Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kocam oğlak burcu ve çok iyidir ilgili alakalı vs.... o yüzden bebişimin babasına benzemesini isterim birde sedef hastalığı var bebişimde sedef olmasını istemem sağlıkla gelsin benim bebişim ve hepimizin bebişi

günaydın kıslarrrrrrrrrrrr gönüller nasıl bugün herkesin moral iyi mi opuyorumnanaktan

hayırlıcı fıstıgım rabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin herkeşlere :Saruboceq:

canım koç olma şansları geçti ancak aslan olabilirler

Yaa aslında ikizler ve oğlak olmasınlar da ne olurlarsa kabulüm :) Valla şu an Aslan veya Başak olma şansları var.İkiside süper burçlar.Hele ki kız olursa Başak burcu olsun titiz ve düzenli olurlar :)

eso11 canım senin tarihi sanırım biriyle karıştırdım kusura bakma kesinlikle kasti olmadı canım. Sen yazınca çok utandım valla senden nasıl umut keserim canım benim:kedi:

kızlar bazen haber vermeden çıkıyorum ama mecburiyetten kusura bakmayın

kvrck canım ben iyiyim biraz yorgunum akşam kınadaydık, bu akşamda düğünde olacaz. Ama cumartesi çalışmak zor geldiğinden iş yapasım gelmiyor. Kocacığım evde uyuyor bende gidip uyusam :sinifsinif:

iyiyim canım bi gireyim dedim sizler nasılsınız

İdare ediyorum ben canım... Sanırım duphastondan dolayı bacağımın tam sürtünen yerinde acayip büyük bir sivilce gibi bişey çıktı.etrafı baya geniş kıpkırmızı.. şimdi topikal antibiyotik sürüyorum fucidin. Belki eczaneye gidip başka bir ilaç isteyeceğim.

dr.a ne zaman gidicen canım?

eso11 canım senin tarihi sanırım biriyle karıştırdım kusura bakma kesinlikle kasti olmadı canım. Sen yazınca çok utandım valla senden nasıl umut keserim canım benim:kedi:

ayselim boşverya dedimya allah söyletti varmış orada yazılıcağı bak dün gece kırmızılarım geldi bari geç gelseydi biraz 2gün erken geldi davetsiz misafir ya üzülmiycem kafama takmıycam diyorum of boşver diyorum şeytan işte benimle uğraşıyo sen doğru yazmışın yaz 11 aralık esoya bakalım :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…