- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.661
hahahahahhaaa cok sekersin kvrck yaaa,,,eli masali gelin,,,
insallah canim sagol...eBay de buldum hayiti aldim elime ulasmasi 2 3 gunu bulur ben bal.t.corekotunada baslamayi dusunuyordum 2sini ayni anda yapsam olurmu biseyy
Gaye'cim biliyorum Londra'da olduğunu ve doktora gidemediğini ama bir yolunu bulmak zorun da. Şimdi ben de bal-tarçın, adaçayı vs kullanıyorum mesela ama benim sikluslarım düzene girdi. İlaçsız kendiliğinden yumurtlayabiliyorum 8 aydır. Bu yüzden alternatif tıp bende işe yarıyor. Ama Ceylan daha yeni çocuk istiyor, daha yolun başında. Öncelikle yumurta geliştiğinden emin olmalı. Şu an regl olmadan bu bitkileri, tohumları kullanması sakıncalı. monitör de işe yaramaz. boşa vakit kaybetmesin diye yardımcı olmaya çalışıyorum. En azından o doktoru arayıp durumu anlatması lazım.
Gaye sen doktora ne zaman gideceksin? reglin başladı mı?
evet canım ayın 9unda duphaston bitti ben dün regl oldum.Doktor 5. günü gel demişti.Pazartesi 13:00 da randevum var.
canım ne zamndır yoksun nasılsın ne var ne yok
hadi inşallah kistin erimiştir. benim 7 aydır sol yumurtalıkta 2,5 cm bir kistim var. yokolması için 2 ay doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyor ama ben istemiyorum. daha fazla vakit kaybedemem. büyümüyor allahtan. doktorum büyümezse sorun yok, hamile kalmana engel değil dedi.
kızlar akıntım koyulaştı... yani kahvemsi oldu ve şu an gelmiyor.
ama gece sökülürüm heralde.
şükür adet agrım yok bu ay.
sabah bommmba gibi gelcem inşallah :)
eşimle konuştuk. bunda da var bir hayır dedi.
hayatımızı dolu dolu yaşıcaz. bebişimiz elbet gelicek. demekki daha zamanı değil opuyorumnanaktan
kıslarrrrrr..ben geldim..benim dün sabah kahverengi ve arkasından da akıntıyla karışık pembe bişeyler gelmişti..ondan sonrada gelen giden yok..doktoru aradım pazartesiye kadar olmazsa gel bhcg ye bi bakalım dedi..umutlanmalımıyım bilmiyorum..belimde çok ağrıyo..ya ne olacaksa olsa artık bu belirsizlik yordu beni..
Canım inşallah bebiş vardır.Çok yorma kendini...
hihoyyyt
inş. canım hayırlısı neyse o olur..tabi ben hemen kendimi o mada soktum..yok çişim kokuyo..aaa gerçekten rengi koyulaşmış..midem bulanıo..ha bide kendimi dinleyip şöyle söylüyorum.."dur bakıyım pisikolojikmi..yok canım resmen bulanıo işte:)))"nolacak sonum bilmiorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?