Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlar bende geldim dün iki yumoşum vardı dedim ya bugünde gittim doktora 20mm olmuşlar: bugün çatlatcaz inşallah akşam sonrada çalışmalar başlıcak 14 gün sonrada sonuç çıkacak

canım eşin yardımcı olmuyomu?

canım anne adayımız nasılsın bakalım? Aman boşver mide bulanmasını, gazı, kız yeter ki bebişin seninle olsun.. Geçen ay bende bu belirtiler varke çok umutluydum pat kırmızılar geldi.
Annesi bebişine iyi baaaaaaaak

slm kızlar bende geldim dün iki yumoşum vardı dedim ya bugünde gittim doktora 20mm olmuşlar: bugün çatlatcaz inşallah akşam sonrada çalışmalar başlıcak 14 gün sonrada sonuç çıkacak

ayyy çok güzel bi haber canım inşallah bu ay senden güzel haberler alırız tatlım benim çok sevindimmmm

:CüvCüv: inanmak başarmanın yarısıdır.. inşallah hamilesindir. :Saruboceq: ben son sattan beri hep bebişim diye sevdim göbüşümü.. işteki çiçeklerle bile benim için dua edin deyip konustum..

biri görse deli derdi kesin...

canım eşin yardımcı olmuyomu?

başka ülke başka dil başka hayat zor canım ama eşinle beraber çözebşilirsin bence supremenin dediği gibi eşin sana yardımcı olursa çok zorlanmazsın. Çok gözünde büyütme yoksa çözülmeyecek sandığın sorunlar gibi görürsün talımmmm

prayforu ee şekerim nasılsın bakalım?? ben başladım yine belirtiler diye kaydirigubbakcemile3
yok daha belirti sormıcam. doktora bıdaha nezamn gıdıceksın

kaydirigubbakcemile3 haklisin vallah canim.

ya dünde aynı şey oldu sana şey yazmaya çalışıyorum benim güzel hamişim ekrana başka bişey basılıyo okuyorum bu nee ya dıyorum :uhm:

ya o herkonuda yanimda bi yol bulsak arkamdan gelir ovulasyon monitoru istedim hemen gitti aldi dun otlari soyledim tmm dedi
oda hep yanimda ama tabi anlamiyo bu islerdee pek

tatlım bende pko luyum yumurtlama tedavisi görüyorum ve bugun 2 tane yumoşum oldu benim tavsiyem türkiyedeki dr ara ve bilgi al ne yapabileceğin hakkında onun tavsiyesiyle veya ilaç önerirde kullanırsan sadece ordaki doktorlara yumurta takibine git yani muhakkak ultraxson takibin şart ya iki koldan hallediceksin bunu yada sadece ordaki doktorlarla canım

ewt dogruu en azindan sizler varsiniz hepinizin cok tecrubesi var doktor ciragi gibi:)
peki bisiy dicem simdi ben bu monitorde cizgileri hic gormezsem hep boyle dumduz yesil olurssa hic yumurtlamiyorum mu demek olacak

cokacimcoook tavuk suyu çorba , köfte var menümüzde..
kociş çok komik.. haftaları sordu--- kaldı 35 hafta yandım ben diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…