- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.421
Sogan suyunu gecen ay 15gun ictim.. burda isi zor sistem cok farkli bikere son raddesine kadar ilac vermiyorlar hersey dogal yoldan olsun diye birakiyorlarr
biraz gamsizlar bizim turkiyedde saglik sektoru cok ilerde hic sikaye etmeyelim ben buraya gelince farki gordummm
Birde dil farkindan ne sen onlari anliyon tam olarak nede onlar senii
Bilmiyorumkiii caresizimm dusun dusun bisey bulamadimmm vallahh
slm kızlar bende geldim dün iki yumoşum vardı dedim ya bugünde gittim doktora 20mm olmuşlar: bugün çatlatcaz inşallah akşam sonrada çalışmalar başlıcak 14 gün sonrada sonuç çıkacak
slm kızlar bende geldim dün iki yumoşum vardı dedim ya bugünde gittim doktora 20mm olmuşlar: bugün çatlatcaz inşallah akşam sonrada çalışmalar başlıcak 14 gün sonrada sonuç çıkacak
oy benim taze hamişim daha önce hiç böyle güzel ve amın dedigim bı bedduam olmamıştı. kız ben cok etkilnirim karsımdakınden he. Birisi mıdem bulanıyo desin benımde bulanır Kendımı hamile sanmaya başladım :CüvCüv: havaya girdim bile
ya o herkonuda yanimda bi yol bulsak arkamdan gelir ovulasyon monitoru istedim hemen gitti aldi dun otlari soyledim tmm dedicanım eşin yardımcı olmuyomu?
ya süpersin vallahi bak cok mutlu oldum, kendisi çatlamazmı acaba ille ignemi lazım?
canım eşin yardımcı olmuyomu?
şimdi gördüm bebişim.. annemlere yarın gitcem galiba.. ben soylemeyim diyom ama annemide tanıyosam bi bakışta anlar...
belki akşama giderim .. ne biliyim şaşırdım..
ne düşünüyorum birde gidicem b u kızlar en az 100 sayfa ilerler.... fisfisfis
:CüvCüv: inanmak başarmanın yarısıdır.. inşallah hamilesindir. :Saruboceq: ben son sattan beri hep bebişim diye sevdim göbüşümü.. işteki çiçeklerle bile benim için dua edin deyip konustum..
biri görse deli derdi kesin...
ya o herkonuda yanimda bi yol bulsak arkamdan gelir ovulasyon monitoru istedim hemen gitti aldi dun otlari soyledim tmm dedi
oda hep yanimda ama tabi anlamiyo bu islerdee pek
ewt dogruu en azindan sizler varsiniz hepinizin cok tecrubesi var doktor ciragi gibi:)başka ülke başka dil başka hayat zor canım ama eşinle beraber çözebşilirsin bence supremenin dediği gibi eşin sana yardımcı olursa çok zorlanmazsın. Çok gözünde büyütme yoksa çözülmeyecek sandığın sorunlar gibi görürsün talımmmm
canım anne adayımız nasılsın bakalım? Aman boşver mide bulanmasını, gazı, kız yeter ki bebişin seninle olsun.. Geçen ay bende bu belirtiler varke çok umutluydum pat kırmızılar geldi.
Annesi bebişine iyi baaaaaaaak
Ahh canım ne mutlu sana... İnşallah onlar bebiş olurlar...
ay nie böle oluyo ya cıldırcam yine aynısı oldu
bendede hep aynisi oluyo canim bilmiyorum nedenfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?