- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.701
kocam koç burcu ve çok iyidir ilgili alakalı vs.... o yüzden bebişimin babasına benzemesini isterim birde sedef hastalığı var bebişimde sedef olmasını istemem sağlıkla gelsin benim bebişim ve hepimizin bebişi
canım koç olma şansları geçti ancak aslan olabilirler
günaydın kıslarrrrrrrrrrrr gönüller nasıl bugün herkesin moral iyi mi opuyorumnanaktan
hayırlıcı fıstıgım rabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin herkeşlere :Saruboceq:
Hoşgeldin canım... Nasılsın?
iyiyim canım bi gireyim dedim sizler nasılsınız
kızz başaklarda herkesle anlaşamaz. Yurt arkadaşlarımdan bilirim çok sorunlu olurlar. Aslan olsunlar o zaman
İdare ediyorum ben canım... Sanırım duphastondan dolayı bacağımın tam sürtünen yerinde acayip büyük bir sivilce gibi bişey çıktı.etrafı baya geniş kıpkırmızı.. şimdi topikal antibiyotik sürüyorum fucidin. Belki eczaneye gidip başka bir ilaç isteyeceğim.
günaydınlar opuyorumnanaktan
Oyy oyy oyyy sebinim gelmiiişş.. nasılsın kuzum?
kızlar mrb ben burda yeniyim dün aşılama yaptırdım 28 Kasımda test yaptırcam bakalım çifte bayram olur inş.
eso11 canım senin tarihi sanırım biriyle karıştırdım kusura bakma kesinlikle kasti olmadı canım. Sen yazınca çok utandım valla senden nasıl umut keserim canım benim:kedi:
eylülde doğan hangi burç olur?
dr.a ne zaman gidicen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?