Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sayfalar ilerlemiş yine, dün ben nete giremedim her girişimde bu sayfalar donup kalıyordu çok sıkıcıydı yanii girememek:umursamaz: ama siz ben yokken kaynatmışsınız:1hug:

Günaydın Kızlaaaarrrrrr.... nasılsınız? Güzel bir haftasonu diliyorum herkese. b-ç-t karışımımdan yedim bir tatlı kaşığı ve şimdi kahvaltı için bekliyorum...

günaydın arkadaşlar
bende bebek istiyorum. her ay 5-6 günlük gecikmeler oluyor umutlanıyorum sonra testte tek çizgiyi görünce moralim bozuluyor.. offf bu ayda olmadı yaa

hoşgeldin tuduropuyorumnanaktan biz burda hep umutluyuz bize katıl canım benim.
gaye sudet bafo günaydın kızlar güzel bir olması dileğiyle nasılsınız?

günaydın arkadaşlar
bende bebek istiyorum. her ay 5-6 günlük gecikmeler oluyor umutlanıyorum sonra testte tek çizgiyi görünce moralim bozuluyor.. offf bu ayda olmadı yaa

Hoşgeldin canım aramıza... Hepimiz aynı moral bozukluğunu yaşıyoruz fakat bizim topicte umutsuzluğa kapılmak,regl oldum diye ağlamak,depresyona girmek yasak!! :)
Biz burada her zaman birbirimize destek oluyoruz.Bir aileyiz.

Ne zamandır evlisin ve ne kadar süredir korunmuyorsunuz? Gebe kalmaya karar verdiğinde doktor yardımı aldın mı? muayene oldun mu?

hoşgeldin tuduropuyorumnanaktan biz burda hep umutluyuz bize katıl canım benim.
gaye sudet bafo günaydın kızlar güzel bir olması dileğiyle nasılsınız?

Valla ayselcim ben nasıl olduğumu hissedemiyorum... Garip karışık bir durumdayım... Reglim bugün iyice arttı.Bide kasığıma yakın yerde tam bacağımın sürtündüğü yerde dev bir sivilce oluştu dün. Etrafı kıpkırmızı.Hemde o kırmızı kısım baya geniş çaplı. Neden oldu anlayamadım.Şimdi fucidin sürüyorum bakalım inşallah işe yarar.Eczaneye gidip başka bir ilaçta isteyebilirim gün içinde.

Hayy Allah canım eczaneye bi git sor bakalım neden kaynaklanıyor. Biliyorsun ki stres sebep olabiliyorakannehir

Hayy Allah canım eczaneye bi git sor bakalım neden kaynaklanıyor. Biliyorsun ki stres sebep olabiliyorakannehir

Canım sanırım bu adet söktürücülerden kaynaklanıyor.Çünkü evlenmeden önce yine bir gecikme yaşamıştım (düğün öncesi) ve o zaman doktorum farlutal vermişti.Ondan sonra da böyle çıbanımsı sivilceler çıkmıştı bacağımda.

ayy cumartesileri çalışmak çok zor geliyor. tudur canım tarihini ver ekleyeyim seni.
Bak ilk hamişimiz içimizde umutsuz olduğunu söyleyen arkadaşımız prayforU çıktı. Yani umutsuzluk karamsarlık yok canım benim. benim de 6.ay olacak ama umutsuz değilim gayet hzurulu ve mutluyum.

sağol canım ya. inan içimi rahatlattın.
gerçekten cumartesi çalışmak zor. doktora gitmeye vakit bulamıyorum inan ki...

sağol canım ya. inan içimi rahatlattın.
gerçekten cumartesi çalışmak zor. doktora gitmeye vakit bulamıyorum inan ki...

bende öyle valla canım folik asit için dr gidemedim. İşlerim çok yoğun birde cumartesi çalışınca daha zor oluyor. Canım asla umutsuz olma. Ben geçen ay çok umutluyken kırmızıları gördüm üzüldüm eşim hemen kızdı bana bunda da bir hayır vardır dedi.
O yüzden canım gayet rahatım bu ay sende öyle davrankaydirigubbakcemile5

Kızlaaarr mynette ünlülerin burçlarını vermişler... Baktım da ağırlıklı olarak Oğlak,koç ve balık burçları var. Bebeleri koç burcu mu yapsak ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…