- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.621
:))))) Can boğazdan gelir yani.Benim eşim de accık kilolu.88 kg eşim :) ben de 60kgyım.boyum 176 ama. :)))
kilo vermek istiyorum aslında ama boğaza engel olunmuyor kii
1.76 ya 60 cok iyi zayıflama sakın
süt yoksa suyla da yapabilirsin canım benim.Tamam canım.. ama şimdi farkettim evde süt yoookkkben başka bir menü düşüneyim bari
canlarım ben kaçar azıcık çalışim dimi =))
evlenmeden önce 53 kg idim. herkes bu halimi daha çok beğendi aslında.Eşim d ekg verme sakın diyor ama ne bilm.hamileyken ya çok kilo alırsam1.76 ya 60 cok iyi zayıflama sakınen azından vermiş olsaydım hamilelikte aldıklarımla nötrleşirdi :)
gaye derken ? kime dedin cnm.kime dediysen de yakınız evetoo gayecim yakınmışız bende 1.78 :)
oo gayecim yakınmışız bende 1.78 :)
gaye derken ? kime dedin cnm.kime dediysen de yakınız evet
O ben değilim canım. keşke olsam 1.76.. :) asoglk 1.76
gyshnky kullanıcısından alıntı
:))))) Can boğazdan gelir yani.Benim eşim de accık kilolu.88 kg eşim :) ben de 60kgyım.boyum 176 ama. :)))
kilo vermek istiyorum aslında ama boğaza engel olunmuyor kii
gyshnky arkadaşımızın ismi gaye. o 176 ymış ya. ondan dedim :)
sendemi yakınsın bize? opuyorumnanaktan
laflar karışmış canım yanlış anladın seno kişi benim :)
Olur cnm o kadar ne olcak :) sen de istabuldasın sanırım.Neresindesin istanbulunhee yaw bende fark ettim -tatlicadiarzu-
kusura bakmayın kafam allak bullak oldu :tomato:
Olur cnm o kadar ne olcak :) sen de istabuldasın sanırım.Neresindesin istanbulun
Kızlaaarr bende müsadenizi istiyorum. bakayım akşam için neler yapabilirim...
Ben de çekmeköydeyim canım yakın değilmişiz. Tamam kızlar hepinize kolay gelsinnnn görüşmek üzereetamam cnm görüşürüz... bende çıkıyorum. bende bakim. yemek yohh fisfisfis
öptüm sizii görüşürüzzz
ben geldim herkes gitmiş :çok üzgünüm:
Sebincim ben geri döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?