- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.681
günaydın arkadaşlar
bende bebek istiyorum. her ay 5-6 günlük gecikmeler oluyor umutlanıyorum sonra testte tek çizgiyi görünce moralim bozuluyor.. offf bu ayda olmadı yaa
hoşgeldin tuduropuyorumnanaktan biz burda hep umutluyuz bize katıl canım benim.
gaye sudet bafo günaydın kızlar güzel bir olması dileğiyle nasılsınız?
Hoşgeldin canım aramıza... Hepimiz aynı moral bozukluğunu yaşıyoruz fakat bizim topicte umutsuzluğa kapılmak,regl oldum diye ağlamak,depresyona girmek yasak!! :)
Biz burada her zaman birbirimize destek oluyoruz.Bir aileyiz.
Ne zamandır evlisin ve ne kadar süredir korunmuyorsunuz? Gebe kalmaya karar verdiğinde doktor yardımı aldın mı? muayene oldun mu?[/QUOTE
yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz. doktor yardımı almadım. en büyük hatam bu oldu sanırım. bir yandan da korkuyorum ya hiç olmazsa diye(
desteğiniz için sağolun. iyi ki varsınız
Valla ayselcim ben nasıl olduğumu hissedemiyorum... Garip karışık bir durumdayım... Reglim bugün iyice arttı.Bide kasığıma yakın yerde tam bacağımın sürtündüğü yerde dev bir sivilce oluştu dün. Etrafı kıpkırmızı.Hemde o kırmızı kısım baya geniş çaplı. Neden oldu anlayamadım.Şimdi fucidin sürüyorum bakalım inşallah işe yarar.Eczaneye gidip başka bir ilaçta isteyebilirim gün içinde.
Hoşgeldin canım aramıza... Hepimiz aynı moral bozukluğunu yaşıyoruz fakat bizim topicte umutsuzluğa kapılmak,regl oldum diye ağlamak,depresyona girmek yasak!! :)
Biz burada her zaman birbirimize destek oluyoruz.Bir aileyiz.
Ne zamandır evlisin ve ne kadar süredir korunmuyorsunuz? Gebe kalmaya karar verdiğinde doktor yardımı aldın mı? muayene oldun mu?[/QUOTE
yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz. doktor yardımı almadım. en büyük hatam bu oldu sanırım. bir yandan da korkuyorum ya hiç olmazsa diye(
desteğiniz için sağolun. iyi ki varsınız
Aaa bak işte bu fikri tamamen kafandan atmalısın canım.Hiç olmazsa diye bir düşünce yok bizde. Artık bi ölüme çare yok neredeyse ki bebek sahibi olmak ve bunun çeşitli tedavileri konusunda Dünyada Türkiye ilk 7 içinde. Daha bizler bu işin başındayız. Yaşın kaç bilmiyorum ama doktorlar 30 yaş altında 1 yıl, 30 yaş üstünde 6 ay doğal yoldan gebe kalma süresi veriyorlar.Bu süre içinde olmazsa diğer tedavilere başvuruluyor.Fakat doktorlara ben gebe kalmayı düşünüyorum ve şu kadar zamandır da kalamadım bu nedenle bir muayene ve yumurtlama takibi yapmak istiyorum dersen doktorlar zaten yardımcı oluyorlar bu konuda.
Hayy Allah canım eczaneye bi git sor bakalım neden kaynaklanıyor. Biliyorsun ki stres sebep olabiliyorakannehir
sağol canım ya. inan içimi rahatlattın.ayy cumartesileri çalışmak çok zor geliyor. tudur canım tarihini ver ekleyeyim seni.
Bak ilk hamişimiz içimizde umutsuz olduğunu söyleyen arkadaşımız prayforU çıktı. Yani umutsuzluk karamsarlık yok canım benim. benim de 6.ay olacak ama umutsuz değilim gayet hzurulu ve mutluyum.
sağol canım ya. inan içimi rahatlattın.
gerçekten cumartesi çalışmak zor. doktora gitmeye vakit bulamıyorum inan ki...
Kızlaaarr mynette ünlülerin burçlarını vermişler... Baktım da ağırlıklı olarak Oğlak,koç ve balık burçları var. Bebeleri koç burcu mu yapsak ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?