydim 3ay sonras tekrar goruscektik doktorla
evet az bugün sayımız prayforu yok nerdeki ya bebişide göbüşünde tütü maşallah
glukofen i yumurlamani duzenlemeye yardimci olacak dedi bunla baslayalim denemeye dedi iste 3aydir iciyorumm ama tik yokkkhımm anladım canım pko durumunu takma kafana o engel degil gebelige ama hipotroid etkiliyo dimi öyle hatırlıyorum, glukofen adet olman içinmi? tam olarak ne için yazarmısın?
ewt kizlar dun yazmistim ama siz yoktunuz ondan bilmiyorsunuz..tekrar bahsedeyim
bende PCO luyum bunun yaninda birde Hipotroidimm var
Bundan 4ay once evlendigimiz de doktora gittik bekarken dogum kontrol hapiyla adet goruyordum cocuk istedigimiz icin kesti,,hem sag over hem sol over cok sayili polikistik
Glukofen verdi 3aydir iciyorum deneyelim dedi ama hic adet gormedim bebekte yok
Isin kotusu Londraya geldim esimin yanina doktoroda gidemiyorum 3 aylik deneme suresi bitmek uzere izmirde olsaydim 3ay sonras tekrar goruscektik doktorla
glukofen i yumurlamani duzenlemeye yardimci olacak dedi bunla baslayalim denemeye dedi iste 3aydir iciyorumm ama tik yokkk
troid icinde hergun sentetik troid hormonu iciyorum Levotrion
merhabalar şekerlerim...
merhabalar şekerlerim...
Kizlar bisi sorcam. pitlama günlerinde iliski oluyor ama daha sonrada olabilirmi? yoksa olmamasi dahami iyi? yada önemli degilmi?
vay vay iyi insan lafın üstüne demişlerve iyi etmişler =))
yemek işi işkence oldu bana inanamıyorum yaaa..
midem bulanıyo ciddi ciddi.. toplum içine çıkamıyorum valla gazdan.. ateşle yaklaşmayın yazıcam alnıma...
inşallah sizinde bebişlerhemen gelirde bulanır mideniz. oh olsun .. nasıl beddua ama
yemek işi işkence oldu bana inanamıyorum yaaa..
midem bulanıyo ciddi ciddi.. toplum içine çıkamıyorum valla gazdan.. ateşle yaklaşmayın yazıcam alnıma...
inşallah sizinde bebişlerhemen gelirde bulanır mideniz. oh olsun .. nasıl beddua ama
Bizde tam senden bahsediyordk cnm hsg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?